Slutkörd, eller?

Snooz.....snooz......snooz.....(snark).....snooz (bara en gång till sen måste jag upp)....snooz...

Så höll det på i ca 1½ timme innan jag insåg att jag var som ett kolli. Ögonen var svullna som pingisbollar (är inte ögonen stora som pingisbollar i normalt tillstånd. Kanske ska säga tennisbollar då), och det stack i bihålan på höger sida. attans. Har jag nu gått och blivit sjuk?
Försökte ringa jobbet men ingen svarade. Efter en stund insåg jag att jag möjligtvis ringt fel nummer. jag var som sagt inte helt vaken i huvudet. Tillslut fick jag tag i rätt nummer och Ellinor svarade.

Är alltså hemma idag. Helt slutkörd i kroppen av dumma virusbakterier.

Nu kommer Dennis hem. Lovely him!

Ring mig gärna!

Bamsekram/ Em


Hysterier

Varför kan inte alla göra som jag? Köpa alla julklappar på en dag, på mindre än en timme.
Det kanske handlar om flyt. :)

Nu har jag i af bara en julklapp kvar och det är till mina päron. Vet redan vad jag ska ge dom och eftersom de inte läser min blogg så tänker jag skriva hur fiffig min idé är,
Jag tänker köpa en ram på IKEA med plats för fem foton på rad (eller höjden beroende på hur man vill ha ramen på väggen). Sedan ska jag välja ut de finaste bilderna. Ett på mig, ett på Pauline, ett på Annie, ett på Nellie och ett på mamma och pappa och sätta in i ramen. Woalla! Ett fint familjefoto.

Jag älskar min familj.

Annie skrattar som ett missfoster. Synd att man inte kan skriva hur det lät i telefonen förut när hon fick sitt skrattanfall. Kul var det i af!

En bild att le åt ikväll kanske vore något?


image16
Nellie, du är förbaskat söt!

Bamsekram/ Em

Jag kan andas!

Positivt. Genom munnen har det innan inte varit några problem som tur är, men NÄSAN. I morse var den helt ren och jag kunde andas genom den. Jag blev så glad för det betyder att det kanske är på bättringsvägen och jag slipper vara hemma från jobbet! :)

TACK!

Tänkte bjuda er på en snygg bild så ni har nåt att skratta åt, eller möjligtvis tänka: "typiskt henne", medan jag är på världens roligaste jobb!



Förresten så har jag sett ut så här en gång i tiden:
image15





Bamsekram/ Em

Beröm är behövligt för en Emelie.

"Vad bra du är!" - Sara på jobbet efter en sk. "rusch".
"Va? vadå?" - förvånad Emelie...
"Ja, vi andra här brukar kunna bli helt stirriga och virriga när det blir så här mycket att göra men du var ju helt lugn! -Sara
"Var det mycket att göra? Oj, haha, det la' jag nog inte märke till då. - Leende Emelie.

Undrar om det är positivt? Eftersom jag inte la märke till det så kanske jag inte jobbade lika snabbt som jag borde gjort? Äsch, jag orkade faktiskt inte lägga på ett kål idag med tanke på min dunderförkylning. Jag är verkligen dunderförkyld! Kunde till exempel inte byta armband på en krånglig klocka idag som jag kunnat innan bara för att näsan envisades med att rinna. Och hur fräsch känner man sig när man står och drar in snoret i näsan var femte sekund framför en nyfiken kund? Inte så fräsch va...

Ringde mamma när jag kom hem. Tror mest det var för att få höra lite "åh-vad-synd-det-är-om-dig-nu-gumman-när-du-är-så-sjuk"-ord. Stackars mig.

Fast jag är faktiskt stolt. Mäkta stolt är jag! Jag har jobbat 8 timmar sånhär. Och "tjoff" sa det så var dagen över även om det var lite kämpigt då o då med att hålla inne rinnandet.

Jennie, jag tänker på dig. Ofta. Du ska inte behöva ha det så där...Jag hoppas så för din skull att det någongång, helst snart, ordnar sig för dig. Tycker om dig vännen!

Bamsekram/ Em

Igentäppt i hela systämet.

Nässpray tack?

Får gå in på apoteket innan jobbet. Hela bihålorna är täppta. Antagligen har jag varit täppt hela natten för det var sahara-öknen i käften när jag slog upp mina ögon i morse. WAHH!

Dricker te nu. Det sägs ju vara bra mot förkylning. Testing testing!

Idag jobbar jag 12-20:15. Långdag i klockdjungeln. Kom o hälsa på mig om ni är i närheten...
Ska lära mig stängning idag och efter denna dagen har jag haft mina 20 timmars upplärning. Sedan är jag färdig!!

