Grattis Jennie och Tommie.

Får ju inte glömma att gratulera än en gång till kärleksparet Jennie Meier och Tommie Palm som förlovade sig idag, den 30/4.
GRATTIS!!



Lånade bilden från Jennies blogg...

image669

Sommarbild.

Kikade in på facebook och hittade en (fin) sommarbild från Linda P.s bilder.


Cajsa, mej och Linda P äter glass i solen.
Nice huh?

image668

Glädjetårar istället för ledsna tårar.

Nu känns det mycket bättre.

Vi har pratat, pratat, pratat och pratat. Samvetet är nog inte det bästa på mannen i mitt liv och jag är bitter på mig  själv att jag inte visat tidigare vart skåpet ska stå. Har helt enkelt varit för snäll och accepterat allt innan utan att säga ifrån. Har varit rädd för konflikter. Men nu så, nu rann som sagt bägaren över.
Jag har fått ordet "förlåt" som verkligen kom från hjärtat. Jag har fått höra "jag har fått en tankeställare nu" och sist men absolut inte minst: "Jag älskar dig!" och allt kom verkligen från hjärtat. Har man varit tillsammans med någon i 1½ år så hör man när det kommer från hjärtat eller bara från ingenstans. Det är bara så.

Jag bör tillägga för de som inte vet, att den där underbara meningen på tre ord som jag nyss skrev, har vi inte sagt alltför många gånger till varandra under de här åren. Inte för att vi inte gör det, utan för att vi inte vill missbruka det. Det är ju så otroligt fint. Man blir....glad! Man får glädjetårar istället för ledsna tårar.

Fick ett ryck för en stund sedan och gick bort till ICA för att köpa mig en blekning. Håller på att leka lite med håret just nu. När jag skulle hem därifrån fick jag ett spontant ryck att gå in på det nyöppnade stället där "Crystal" låg innan. Det har blivit så otroligt snyggt där inne och ser så romansiskt ut, så jag bokade ett bord åt oss i morgon kl 19. Jag kände att vi behövde det.

Dennis, om du läser detta, jag älskar dig verkligen och vill leva med dig föralltid.

image666

Vad djupa inlägg det varit idag! Jag kände verkligen att hjärtat behövde lättas och då är det skönt att kunna skriva av sig lite.

Nu börjar jag gråta igen. Glädjetårar.

image667

Till dig, du som betyder allt för mig.

Tårarna rullar ner från kinderna. Det är inte ofta det händer att jag får lägga på luren för att jag stakar mig med gråten i halsen. Det händer....sällan...
Jag förstår inte?
Du älskar mig. Det är en självklarhet för dig när man frågar. Du vill göra allt för mig och vi älskar varandra.
I ett förhållande är det lätt att ta varandra för givet.
Jag älskar dig så sjukt mycket så jag inte ens kan hålla tillbaka tårarna när jag skriver. Du är allt för mig! Aldrig förr med någon annan människa har jag känt att jag vill dela mitt liv med denne, förrän jag träffade dig. Jag vet att du känner detsamma, så väl känner jag dig men lär dig VISA DET!
Det är inte ofta jag bryter ihop. Men när kannan rinner över med samma problem som man gått och burit på, så är det jobbigt.
Jag VET att du sitter hemma hos din syster med dåligt samvete över att du glömde bort mig, att du glömde att jag just idag har en ledig dag på valborg och jobbar ända tills nästa onsdag, över att du inte frågade MIG om VI kunde hitta på något mysigt. Vi kunde suttit ute på någon restaurang och ätit mat och sedan tagit en mysig promenad för att kika på majbrasan tillsammans. Men du planerar i sista sekund att sitta hemma hos din syster och dricka öl istället. Det är DET som gör så ont i mig. Det hugger i mellangärdet och tårarna kan inte sluta rinna.
Bara för att vi är sambos och ses varje dag, så betyder det inte att du kan prioritera bort mig för dina vänner alltid. Bara för att vi ses varje dag så händer det inte ofta att vi "hittar på något" tillsammans, dvs gå på bio, åka och bada, ta en promenad osv osv osv.

Nu när bägaren rann över för min del och du fick höra allt vad jag tyckte, så hoppas jag att det blir ändring på detta. Jag tror att jag sedan första dagen har varit för snäll. Har inte sagt vad jag tyckt, inte prioriterat MINA vänner före dig utan alltid tagit dig först. Jag är inte heller guds bästa barn men vad gör man inte när man verkligen ÄLSKAR någon?

Förhållanden har upp och nedgångar som jag och Jennie pratade om innan. Idag är det en liten nedgång och i morgon kommer det troligtvis vara uppåt igen. Tur att det är så, annars hade det blivit väldigt tråkigt.
Ni tycker säkert att jag öppnade mig för mycket nu, men jag var bara tvungen att skriva av mina känslor. De fick inte riktigt plats inom mig.

Ha en trevlig valborg och ring mig om ni inte har något annat för er...

image665

Vad tror ni om produkten, är den bra?

Godmorgon!
Gick faktiskt upp kl 9 idag på min lediga dag. Duktig flicka att inte sova bort hela dagen.
Har precis ätit en tekaka med keso och gurka och druckit oboy. MUMS!!

Någon som hört talas om den här grejen för håret? En frisör uppe på A6 rekomenderade den för att få bort gula och orange toner i håret.
image662
Vad tror ni om prudukten, är den bra?
Kan vara bra att ha :)

Igår såg jag ut som en smurf enligt mig själv...Fast många tyckte det var fint!

image663

Fikade förresten med Hanna igårkväll. Jättemysigt att träffa henne igen! Vi hade mycket att prata om!

Nu ska jag strax kila och sola...

image664


Fler bilder från Skövde.



Blandad kompott från helgen.

Här kommer en rad ego-pics på mig själv som Annie roade sig med att ta....




Bingen!

image661


Hektisk dag och bilder från Tidaholm.

Hektisk dag. Det kan sammanfatta allt. Jobbade 12-20:15 idag och har hela dagen behövt använda hjärnan (låter som jag aldrig annars gör det, haha) eftersom vi håller på med kampanjbyte igen! I morgon blir det ytterligare en lång dag från 10-18. Sedan ska jag träffa Hanna Svensson! En barndomskompis från Habo. Vi har inte träffats och umgåtts på en massa år så det ska bli jättemysigt.

Igår var vi ju hos mormor i Tidaholm. Det var mysigt. Fika och promenad runt "åa" där det är så vackert! Enda anledningen till att verkligen vilja bo i den hålan?



*Annie, mamma och pappa fikelifikar
*Nellie, Pauline och Annie.
*Redhead Emelie. Såhär rött är det inte riktigt i verkligheten. Im on my way to blondey.
*Nadja (mormors hund)
*Nadja med bollen.
*Det var INTE igår man lekte på en sån här!



*Leka leka leka!
*Nadja, mormor, mamma och så kommer jag. Bildförstöraren Emelie Hildingsson.
*Pauline hade ingen att leka med, så hon fick leka själv. Haha.
*Annie och Nellie cyklar runt runt runt. Såg rätt kul ut när Annie trampade.

Och så lite fina naturbilder:






image647


Projekt!

Igår (lördag) var en superkul dag på stan med shopping, mat på mcdonalds (vart annars liksom), irritationer på en överbabblande syster (hahahaha) och pussandes på en annan syster.
Har hittat en massa fina grejer som jag visar lite längre ner.

Lindha tog en buss från Ryd som passade perfekt med vår buss. Så vi möttes upp på samma buss vid torget i Skövde sen åkte vi hem till familjen. Vi har kikat på "music and lyrics". Mysig film! Vi drack lite cider, blev trötta, blev pigga igen, mosade i oss massa chips och Lindha hjälpte mig med att slinga mitt hår. Gullefia är hon!
Det blev faktiskt bättre än innan men det är fortfarande inte klart :)

I alla fall. Här är mina shoppade grejer från igår!



*Body med djup ringning både fram och bak. Jättefint men ovanligt att använda.
*Halsband med hängande hjärta.
*Tygskor.



*Shorts och blå tights.
*Rosa/vit tunika
*Halsband och örhängen från Imemy.
*Äpplehalsband.

Nu ska vi åka till mormor strax, sen bär det hemåt till Jönnet vid 19:30. Återkommer senare ikväll!

Puss

Är i Skövde.

Hej hej!

