Sjukt slapp dag

Morgonen började sjukt mysigt!
Vaknade brevid Dennis, två minuter innan klockan skulle ringa (07:28). Typiskt!
Myste lite tills jag gick upp 20 minuter senare. Skulle åka till Isolda och jobba idag. Dennis och Johan tillbringar hela dagen på Liseberg! Vilken lyx!!

Åkte till jobbet i Dennis mammas gamla mazda. Kom ut på E4an, låg i tillåten hastighet som var 110 km/h. Helt plötsligt börjar bilen hoppa, kändes som den skulle stanna! Så jag växlade ner, ingenting hände, den bara fortsatte att sänka farten. SHIT! Tänk om den stannar nu, mitt på E4an! Vem skulle hjälpa mig då? Dennis låg hemma hos mig, utan bil, för den hade ju jag! Anna hade åkt till Skövde, Linda också. Ooops.
Så jag testade att köra ut på väggrenen för att sen lägga i ettan igen. Vips så gick den igång och var precis som vanligt igen. Dumma bil! Får ju inte skrämma upp mig så :D

Kom till jobbet fem minuter för sent. Men det var ingen fara. Dom hade inte skrivit upp att nån hade kommit än :) Tur!

Fick en order på 17 minuter. Den strulade så den tog väl 1 timme, lite mer! Sen fick jag väl nån/några orders till. Packborden var redan fulla av folk :( Från klockan 11 fanns ingenting att göra. Inga orders och inga lediga packbord. Letade tomkartonger på lagret. Gick tillbaka efter en kvart igen. Inga ordrar *suck* Vad gör man?
Letade tomkartonger IGEN! Sen var det lunch kl 12. Efter lunch trodde jag att det hade kommit mer att göra. Men icke! Inga orders och inga packbord heller.....ÅÅÅÅ vad tråkigt!

När katten är borta dansar råttorna på bordet. Ohja! Henning fick tag på en sparkcykel med flak där framme. Den körde han mig på som hejsan! jisses vad duktig han var på det. Och vad jag skrattade! Kände mig som ett barn igen :)

När klockan var kvar i två orkade vi inte gå runt mer och känna oss obehövda. Så Henning frågade personen som hade ansvar för oss idag, om det möjligtvis var så att vi kunde få gå hem. Och det fick vi!
Shit vad skönt, en fredag. Sluta kvart i två istället för halv sex!


Puss älskling........

Så nu sitter jag här, med en katt gluttandes på mig och känner mig ensam! Anna som jag bor med åkte till Skövde igår, Linda, min allra bästaste vän har också åkt till Skövde och Dennis är som sagt i Göteborg...
Borde man åka upp till Skövde kanske?
Ska ju ändå dit i morgon och fira kusinen Susanne som fyller 20!

Äsch, får väl tänka på saken :)

Puss i ljumsken  ?Då var man tillbaka igen! :)

Jag satt och hade som vanligt fastnat vid datorn igårkväll, kom på att det vore kul att blogga igen!
När jag väl hade blivit sugen kom jag inte på vad sidan hette som jag var medlem på...haha. Det är smart. *not*
Sökte runt lite, hittade en sida som verkade okej. Men sen när jag väl hade fixat allt så orkade jag inte skriva nåt :)
Struntade i det just då och gör det nu istället, på en annan sida som en kompis rekomenderade!

Vaknade tidigt tidigt i morse av att Bull krafsade på dörren SOM VANLIGT! grrr...Lät honom stiga in och han var myssugen som alltid :) (Bull är min katt om det är någon som inte förstår)...
Dennis var morgonirriterad och mumlade nåt i stil med "kattjävel" :) haha! Alice (min andra katt) var redan där inne och strax efter att Bull hade kommit in ville Alice ut såklart! Min idiot, varför stängde jag dörren? En ännu mer morgonirriterad Dennis mumlar lite högre "ååh, KATTJÄVEL!" Stackarn.... Men dom är ju faktiskt mysiga, på dagen :) Efter många om och men somnade vi om igen och vaknade klockan 11 av att det lät som en indisk signal på något. hmm. vi fattade inget men sen slog det Dennis att hans mobilsignal hade ändrats när jag ändrade hans tema på telefonen! haha! Linda (Dennis syster) ringde...Hon trivs bra på nya jobbet. Skönt att höra!
En halvtimme senare när jag satt och åt min gröt (usch vad vuxet och tråkigt det lät) pussade Dennis mig hejdå. Han skulle åka till stugan och laga bromsarna på sin bil. Hans systerdotter Michelle, min favorit, ville följa med. Jag också, men jag kunde inte eftersom jag ska på synundersökning 15:30 idag. Glasögon skulle sitta fint nu när man jobbar som man gör. Stirrar nära på saker hela tiden (monterar). Får ont i huvudet efter en dag! Just nu får man 2 bågar till priset av ett par också. Perfekt!

Klockan 17 idag ska jag kolla på en tvåa på torpa, lägenhet alltså. Jag och Anna ska separera :P Jag är hur ivrig som helst!!! Vill bo på torpa nu nu nu nu nu! Hoppas bara att Anna hittar nåt snart hon också. Så hon slipper stå där med en trea alldeles allena. 4600 ligger hyran på på lägenheten jag ska titta på :)
Kanske blir att Dennis flyttar in i slutet av augusti också, om han kan släppa mammsen o pappsen..men det tror jag! Skulle bli lite billigare då och självklart hur mysigt som helst.

Dennis, vet du hur mycket du betyder för mig? :) Snart 7 månader tillsammans nu. Alldeles alldeles.....underbart....

Hörrni, viii hörs!


image2