Det känns helt sjukt bra. faktiskt. Hade jag vaknat sån här när jag jobbade på montico, ALDRIG att jag hade pallat en hel dag  på ett dammigt lager. Men nu villvillvill jag till jobbet för att det är så himmelens roligt :)

Enda nackdelen med mitt jobb är att det ligger mittemot McDonalds. Tjoff så är man där och har en cheese i handen.

Ähh. om en halvtimme ska jag gå (OBSERVERA GÅ) till jobbet. Tar ungefär 40 minuter att gå om man måste gå som en pingvin för att det är isbana och inte sandat. Annars kanske det tar, 30? Det märker vi.

Ha en bra dag alla, det ska jag ha!

Bamsekram/ Em

Känn dig hedrad

"Jahaja, vad heter du då?" -dagisfröken frågar Annie.
"Annie Pannie Pannkaka!"- säger Annie glatt.

Jag lärde väl dig det inte?image13

Detta inlägg ska jag ägna åt min kära syster Annie 15 år gammal. Hon är en lång (170+), smal, blond (egentligen) och blåögd flicka i sina bästa dar. När hon var liten såg hon ut som en tandlös kärring när hon gjorde en viss min. DO IT AGAIN. Så snygg. Hon kan även slicka sig i (observera i) näsan. Momsisch! När hon var liten lipade hon åt alltalltallt. Spelade ingen roll om man sa nåt snällt eller elakt! HAHAHA!
Men idag är hon en lugn, mysig, intelligent flicka i sina bästa år! Fråga bara Ola (internt)...

Bamsekram/ Em

Klockorklockorklockorklockdjungeln



1. Klocka från JetSet. Blingbling. Snygg!
2. Elegant klocka från Regal.
3. Stilren, enkel och läcker klocka från Regal.
4. Klocka från Axcent med extra stor rektangulär urtavla.
5. Min personliga favorit från Axcent!
6. Kampanjklocka "köp klocka, få väska på köpet". Lånade denna idag. Också Axcent.


Smygreklam. Men vadå? Detta är bara några av alla läckra klockor vi säljer. Det bästa är ändå de relativt låga priserna...
Kom in o köp en klocka av mig! :)

Bamsekram/ Em

Tjoff sa det!

FUCK AS BAJS BALLE KROPPSHÅÅÅÅR!

Jag hade skrivit SÅ långt och skulle bara infoga en bild. tjoff sa det och allt försvann! bööööööl!

För att korta det lite så har jag fått ett jobb som jag trivs jättebra med (Ur&Penn smycken och klockor), jag har gått till och från jobbet och varit hurtig, Dennis är en läckerbit och jag saknar honom för att han är i malmö hela veckan, folk är irriterade på mina långa pauser mellan inläggen (sry), min chef har vinterkräksjukan så jag har inte träffat henne än förutom på intervjun. Hon är hur trevlig som helst!! Mina jobbarkompisar är ursöta (haha, Ur-söta), mitt hår blev igår färgat till svart och det blev schnyggt, jag har fått lön, vi ska ha levande gran och jag älskar't, JAG ÄR SNUVIG och jag hatar't...

Ja? var det något mer? :)

I morgon blir det ett långt!

Bamsekram/ Em


Första snön!

Wiie!

Idag kom första snön när jag och Jennie kom ut från Systembolaget.

Vi fick uppleva första snön tillsammans. coolt!

WHAT!

Nu ringde de från IKEA också och ville ha dit mig på en anställningsintervju på onsdag nästa vecka!
Jisses. Måste alla ringa? :)
Nu måste jag ju välja....ofta liksom. Jag trodde inte det skulle ringa NÅN! Och absolut inte redan dagen efter jag började söka.

Häftigt. Jag är i extas!

:)

Tjalalalaaaa

Jag glider som på ett bananskal. Eller kämpar jag för det?

Har varit arbetslös sedan i torsdags nu. Jag klättrar på väggarna!!
Igår var jag och lämnade in mitt CV i massa butiker både på A6 och i stan... Flera var positiva och andra sa direkt att de hade tillräckligt med personal.

För 10 minuter sedan ringde det i min mobil från "dolt nummer". Shit tänkte jag. Nu måste jag låta pigg här! De ringde från Ica Maxi stormarknad (MEN, där har jag ju inte ens lämnat in mitt cv. Skulle ju göra det idag!).
Berit hette hon. Hon hade fått min presentation av min handläggare på arbetsförmedlingen som jag träffade för första gången igår. Nu ringde hon och frågade om jag ville komma på intervju idag om tre timmar.
Jag ska isf sälja korv utanför kassorna i "fastfood"-delen. 75% tjänst! Hoppas jag kan få nåt extra i en butik också så jag får ihop till 100%. Wiie!

"Nu kommer jag kalla dig för korven, hahaha" - Dennis

Tack älskling