Åkte nästan direkt till Skövde igår efter jobbet. Fast först åkte vi förbi hemma hos oss för att hämta mina grejer som jag inte hade packat ihop.
Det var förresten SJUKT mycket folk på jobbet igår. Helt sick! Om man jämför med dagarna innan så var det kolosalt alltså. Vi jämför...En försäljning på 7000 i torsdags och 24000 igår. LITE skillnad!!

Vi åkte Annas bil upp till Skövde. Stannade på vägen vid Mullsjö för att köpa nåt att äta. Jag var hungrigare än hungrigast så det fick bli en pommestallrik. Det satt fint i kistan!
Kom upp till familjen vid 22. Umgicks lite med dom och sen gick jag till sängs. Fick sova i Nellies säng.

I natt fick jag ett telefonsamtal vid 02:30. Jag fattade ingenting. Kikade på displayen och såg att det stod "Johan Kihlberg". Jag tänkte bara "NEJ! Hoppas det inte har hänt Dennis nånting!". Men det hade det inte. Johan ville bara att jag skulle ringa till Dennis och säga till honom att man inte ska köra bil onykter. Tydligen hade någon sett Dennis köra runt men när jag ringde hem svarade han att han låg och sov och absolut inte hade kört onykter. Haha. Han hade bara sagt att han skulle sätta sig bakom ratten för att Johan skulle lugna ner sig (han var tydligen dryg) och lyssna på honom. Hahaha.

Hittade lite bilder på mig själv här:

image615

Najs va?

image616
Min knaskatt.

image617


Ses sen! Nu ska vi till stan!

PUSS

Glöm inte...

...Att vara med och tävla hos Louise där du kan vinna en massa smink från Maybelline och Garnier!

image1286

Det du ska göra är att maila henne om ditt bästa minne 2007 och en bild därifrån. Då har du chansen att vinna allt detta!
För att komma till tävlingen klickar du här.


LYCKA TILL!

image614

SKÖVDE!

Alla räkningar har dragits och jag sitter med 8000 över. Jag är glad.



Har bestämt att jag ska spara pengar denna månaden. Har inte blivit av innan. Jag sparar ju 300 kr i pension varje månad + 400 i fonder hos Folksam till framtida hus eller annat men att ha en liten buffert vid sidan av är ju bra att ha. Bra att jag insett det nu. Haha.

Håller på att tvätta nu. Det fanns en hel del tvätt kan man säga och jag tvättar det jag hinner innan jobbet. Idag börjar jag 14 och stänger (som vanligt). Dennis får tvätta det som blir över sen, haha.
Direkt efter jobbet hämtar Anna upp mig för färd vidare mot SKÖVDE! Jag ska hem till familjen och hälsa på denna helgen och det ska bli så mysigt. Har lovat Nellie att vi ska gå på stan i morgon. Myyys!
Saknar min familj nåt så inni just nu. Har inte träffat dom sen den 23e mars då jag och Dennis var uppe över dagen och firade Annie som fyllde år då. Det är över en månad sen och det känns.
Ska även träffa Lindha-gumman. Ska bli SÅ mysigt!!!

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ner och ta hand om första tvätten. Puh. Jag låter som en sån hemmafru!
Sista dagen på denna arbetsveckan idag då. Nästa vecka lär bli lika kaotisk.  Då har vi kampanjbyte och det medför långa arbetsdagar.
Detta är min v.18:

Måndag: 12-20:15
Tisdag: 10-18
Onsdag: LEDIG
Torsdag: 10:45-16 (dubbelt betalt 1 maj)
Fredag: 15-20:15
Lördag: 09:45-17 (dubbelt betalt)
Söndag: 12-17:15 (dubbelt betalt)

v. 19:
Måndag: 15-20:15
Tisdag: 11-18
Onsdag: LEDIG
Torsdag: 15-20:15
Fredag: 11-18
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG

Ser ni hur mycket jobb det blir??
Äsch. Klirr i kassan blir det ju iaf.

Kommer säkert in och bloggar om en stund igen om jag känner mig själv rätt.

image613

Ny lägenhet?

Jag och Dennis har börjat titta lite smått efter en annan lya...

Vi vill ha balkong och badkar!!

Nu ska vi sova i vår nybäddade säng.


image612

Ring.

Hallooo!

Tån var det inget att göra med, för er som undrar.

Jag och Linda H satt ute i solen en hel timme igår innan jag skulle promenera till jobbet. Hur skönt som helst!
Skulle jobba min vanliga tid, 15-20:15.
Vi hade fått in lite nya smycken. Den här ringen är bara så JAG! Visst är den fin?
image610
Visst har jag sneda och sexiga fingrar. Haha.

Bloggar snart igen.

image611

Vårdcentralen med tån.

Godmorgon!

Jag hinner egentligen inte blogga. Jag ska till vårdcentralen med tån nu.

Gissa varför jag inte bloggade igår?
1. Det var så fint väder så jag, Linda P, Johanna, Johanna och Cajsa satt i stadsparken och åt glass i solen.
2. Jag fick med mig Dennis ut på en promenad runt munksjön i solen. SKÖNT.
3. Vi lagade jättegod mat på kvällen som tog tid.
4. Bingen kl 21! Helt sjukt. Somnade nog 21:15.

Dax att ta på sig kläderna och gå till vårdcentralen...

image609

Ledig? Nej.

Morning!

Vilket underbart väder. Hade varit skönt att vara ledig, men icke sa nicke. Ellinors söting till barn är sjuk idag så jag får ta hennes tid. öppnar 09:45 och går till 15 (14 om det var lugnt) så jag hinner sitta i solen efter jobbet! Detta betyder att jag kommer jobba 7 dagar i streck. Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag. Money!

Måste göra mig iordning nu. Bussen går om en halvtimme.

Ha en kanondag i solen!


image608

Vårpromenad med Linda Heiming.

Igår fick jag ett ryck och drog med mig Linda ut på en promenad runt munksjön i det underbara vårvädret.
Tog med mig kameran och tog lite bilder. Jag vill ha en bättre kamera!!





Jag vet att jag inte är någon mästerfotograf, absolut inte. Tussilagobilden skulle egentligen fått fokus på tussilagorna såklart. Men skit samma.

Mysigt va?

Tack Linda för en mysig promenad med prat om allt mellan himmel och jord!


image607

Tävling hos Louise!

En av mina favoritbloggerskor, Louise från Skara, har just anordnat en tävling där man kan vinna smink från Loréal och Maybelline. Mina älsklingsmärken när det gäller smink!

Det man ska göra för att vara med och tävla är att maila sin bästa sommarbild från 2007 tillsammans med ett fint minne därifrån.
Jag hoppas att jag har stora chanser att vinna pga att jag valde den här bilden:

image592

Sen är ju sommaren 2007 vårt år eftersom vi 1 juli flyttade ihop i vår första lägenhet.

Var med och tävla du också!

image593

Ung kille sjunger "With you". Gåshud!!



Såg detta underbara filmklipp från Lindhas blogg. Kunde inte motstå att lägga ut den i min blogg också.
Han kan inte vara äldre än 11,12 år och sjunger som en gud.

GÅSHUD!!!


image591

Söta Annie!

Kolla vad jag såg på syrrans blogg, Ett sött videoinlägg. Hon är så GLAD för att det är vår!
Kika in hennes blogg. Älskade syster!




Flumunge!

image590

Dille på parfymer.

Godmorgon alla läsare!

Här sitter jag och längtar tills posten kommer för DÅ kommer mitt lönebesked (förhoppningsvis). Det ska bli så spännande att se hur mycket det blir.

Igår satt jag och kikade på nätet på parfymer. Jag har tre favoriter just nu, eller egentligen fyra. Våren medför nog med att jag fått en sådan dille på parfymer.
Dessa är mina klara favoriter just nu:


Chantal Thomass - En underbar doft som luktar lite, lite lakrits. Hur fräsch som helst och flaskan är underbar!



Gucci II - Ett måste! Som ni läst innan så fullkomligt ÄLSKAR jag den här doften. Måste ha. Nu!



Dolce & Gabbana Light Blue - SÅ fräsch parfym. Köpte den till mamma för några år sedan och nu vill jag ha den själv.



Amor Amor - Har en "fejk-amor amor" just nu. Den är så fräsch och somrig!

Vilka är era parfymfavvisar?


image589

Jag vet inte hur mycket klagomål jag öste ur mig under den kvarten som vi tillbringade på den bussen.

Då var man hemma igen efter en natt hos Emma, Liam och Robin och efter en arbetsdag!
Linda H kom förbi mig på jobbet och gjorde mig sällskap tills jag slutade, så vi åkte bussen hem ihop.

Vilken cepe busschaufför det var. Jag vet inte hur mycket klagomål jag öste ur mig under den kvarten som vi tillbringade på den bussen. Hade lust att gå fram och klaga men det var bara Linda och de andra i närheten som fick höra på mina klago-ord. Han brydde sig inte alls om att bussen var proppfull av folk. När vi åkte förbi rådhusparken där halva jönköping var (mycket familjer med barn) så körde han igenom där i samma tempo som innan. Hade det kommit ut ett barn springandes där så hade det barnet inte överlevt.

Såna människor borde inte få ha ett sånt ansvarsfullt arbete! Visa lite respekt både för passagerare, gångtrafikanter och bilister i trafiken. Jag är LIVRÄDD för att åka buss och min fobi lindras ju inte direkt med en sån busschaufför! Jag har liksom ingen kontroll och jag avskyr när jag inte har det.
MORR!

Här kommer lite bilder från igår:


* Söta Robin
* En trött barnvakt. Tittade på körslaget efter den goda maten (kotletter, pommes och bearnaiesås)
* Liam ÄLSKAR att ta kort och filma med min kamera. Här är en han tog på mig. Mindre bra.
* Dennis kom förbi lagom till att vi hade ätit upp. Han åt lite sen myste vi hela kvällen lång.
* Godmorgon snygging. Not.
* Liam. Hade inga bilder på honom förutom denna. Haha.

Nu kom Dennis hem!
Dax att umgås...


image588

Hos Emma, Liam och Robin.

Vaknade upp i soffan i morse och kände mig bakfull. WHY liksom? Jag var ju nykter på kvällen? Kan varit sömnbrist också. Dennis kunde inte sluta prata/mysa/snarka i natt och det var säkert 40 grader i sovrummet så det slutade med att jag sov på soffan.
Dennis trodde tydligen när han vaknade i morse att jag hade blivit sur på honom. Haha.

Åkte iväg till jobbet, jobbade mina timmar och blev upphämtad av Dennis.
Hann vara duktig när jag kom hem. Diskade, dammsög hela lägenheten och gjorde rent hos katterna.

Nu sitter jag hemma hos Emma, Liam och Robin. Strax ska vi laga lite mat! Pommes, kotletter och bearnaisås.
Sen ska vi köpa chips och coca cola. Emma göder mig!! Haha!

Återkommer när killarna har somnat. Nu ska vi bara mysa.

KRAM


Ölbowling och pizzaätande.

Rubriken lät manlig, tycker ni inte det?

Dennis ringde mig innan PRECIS när jag skulle gå till bilen för att köra till bowlingen. Han var redan klar med försäljningen av bilen. Nu är pärlan/frugan/golfen såld. Det är till och med att jag känner saknad. Aldrig mer åka svart golf?

Skulle "bara" in på Willys Hemma och köpa en cocacola eftersom jag skulle vara chaffis på kvällen. Kan vara gott att ha NÅT att dricka. Problemet var att jag inte skulle hinna köpa den där colan egentligen och kön var ända bort till kyldiskarna! Det säger kanske inte er något men kön var fruktansvärd. Och de hade bara ena kassan öppen. I den satt en nybörjare. Jag höll på att ge upp min kära cola när jag såg att den andra kassan öppnades. YES!

Bowlingen var faktiskt kul. Fast jag hamnade i ett lag där jag inte kände någon. Har iofs inga problem med att träffa nytt folk. Dennis hamnade också i ett lag där han inte kände nån. Hade vi kommit i tid hade vi nog kunnat styra över det där lite bättre men som alltid så blev vi sena! Sist av alla...

Efter bowlingen styrde vi kosan några kilometer bort, till en pizzeria/bar/restaurang som heter Alfredo. Satt där ett tag, åt lite pizza och tittade på hockeyn. Linda (Dennis syster) var så ivrig att komma till stan innan matchen var slut. Hon ville se HÅVE ta SM-guld nån annanstans än på Alfredo. Haha. Hon ville bestämt till O´learys. Jag körde dom dit precis när pausen innan förlängningen började. Parkerade bilen, gick in en snabbsväng på VIP (lakritssugen som ett as, fy på mig) och sedan skyndade jag mig de sista metrarna hem. 100 meter hemifrån hör jag vrål från alla håll. Då förstod jag att jag missat ett gyllene ögonblick. Jag gick med ett leende på läpparna hem och skyndade mig att ringa pappsen. Han var SÅ glad!!
4 år sedan sist och nu, äntligen, hände det igen! GRATTIS HÅVE!!!

I morgon blir det jobb 09:45-17, sedan barnvakt åt Liam och Robin. Sover där och åker direkt till jobbet på söndag då jag jobbar 12-17:15. Soft helg men ändå fullt upp känns det som.

Nu ska jag titta på ännu ett avsnitt av Lyxfällan. Avsnitten visas ju på www.lyxfallan.se och jag tycker det är SÅ intressant!

Natti allesammans!

image581

SM-GULD, SM-GULD, SM-GUUUUUUULD!!

image579

Gissa vem som är glad just nu?

HÅVE BLÅÅÅÅÅ, TJALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


image580

Sockerberoende och viktnedgång.

Jag kan villigt erkänna att jag lider av sockerberoende. Innan har jag ätit någon eller några godisbitar varje dag (!) eller druckit nån form av läsk och det har synts på vågen.
Eftersom jag inte skämms för att tala om vad jag väger, så kan jag tala om att jag gått upp från 57 till 60/61 på bara några månader och jag har alltid varit den som legat på samma vikt, dvs 56/57 i flera år!



Har börjat ta tag i mitt beroende och gick också till jobbet en gång nu i veckan. Det har redan visat sig på vågen och jag väger ju 59 kg. Vill ner till åtminstone 55/56 kg. Fortsätter jag såhär så kommer det gå skitbra. Har väldigt lätt för att rasa i vikt annars när jag väl bestämt mig.

Ska ut och promenera runt munksjön, sen ska jag till Sense och sola!
Nu är jag snart fit for beach 2008!!!

image578


Klantarsel!

image576

För det är kaffe, kaffe, kaffe överaaaaaallt!

Mitt smartass.

image577

Glad.

Godmorgon!

Jag känner mig glad idag. Är det vädret? Eller är det att det är fredag och jag är ledig? Jag tror på en kombination.
Köpte kaffe igår eftersom vårat varit slut ett tag nu. Ska snart brygga mig en kopp och äta en smörgås.
Ska nog ge mig ut och promenera i det fina vädret sen. Och sola ska jag göra också! Fast i solarium då.

Hoppas att lönebeskedet kommer idag. Ska bli kul att se hur mycket det blir. Det är det som är spännande när man jobbar oregelbundet...

Mailade Parfym.se och frågade om de skulle få in Gucci II. Fick till svar att den var svår att få tag på, men att de skulle göra vad de kunde och sedan maila mig när de fått in den. Snacka om bra service!
Kollade på Kicks vad den kostade där. 695!! På Parfym.se kostade den något på 400. Man är dum om man inte väntar på att de får in den där...

Återkommer senare då dööööh!

image575

Fröken duktig.

Det blev en fika på Clara´s med Linda P och Johanna. "Scorett-Johanna" huh? Kallas hon inte så, Linda?
Vi hade jättetrevligt.
Helt plötsligt utbrister Linda: "Kolla! Stefan Liv!"
Då stiger han in och några minuter senare kommer tre andra hockeykillar, den ena var Björn Melin.
Han satte sig några bord bort och jag kände att jag var tvungen att ge nån gest eller säga något om matchen igår.
Jag gjorde bara "tummen upp"-gesten åt honom och han log och nickade tillbaka. Haha.



Linda och Johanna åt upp sina taco-tallrikar och jag kunde inte motstå en kaffe och en (suck) negerboll! Jag förstår inte vad det är med mig. Varför en dille på just chokladbollar?

Vi styrde kosan mot A6. Gick och kikade lite. Linda hittade som vanligt något som det "stod Linda på". En jättefin klänning! Vi strosade lite. Flickorna köpte dricka tills i morgon och jag hängde bara på. Köpte inte nåt alls. Stolt!

Såg när vi gick där på A6 att klockan redan blivit 16 och jag hade inte ens börjat städa. Woops. Dennis slutar ju kl 16 och jag hade ju lovat att storstäda. Som tur var hade han inte kommit hem när jag kom hem och jag skyndade mig snabbt som blixten att ta ut dammsugaren. Efter bara 5 min kom han hem. "Har du precis börjat städa eller? Haha"
Nu är iaf hela lägenheten dammad, dammsugen och moppad. Har känt mig som fröken duktig idag. Men det gick mycket lättare att städa med Lars Winnerbäck på hög volym. Det är glädje att lyssna på honom!

Nu är jag hungrig. Har inte ätit middag än pga sen frukost. Dennis ville laga något och jag hindrade honom absolut inte. Haha. Kycklingfilé och couscous blir det. Mums.

Hörs sen!

image574

Flickesöt.

Godmorgon kära läsare!

Ringen sitter där den ska, jag mår bra och det bästa av allt....JAG ÄR LEDIG. Både idag och i morgon.
Idag ska jag träffa Linda P. Vi skulle egentligen lunchat. Men jag vet inte om jag har råd.
Något ska vi i af göra.
Bokade tid till vårdcentralen ang. min dumma tå som jag berättade om igår. Haha. Jag fick tid nu på onsdagsmorgonen till min läkare. Tänk om de hittar något konstigt?

Jag har lovat Dennis att storstäda lägenheten nu när jag är ledig. I fredags när jag kom hem hade han ju både dammat, dammsugit och moppat alla golv. Det känns som att det är min tur nu :)

Förresten så trivs jag mycket bättre i mitt hår nu, nu när jag fått lite färg i nyllet efter solningen igår. Jag blev sådär flickesöt ni vet? Fräknar på näsan och rödlätt i håret...

Dax att hitta på nåt vettigt!

image573

Gucci II.

Den är helt underbar, helt fantastiskt och jag bara njuter av att ha parfymen på mig. Är det meningen att man ska köpa den då?



Vill ha!


image572

Sagan om min tå.

ÄNTLIGEN visar de varför de ska vinna! De är BÄST!
Att vända från 0-2 till 7-3 är helt underbart...

Idag promenerade jag till jobbet. Det var riktigt skönt faktiskt. Jag har fått en dille på negerbollar!! Hade jag inte vetat säkert att jag inte är gravid, så hade jag nog börjat tro det. För ett sådant sug som jag haft för just negerbollar i 3-4 dagar nu har jag aldrig någonsin haft.
Köpte därför ett sexpack såna på coop innan jag började. Det tillsammans med två apelsiner, två äpplen och två bananer. Det är gott att ha lite frukt på jobbet om man blir sugen på något.

Hade planerat att gå hem från jobbet också. Kände mig laddad till tusen men precis när jag kommit ut från jobbet börjar min tå strula igen. Den gör det av och till. Anledningen är väldigt pinsam men okej, jag kan berätta vad som hände...
Det var för några årsedan...Då det var populärt att retas genom att sparka på varandras skosulor så man snubblade till, ni vet? Jag skulle visa mamma hur vi gjorde. Detta gjorde jag INOMHUS och varken jag eller mamma hade skor på oss. Med en otrolig kraft sparkade jag till under hennes fot och jag fick fruktansvärt ont i min vänstra tå samtidigt som mamma blev helt chockad och förundrad över vad jag sysslade med.
Det blev röntgen nästa. Jag minns inte vad de sa där. Det var ju trotsallt några årsedan. Något måste det ändå vara som är galet i min tå fortfarande för när man minst anar det, så smärtar det till och jag kan inte gå normalt.

Pinsamt.

I morgon är jag ledig och det ska bli så skönt!

Strax kommer ett till inlägg. Har äntligen fastnat för en parfym som jag ska köpa. Dessvärre var den slut på Parfym.se och jag SKA köpa den där, eftersom de hade 38% billigare än i butikerna.

image571


Fixardag.

Hallihallå!

Idag har varit en riktig fixardag minsann!

Ställde kl. på 8. Gud vet när jag gick upp så tidigt senast? Ja det är nog mer än ett halvårsedan i af. Kom upp kl 08:30 och skyndade mig iväg. Skulle vara på ungdomsmottagningen kl 9 under deras drop-in-tid som de har varje vardag mellan 9 och 10! Kanonbra!
Är så trött på att hålla på och ta piller varenda kväll...Barnmorskan frågade om jag ville testa NuvaRing. Ett preventivmedel som är som en gummiring som man förvarar "down there" 4 veckor i streck. KANON! Äntligen slipper man tänka på att alltid ta de där förbaskade pillrena samma tid varje kväll.
Någon som har erfarenhet av dom?


Efter att jag var färdig ringde jag Linda H och frågade om hon ville komma ner till stan och äta frukost med mig. Hon var inte färdig och behövde en stund på sig innan hon var klar. Tjejer ni vet! "Måste bara sminka mig!". Haha.
Medan hon sminkade sig gick jag och solade på Sense. Hade ju fortfarande kvar 3 gånger på mitt solkort från när den där tjejen låste in mig så larmet gick, ni vet?


Solade och blev fräknig till mitt nuvarande rödlätta hår. Fint!


Jag och Linda gick till Grafitti och åt frukost. Gott med en smörgås och starkt (!) kaffe. Kaffet kunde ju varit lite svagare men det satt fint i kistan...
Vi gick ner mot stan, jag och Linda. Där kunde man tävla om HV-biljetter genom att skjuta en bandyboll i ett mål. Självklart var det lite svårare än så. Man skulle pricka i krysset där de hade gjort ett hål. Linda testade. Jag hade inte tänkt testa för jag vet att jag är kass på sånt. Men bara för att hon testade så kunde jag inte motstå. JAG PRICKADE! Rätt i krysset på första försöket!!
Har därför chans att vinna en (eller var det två?) biljett/biljetter till matchen ikväll.
MEN JAG JOBBAR!! Morr...

Gick hemåt, glad i vågen...Satte mig och betalade mina räkningar och nu ska jag sminka mig för att sedan ta en promenix till jobbet i det finfina vädret! Jobbar 15-20-15.

Ha en bra dag!


image570

Två döda...

Jag hörde i förmiddags om att två personer, en man och en kvinna, dog i en lägenhetsbrand i Skövde i natt! Tydligen var det i området "södra ryd"...

Eftersom jag bodde mina 20 första år i Skövde vill jag veta om det var några man kände till!

Pauline (syster) skulle läsa tidningen i morgon och ringa mig för att meddela vad som stod där.

Nej nu blir det bingen!

image569

Golfen är såld. Snart.

Gokväll!

Då har man jobbat igen. Min vanliga tid 15-20:15. Har börjat laga mat till dagen efter direkt när jag kommer hem på kvällen. Väldigt smidigt faktiskt. Idag blev det en enkel variant med pasta, pastasås och grönsaker med rödlök och fetaost.

Har busat lite med Dennis också. Satt brevid när han tittade på bilar på blocket innan...En Saab 9-3 aero eller Audi S3 blir det troligtvis. FÖRHOPPNINGSVIS! De bilarna är sjukt snygga!
Med andra ord har Dennis fått sålt sin golf nu. Eller inte än. Men på fredag kommer en kille från Skåne som var och tittade på bilen i söndags och köper den. Dennis är glad för de har kommit överens om ett pris och det var precis vad han la ut den för på blocket.
Det känns lite sorgligt att man inte kommer få åka i den mer och jag kan lova att det kommer bli en orolig natt för Dennis natten mellan torsdag och fredag. Han är ju försjutton gift med bilen! Haha.

Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon blir det att ställa klockan på 8 för att ta sig till ungdomsmottagningen. Har inga p-piller kvar och jag har hört att de kan vara rätt bra att ha. Hm.

Natti sötnosar!

image568

Stackars mitt hår!

När jag vaknade i morse förstod jag absolut inte hur jag hade kunnat tycka att hårfägen jag skaffade mig igårkväll var fin. Det såg bara....orange ut!

Jag slängde på mig mjukisarna, satte ett diadem i håret och vandrade bort mot ICA för att hitta en askblond toning som skulle ta bort det som var orange i håret (enligt Linda). Tror ni de hade det? Nej. Självklart inte.
Såg på mobilen att Linda P hade ringt. Ringde upp och frågade om hon kunde följa med till Maxi.
In på Maxi med mjukisar, orange hår i diadem och helt osminkad...Naturligtvis skulle Linda prata med folk hon kände. Gaah. Mitt hår!!

Har nu haft i den askblonda färgen i håret och det är fortfarande orange. Fast inte riktigt lika mycket. Egentligen är det en rätt fin nyans men jag passar inte i det! Nu vill jag bara försöka bli blond igen. Insåg när jag hade i avfärgningen och man såg det blonda i hårbotten att jag nog skulle passa i att vara blond.
Jag vill testa!!

Jennie, vill du hjälpa mig?

image565
image566

image567

Med lite ljusa slingor på detta kommer det bli kanon!

image562

Kanske inte syns så mycket?

Håret har i af fått sig en rejäl omgång ikväll med två (!) avfärgningar och en toning i ljus gyllenbrun. På bilden ser håret ut som det gjorde innan. Iaf i topparna. Men jag kan lova att det inte ser ut så i verkligheten.

Med lite ljusa slingor på detta kommer det bli kanon! Det är jag säker på.

För att få lite mer realistisk bild på resultatet:

image563

Fast på denna bilden ser topparna också mörka ut. GRRR. Det är dom inte! Iaf inte sådär mörka!

Nu ska jag gå och lägga mig...

Godnatt!


image564

Gissa...

...vad jag håller på med?

HAHAHA.

image560

Jag håller på att avfärga mitt hår för att sedan lägga i en ljus-gyllenbrun toning i efteråt. Önska mig lycka till!


image561

Vill ni bryta en bit av mitt choklad...


...ansikte?

image558

Den har stelnat nu så det känns skumt. Känns precis som att någon har smält en chokladkaka och smetat in mitt ansikte. Det luktar faktiskt så också.

image559

Framtida planer.

Jag har funderat nu de senaste dagarna...

Har ju aldrig riktigt varit nöjd med vår sk. "möblerbara hall" men har inte kommit på innan hur jag vill ha det. Inte förrän nu!
När skattepengarna kommer (får ju tillbaka ca 4200) vill jag sälja vår datamöbel och den stationära datorn.
Sedan vill jag köpa en sånhär:

image556

Vore så skönt att kunna sitta vart man vill med sin dator. Den är liten och smidig också! 12-tumskärm.

När datormöbeln är borta vill jag ställa dit en sån här istället:


Där vill jag också ha en enkel vägghylla med bara några få hyllplan på (sån som du har Jennie) med några av mina böcker på, en fin golvlampa och bara göra om vårt "datorrum" till en riktig myshörna!

Undrar vad Dennis säger om det...

Vad tycker ni om idén?

image557

Tävling hos Shopaholicmamman!

Jag är med och tävlar om en goodiebag med hårvårdsprodukter från Lanza hos Shopaholicmamman. Skulle va kul att testa på lite nya grejer!
Var med och tävla du också. Det enda du behöver göra är att skriva "Jag är med!" i en kommentar i inlägget.



image555

Kalas - Tindra 4 år.

Igår var vi på kalas hos Dennis syster Linda. Hennes dotter Tindra fyllde 4 år!
Det blev fika med sockerkaka och marängsviss. MUMS!!

image540
Sötaste 4-åringen i hela världen.



* Spidermantältet som hon blev överlycklig över!
* Födelsedagsbarnet och storasyster Michelle när vi sjöng.
* Emma (Lindas kompis) och sonen Robin 4 år i år.



* Bröderna Liam och Robin väntar på marängswiss.
* Nice teeth huh?
* Jag och min favoritkille, Robin.
* Dennis mormor och mamma.
* Jag i spidermantältet med en dockblöja på huvudet. Ja, vad gör man inte för att roa de små?
* Fotograf - Tindra.



* Fotograf - Robin.
* Robin gillar att göra grimaser.
* Så söt när han är blyg.
* Av nån konstig anledning gillade barnen att ta kort på mig...Därav en del.



image554

Godmorgon!

Godmorgon!

Dennis och jag vaknade vid 09:30-tiden och nu är han iväg för att tvätta sin bil så den blir superfin tills killen från Skåne kommer och tittar på den vid 12! Hoppas att han får sålt den!

Det blir kalas i eftermiddag hos Dennis systerdotter Tindra som blir 4 år. Hoppas hon blir glad för sin present. Hon är så pojkflickig och ÄLSKAR spiderman över allt annat och när Dennis frågade vad hon önskade sig så ville hon ha ett tält. Vi hittade då perfekta presenten! Ett spiderman-tält. Ett litet lektält.

Nu ska jag hoppa in i duschen!

image538

Mycket känslor ikväll - "Dagboken"

Jag kunde bara inte hålla mig från att se den, "Dagboken" eller "The Notebook" som den heter på engelska. SÅ många har pratat om den att den ska vara så underbar samtidigt som jag läste i Lottas blogg härrom dagen att hon snyftat sig igenom den för att den var så fin.
Ikväll nu när jag är ensam passade det ypperligt att hyra den. 2 timmar gick snabbt vill jag lova. Det blev mycket leenden och glädjetårar...




Jag kan inte säga något annat än att ni verkligen MÅSTE se filmen. Det är den finaste film jag sett någonsin!

Nu ska jag bara lägga mig och vänta tills min prins kommer hem. Snacka om att hela jag är känslofylld med glädje och lycka just nu. Jag vill bara springa till krogen och kasta mig på honom och visa hela världen hur mycket jag älskar min Dennis. Nu blev det känslofyllt. Sitter och skriver samtidigt som det rinner nedför kinderna.
JAG ÄR SÅ GLAD!!!

image537

Jag älskar dig, min prins.

 :Jag ska inte säga att jag tycker det är kul när Dennis går ut på krogen en lördag när jag helst hade velat mysa och ta det lugnt. Visserligen gjorde vi det igårkväll och har haft en underbar dag uppe på A6 och på middag hos hans föräldrar. Jag förstår även om han vill vara med sina vänner också.
Självklart fick jag följa med till festen och ut på krogen. Men jag är så förkyld och mår inte alls bra än så jag kände att en lugn kväll fick blir det enda rätta.
En positiv grej med det hela är att Dennis blir så läcker när han gör iordning sig lite extra och dessutom har nya kläder + skor på sig. Tur att jag litar på honom till 110%, annars hade man nog varit orolig att släppa iväg honom sådär snygg. Men vår kärlek är så stark och säker så jag är så lugn när han är ute.

Vi pratade lite förlovning och sådant förut. Han tycker inte om att stressa fram i ett förhållande (inte jag heller iofs) så vi kom fram till att vi ska vänta ett tag. Det spelar ju ingen större roll egentligen...Eftersom båda är så säkra på varandra. Det sa han till och med till mig, min älskling. Idag har verkligen kärleken varit på topp och man har de där underbara fjärilarna i magen! 

image535

Dennis, jag älskar dig så tokigt mycket!


Nu ska jag lägga mig i soffan, tända ljus och bara rå om mig själv :) DET ska bli mysigt det också!

image536

Min "lilla" vän.

Sedan Dennis satte upp "frostat glas"-liknande på fönstrena i vardagsrummet har Bull blivit lite ledsen. Han kan ju inte sitta i sitt favoritfönster och kika ut längre. Stackars killen. Så förut låg han här, bakom gardinen och kikade vad jag och Dennis gjorde för något...

image531

Min älskling. Han har börjat lägga sig i våra sängar (fast han vet att han inte får) och så kryper han under så han ligger med halva kroppen under täcket. Det ser nästan ut som att någon bäddat ner honom i sängen.
Tänkte väga honom nu när vi skaffat våg. Dennis gissade på 8-9 kg. Jag tror nog också nåt sånt.

Ska kika...

8 kg exakt vägde han, min klump! Jag har innan trott att han vägt...9 kg. Men 8 kg är inte heller att leka med! Normalvikten hos en katt är 3-4 kg så han väger alltså dubbelt så mycket. Fast han är ju inte tjock. Han är bastant hela han!


image532

Varning!

Tänkte bara utsända en liten varning. Ser ni denna människa idag, gå inte nära. Hon kan smittas så till den grad att ni blir precis som hon.
Kännetecken: Det första ni kommer lägga märke till är hennes ögon som knappt går att öppna. Hon nyser 20 ggr/timme, pratar som en man med whiskey-röst men försöker ändå glömma bort allt och verka trevlig.

Hon kommer idag befinna sig inne på sitt jobb mestadels. 13:30-20:15. SE UPP!






image529


Jag mår piss!!!
Ringde jobbet och bad Elli ringa och kolla om någon kunde hoppa in istället. Men det var ingen som kunde. Så jag får helt enkelt jobba ändå. Finns inget annat att göra. Någon måste ju...
Men som jag ser ut så borde jag hålla mig inom lägenhetens väggar, helst nedbäddad i sängen med nässpray, en bra tidning och lite papper.
JAG ORKAR INTE. SNÄLLA.

(är det pollen som spökar?)

image530

Löneförhöjning. Yesyesyes.

Handelsavtalet har blivit så mycket bättre och nu blir det en rejäl löneförhöjning! Innan fick jag 95,57 i timmen. Nu får jag 100,57 (eller 37?). Det är alltså en ökning på 5 kronor i timmen! Det blir massor extra i månaden...

Dax för lyxfällan!

image527


image528

Golf VR6 i utställningsskick tillsalu!

Nu är jag hemma!

Jobbade över en kvart för att det blev så mycket folk...Har varit så lugnt hela dagen och helt plötsligt, precis när jag ska gå hem så smäller det till och det blir folk i hela butiken. Typiskt!
Dennis hämtade mig i hans fina pärla. Den är förresten tillsalu. En kille från Skåne (tror han) ringde förut och var intresserad. Visst är den snygg?

image524
image525
En golf VR6 årsmodell -92 i utställningsskick! Motorn har endast gått 16000 mil och den har endast körts på sommaren. Pedantskött (!) och kul bil att åka i, och köra.
Vet ni någon som är intresserad av bilar som skulle kunna tänka sig denna, hör av er till mig här på bloggen.


Måste ju hjälpa sambon lite...


Ikväll tänkte jag bara slappa i soffan och titta på säsongspremiären av Lyxfällan på 3an, sen blir det Efterlyst senare på samma kanal.

Mat måste jag laga också. Suck. Det är kul att laga mat men inte när man känner att man måste...


Uppdaterar nog senare!


image526


Smaklös frukost.

image522

Har börjat mitt nya liv nu med att äta mer nyttigt men framförallt minska ner på godis/läsk/chips-ätandet.
Nackdelen med den supergoda frukosten idag var att jag inte kände minsta lilla smak. Dumma dumma förkylning.

Ska strax åka till jobbet. Jobbar 11-18 idag!

Bloggar mer när jag kommer hem. Tills dess...ha en KANONdag!


image523

Middag a´la Dennis.

image519

Det vankas kycklinggryta m. couscous a´la Dennis till middag i morgon. Han ser ut som en riktig kock när han kryddar sådär lätt på handen och skakar stekpannan fram och tillbaka så att maten flyger upp sådär ni vet? Skulle jag göra så så skulle det finnas mat överallt i hela köket.

image520
Visst framkallar det lite mungipedreggel?

image521

Dagens Emelie.

Halloj!

Arbetsdagen har bestått av snörvel, nysningar och en massa skratt (som alltid).
Jag kunde inte ens fylla i en försäkring då jag var tvungen att stå lutad över kassadisken utan att vara rädd att droppa från näsan. Jobbigt läge. Tur att jag har Louise som ställer upp. Haha.
Skulle slå in en present men fick förbereda kunden på en hel del snörvel.
Fräscht.

Sofia skulle stänga för första gången alldeles ensam idag fast med min ståendes brevid. Det märktes helt klart att hon har goda kassavanor sedan tidigare då hon stängde på 17 minuter och det "ska" ta ca 15 minuter för en som kan det. Hon fick mycket beröm och jag var stolt som lärarinna!
Hon är så mysig. Är glad att hon börjat jobba med oss. Hon bor i samma område som jag så vi åker samma buss hem på kvällarna. Då är det inte tyst en sekund utan vi pratar om allt, allt och allt.
Busspassagerarna får nog höra på en hel del som de helst hade sluppit höra. Haha.

Såhär har jag sett ut idag förresten:

image514
Jag älskar den kornblå tröjan!

image515
Very nice med solbränna. I like it.


Superfint skärp som vi hade fått in på jobbet. Passade perfekt till mina byxor.


Min älskade klocka som jag fick SÅ mycket positiva kommentarer för av kunder idag.

Dax att se på barnmorskorna! Missade det ju så jag ska kika på SVTs hemsida.
Kommer strax med ett litet inlägg om vår matlagning...

image518

Megastor falukorv?

Hujedamig.

Det är nog bland det värsta som finns när man är så täppt att man inte kan andas med näsan på natten och vaknar och är torr som en öken i munnen.
Har börjat hosta nu också (låter som krupp) och halsen är svullen som en...megastor falukorv?
Ögonen rinner och nysningarna kommer tätt inpå varandra. Men det är skönt. Jag gillar att nysa med undantag från de gånger det bara sprutar ur näsan och man är helt blöt i hela handen. Fresch info.

Ni som ska till A6 idag, besök för allt i världen inte Ur&Penn. Den lilla butiken som ligger tvärsöver McDonalds. Ni kommer att ångra er när ni stigit in och får syn på världens fulaste människa (mig) och är tvungna att springa ut därifrån med andan i halsen. Har ni plockat på er smycken som ni tänkt betala, släpp för allt i världen det i butiken så ni slipper bli tagna för snatteri också. Skämtåsido.

Som sagt, jag ska jobba idag. Hur sjuttsingen ska det gå? Som tur är så är Sofia där på upplärning och jag ska utbilda henne på stängningen. Har redan gjort det en gång innan så idag får hon göra det själv med mig sittandes på en pall brevid, pekandes hit och dit som en sträng lärarinna. Mohahaha. Nej skämtåsido igen. Jag är nog en rätt snäll lärare. Det positiva med att Sofia ska gå samma tid som jag är att om jag SKULLE få en nysattack, tappa rösten eller bara känna mig svimfärdig så kan jag sätta mig ner en liten stund inne på lagret utan att kunderna måste undra vart butiksbiträdet tagit vägen (eftersom man är ensam i butiken 18-20 i vanliga fall).

Hörrni, ha en bra dag och det där med att ni inte får besöka butiken var ett skämt. Kom gärna och hälsa på! Då ska ni få en blöt kindpuss och en klängig kram så ni får ta del av mina bacillusker för de är underbara. Mums.

image513

Fika med Jennie.

Det var på tok för längesen och mycket mysigt att fika med Jennie på Clara´s.
Bärpaj med vaniljsås blev det för min del.
Vi babblade på som alltid om både roliga och mindre roliga saker. Jag kunde inte säga "duschkabin". Det blev hela tiden "kapin".

image508
En neiger-Emelie.

image509
En supersöt Jennie.

image510
En Emelie med en lång näsa? Haha.

image511
En Jennie med en söt liten näsa.


image512

Woalla!

image506

Om man bortser från de små fula finnarna lite överallt i fejset och att det enda smink jag bär är mascara, så blev jag ju rätt brun...eller hur?
Ska nog ta ett mer rättvist kort sen efter några timmar när all färg lagt sig och när jag ser mer ut som en människa än vad jag gör på bilden ovan.
Håret ska man ju inte tala om. Suck.

Det var helt klart en upplevelse och jag höll flera gånger (under de 60 sekundrarna som det tog) på att i panik springa ut från duschkabinen. Det var faktiskt läskigt!
Jag hade ju aldrig gjort det innan.
Först skulle man smörja in de torra delarna med bodylotion, de delar som man ej ville ha färg på (ex. naglarna) fick man smörja in vaselin med. Sen var det bara att ta på sig en engångsbadmössa på huvudet och ställa sig som en robot där inne. Det lät jättehögt och när "puffarna" kom blev jag livrädd först och fick panik. Man kunde liksom inte andas av ångan där inne.
När jag sa det till han på frisersalongen efteråt så sa han att det inte var någon fara om jag hade svalt nåt av "puffarna" eftersom det bara är naturliga ämnen såsom rödbetor osv.

Dax att göra sig iordning för en fika med Jennie!

image507

Ta en soldusch.

Ytterligare en grej är avklarad som jag bävat för! Jag har diskat! Yes yes yes. Nu är det bara att damma av vardagsrumsbordet så är jag klar med hela lägenheten.

Ska bort och posta ett paket med Omega 3 som jag fick hem på posten. Det är inget jag har användning för och det är ångerrätt i 14 dagar så de får åka tillbaka!

Sedan ska jag gå till salongen där jag klippte mig förra veckan och ta en soldusch. Det är verkligen behövligt. Ska lägga upp en före och efterbild senare för att se skillnaden. Kul va?

image505

Bloggar jag läser dagligen.

Som jag skrev i förra inlägget så tänkte jag skriva om vilka bloggar jag läser dagligen:

Blondinbella: Smart, driven och målmedveten 17-åring som blivit sveriges största bloggerska. Hon uppdaterar flera gånger om dagen och det händer alltid något kul som är värt att läsa om i hennes liv.

Kenza: Var ett tag sveriges största bloggerska och då var hennes blogg mycket bättre än vad den är nu. Egentligen tycker jag inte så mycket om den längre men kan ändå inte sluta att läsa den.

Stina-Lee: Oj oj oj, vilken tjej! Här har vi en person som verkligen är sig själv. Humoristisk, glad, sprallig. En riktigt praktexemplar på en västgöte. Hon bor i Lidköping. Alla hennes videoinlägg med den roliga västgötskan är bara för kul. Detta är nog faktiskt min absoluta favoritblogg.

TuMadre: En bloggerska på 20 år som är ensamstående med sina två barn Alice och Antonio. Jag är så imponerad över hennes underbara liv. Hon verkar va en underbar mamma som alltid sätter sina barn först. Hon uppdaterar flera gånger om dagen och visar varje dag "dagens outfit" på sina underbart söta barn!

Fashionstars: Maria, en stockholmstjej som bloggar flera gånger om dagen om allt mellan himmel och jord. Hennes hund Theo är nog bland det sötaste jag sett i djurvärlden. Hon visar också "dagens outfit" (fast på sig själv) varje dag och har ofta videoinlägg.

Detta är de bloggarna jag läser av de som är störst. ^
De nedanför är mest mina vänner men också bekanta och sådana man vet vilka dom är:

Annie: Min söta lillasyster (16 år) som nu börjat uppdatera oftare än innan. Hon skriver mestadels om vad hon gjort på dagarna men ibland dyker det upp en och annan bild också.

Pauline: Min äldsta lillasyster som fyller 19 år i år. Hon har också blivit en flitig bloggerska och uppdaterar flera gånger om dagen. Hon bloggar om allt mellan himmel och jord. Mestadels vad hon gjort på dagen men också mycket musik (youtube) och vad hon shoppat.

Malin: Barndomskompis och granne till mig i nästan 20 år. Hon bloggar om sitt liv tillsammans med sambon Dennis (jag vet, coolt att barndomskompisar hittat varsin Dennis) och hur mycket hon hatar sitt förra jobb. Haha. Ofta dyker det upp roliga festbilder eller vad hon shoppat. Malin ÄLSKAR heminredning och bloggar också mycket om det.

Lindha: En kompis från Skövde. Vi gick handelsprogrammet båda två så vi gick i samma korridor. Jag gick i samma klass som hennes storebror också. Helt underbar tjej är detta som ställer upp i alla lägen. Är så glad att hon äntligen börjat jobba så hon kan shoppa lite igen. Hon uppdaterar flera gånger om dagen om allt mellan himmel och jord.

Jennie: Nyfunnen vän här nere i Jönnet. Helt underbar tjej som jag tycker om så mycket. Hennes blogg är jättebra. Hon skriver kanonbra så det blir kul och intressant att läsa. Nyss blev hon biträdande butikschef på Netto så hon hinner tyvärr inte blogga lika mycket som innan. Denna tjej älskar heminredning och har nog finaste lägenheten i Jönköping som hon bor i tillsammans med sambon Tommie. Läs hennes blogg. Ni kommer fastna lika hårt som jag gjort.

Linda P: Också en nyfunnen vän här nere i Jönköping. Genomgo tjej som alltid har glimten i ögat. Jag hade önskat att hon uppdaterar oftare än vad hon gör för det är intressant att läsa det hon skriver. Då och då dyker det upp bilder och det gillar vi! Söt tjej, söt tjej. Haha.

Mari: Lindas mamma som ÄLSKAR heminredning och visar bilder på sina projekt. Jätteintressant!

Carolina Björegren: Barndomsvän som flyttade ner till Blekinge för ett par årsedan. Hennes familj och min familj är vänner och det var så vi träffades. Nyss har hon blivit mamma för första gången till världens sötaste lilla flicka Leah så därför uppdaterar hon inte lika ofta längre men när hon väl uppdaterar så kommer det en söt bild på hennes fina flicka och vad de hittat på.

Johanna Björegren: Johanna är storasyster till Carolina. Hon gifte sig för några årsedan och har nu sötaste lilla sonen Anton. Han är ett riktigt charmtroll. Kika in hennes blogg.

Lotta: Hon är sambo med ett gammalt ex till mig. Hon jobbar på McDonalds Norrmalm där jag jobbade i 3½ år. Hon har också jobbat på Manpower där jag också jobbade ett tag. Hennes blogg är superkul att läsa eftersom hon är så bra på att skriva! Hon verkar vara en riktig shopaholic precis som jag. Bilder på klänningar och skor dyker upp titt som tätt. Haha.

Nancy: En gammal skultorpare som numera bor i Tibro tillsammans med sin stora familj. Hon är en flitig bloggerska som uppdaterar flera gånger om dagen om sitt hektiska liv som småbarnsförälder. Bloggen läser jag flera gånger om dagen och det är alltid intressant att läsa om hur hon hinner med allt i vardagen. Jag är förundrad och otroligt imponerad över hur hon hinner med allt!

Louise: Fd. Skaratjej som numera är aupair i USA. Spännande att läsa om hennes liv där borta!


Tror ni att jag har mycket att plöja igenom varje dag, flera gånger om dagen samtidigt som jag ska hålla min egna blogg vid liv? Oja!

image504




Morrn.

Host, snörvel....BLÄ.

Jag vaknade upp och var helt tjock bakom näsan. Mådde piss rentutsagt men bestämde mig för att gå upp ändå. Vi har bokad tvätttid idag så nu har jag  varit nere och sorterat upp allt och stoppat in de första två maskinerna.
Köpte 4 kg av mitt favorittvättmedel härrom dagen. Ariel. Det luktar så fräscht och gott i nytvättade kläder! Så skönt att de börjat sälja Ariel i storpack och inte bara VIA.

Troligtvis kommer Jennie hit sen och umgås. Jag hoppas hoppas hoppas! Det är så sällan vi kan ses nu för tiden så man får planera jättenoga innan.
Linda Heiming kommer nog också. Min gumma.

Kom på en idé förut om vad som skulle vara skoj att blogga om!
Kanske är intressant för er att se vilka bloggar jag läser dagligen och flera gånger om dagen?
DET ska jag blogga om snart...


image503


ÄNTLIGEN kanske det kan sluta ringa på dagarna.

Hujeda mig vilken slö dag!

Har legat i soffan nu en lång stund och kikat på det nya inredningsprogrammet som går på trean. Minns inte vad det heter men det är ett mycket bra program! Har såklart zappat mellan 3:an (som programmet gick på) och 5:an för att se hockeyn. Men jag som fått så fina naglar vill inte riskera att titta klart. Fy så spännande!

Jag och Dennis hjälptes åt att fixa ihop en stor skål med tonfisksallad. Fastän att min matlust inte är den bästa just idag så var det mumsigt! Tänkte ladda upp en bild på det men bloggen verkar strula. Ovanligt. Nej inte så.

Idag har jag fixat sånt som jag tänkt fixa i några dagar nu men som inte blivit av och som jag fått ångest av när jag gått och lagt mig för att sova. Exempelvis ringa Vevay och säga att jag inte vill ha nåt mer (skit)smink av dom. Det gick smidigt och lätt och på några hundradels sekunder var mitt medlemsskap uppsagt hos dom.
Har också ringt NIX och spärrat vårt hemtelefonnummer nu för telefonförsäljare. ÄNTLIGEN kanske det kan sluta ringa på dagarna. Jag har ju så svårt för att tacka nej till erbjudanden i och med att jag jobbat som skruttig telefonförsäljare själv och vet hur jävligt de har det och vips så ligger det nåt man egentligen inte vill ha i brevlådan som man sedan glömmer att säga upp...
Nu är det slut på detta!

Vad har ni gjort ikväll?


image502

Bull är nämligen ko-bent.

Vad brukar ni göra när ni har feber, ont i halsen, ingen matlust och det bara sticker i kroppen? Sova? Titta på film? Inte Emelie inte...
Har precis dammsugit hela lägenheten. Fick panik av hur smutsigt det var överallt på golven. Har också rengjort kattlådan och fyllt på med ny sand. Det enda som är kvar nu är att diska men det tänker jag faktiskt överlåta på min käre sambo när han kommer hem. Nån måtta får det faktiskt vara när jag mår såhär. Och detta på min lediga dag. Ska vara ledig i morgon också och börjar inte förrän kl 15 på onsdag så jag hoppas att det går över fort.

Ni skulle förresten sett Bull när jag dammsög. Hahahahaha. Både Bull och Alice tror att dammsugaren är nån form av monster eller något annat farligt så de brukar försöka gömma sig när vi tar fram den. Osmarta som de är mina små katter så förstår de inte att man dammsuger i alla vrår och att det inte är nån idé att gömma sig.
Denna gången hade Bull tänkt vara smart och gömma sig under sängen. När jag kom under med dammsugarslangen såg jag bara nåt svart-vitt springa panikslagen därifrån med en springstil som ingen annan katt har. Bull är nämligen ko-bent. Jag höll på att vika mig av skratt.

image499


image500

Morotsfärgat hår?

image497


Tror ni att jag blev rädd att jag skulle få morotsfärgat hår? JA!!!

Men som tur var ändrades färgen och det blev bra. Riktigt bra.


image498

Kära läsare.

Jag är sjuk!

Det kan vara svaret på frågan jag haft till mig själv de senaste dagarna: "VAD är det med mig? VARFÖR spökar mina hormoner med mig?"
Har varit skitkonstig och jag har inte känt igen mig själv i hur jag aggerat. Varit arg på Dennis, gråtit, gråtit ännu mera, varit frustrerad och allmänt konstig. Nästan så man blir rädd för sig själv.

I fredags, 4/4 när jag och Dennis hade varit tillsammans i 1 år och 5 månader bråkade (inte skrek utan mer var griniga på varandra och tjaffsade) vi för första gången! Inget allvarligt utan mer mina hormoner som spökade.

Dagen efter var en helvetisk dag på jobbet. Inte nog med att jag hade gråtit större delen av kvällen innan och mina ögon kändes som pingisbollar, det var FOLK överallt! Ni som varit i vår butik och sett mittenpelaren där? Det var kö runt den och jag och Monica jobbade ensamma. Kaos. Så mycket har det inte varit att göra sedan i julas och då var vi ändå 4 som jobbade samtidigt.

Ska vi sammanfatta denna helgen som....konstig och förjävlig? Ja, det gör vi.
Det är också anledningen till mitt superdåliga bloggande. Jag har inte haft minsta lust att blogga. Inte alls.

Men nu ska jag ta mig i kragen, och snart kommer en kul bild (inte så kul, men minst sagt chockerande för mig!).


image496

Godkväll!

Jag har ingen lust alls att  blogga idag. Vill bara lägga mig i soffan brevid min älskling och bara......va´!

Dagen har varit skitbra. Som alltid. Älskar mitt jobb.
I helgen blir det jobb både lördag och söndag...

Återkommer senare om jag har mer lust med bloggen då :)

KRAAAM



image495

Saw 4 och pengar tillbaka från skatten!

Anna Gullstrand frågade på msn om hon fick komma förbi. Och självklart fick hon det! Mer än gärna. Man umgås ju inte lika ofta längre i och med att våra arbeten går om varandra och att hon bor lite utanför stan. Då får man passa på när tillfälle ges.

Vi kikade på Saw 4. Den var helt sjukt läbbig, som alla andra filmer i den serien. Har ju beställt hem alla Saw-filmer nu från Homeenter. Det var nåt välkomsterbjudande. Alla 4 filmer för 39 kronor. Då ingick frakten också. Bra va? Dessutom fick jag massa poäng från GratisBio. Snart är jag uppe i 1000 poäng och kan beställa ett presentkort på 300 kronor. Tror jag ska ta det på H&M.

Mitt i filmen kom posten. Min och Dennis deklaration från skatteverket fanns med bland posten!
Förra gången fick jag betala lite över 2000. Denna gången får jag pengar tillbaka från skatten! Närmare bestämt 4100! Såååååå gött!

Förslag på nåt speciellt man kan göra för de pengarna? Kanske ska spara dom till semestern. Har ju semester v. 31 i år så det vore ju skoj att hitta på nåt tillsammans med sambon. Det enda vi gjort tillsammans i resväg är att åka till Gränna. Kul. Haha. Det ligger typ 2-3 mil härifrån...Fast det var mysigt. Hade aldrig varit i Gränna så det var helt klart en upplevelse.

Dax att hoppa in i duschen! En dagens Emelie kommer innan jag sticker till jobbet idag.

image494

Dennis hade lekt konstnär.

Kolla vilken fin teckning jag fick när jag kom hem från jobbet igårkväll!

image492

Hans föräldrar och systerdotter Michelle hade varit här på fika. Därav varför han målade en sån fin teckning. Det låg väl sisådär 10 teckningar som Michelle hade målat där också.

Dennis kanske borde vidareutbilda sig från att vara isolerare till att bli konstnär?

image493

Arg och vansinnig!

Ja, i morse vid 09:30 vaknade jag med ett ryck. Så man satte sig upp och undrade vad i *pip* som hände!
Bygginvestkillarna är igång igen. De borrar precis under här. Borrar loss tegelstenar i källaren. Vi bor ju på nedersta plan och med den kassa isolering som är i detta gamla lägenhetshus (man hör när grannarna har mysigt i sänghalmen precis över oss, och vad de säger till varandra under sexakten) så låter det precis som att de är i vår lägenhet och borrar.

Jag blev ARG och VANSINNIG! Morr...

Nu är de precis här under där jag sitter och fastän jag har hög musik på så hör man inget av den. Man hör bara ett tegelstensborrande och det är knappt att det går att skriva. Måste ha hörselskydd! Tinitus!
Tänk de som jobbar natt och måste sova vid den här tiden. Lycka till.

Kommer tillbaka strax med ett roligare inlägg. Haha.

image491

Blöt lite överallt...

Godkväll!

Nu sitter jag här, hemkommen efter dagens jobb. Har i och för sig hunnit med att titta på min nuvarande favoritserie, barnmorskorna, som går varje onsdag. Perfekt att det inte börjar förrän kl 21 då jag ej är hemma förrän 20:45 oftast.

Idag kunde jag inte stänga förrän ca 20:10 eftersom jag hade kunder som inte fattade att vi skulle stänga kl 20. Fast de sa det i högtalarna. Men jag hade tur. Hann med bussen med 2 minuters marginal!

Min nästsista kund sa nåt fint: "Åh du var mig en glad och pigg tjej!" "Jaa, det är för att jag verkligen älskar mitt jobb" svarade jag. När jag hade hjälpt dom med att korta klockan som hans fru köpte och allt var klart så sa han: "Tack så hemskt mycket för hjälpen och ett mycket trevligt och bra bemötande!"
Såna kommentarer höjer ens självförtroende vill jag lova.
Sedan får ni inte tycka att jag är egoistisk när jag skriver ut det här. Jag vill bara dela med mig av min gjädje!

Hela bussresan hem pratade jag i mobilen med min favoritEllen! Det var jättelängesen vi hördes av så det var jätteskoj att prata med henne. Helt plötsligt var vi redan framme vid torpaplan och jag skulle av. 20 minuter senare. Helt sjukt vad tiden kan gå fort!
I morgon ska det bli extra kul på jobbet eftersom det har börjat en ny tjej, Sofia. Det är min chef Ellinors lillasyster. Jag har fått äran att lära upp Sofia hur man stänger butiken. Det ska bli jättespännande!

Dennis har varit busig ikväll och spungit runt med vår lilla "pelikan". Det är en pytteliten vattenpistol i form av en fågel. Han har jagat runt mig och gömt sig överallt med den där vattenpistolen, kittlat mig under fötterna och bara retat ihjäl mig. Så nu är jag blöt lite överallt av det där vattnet!
Han är allt bra busig han...

Dax för bingen! Säger jag ofta nu för tiden har jag märkt.....I morgon börjar jag som nästan alltid kl 15 så jag har massa tid att uppdatera här i bloggen!
Då ses vi...
Natti!

image490

Dagens Emelie.

image486
Lycklig.
image487
Hello babyhair!
image488

Dagens Emelie

*Fodral - GinaTricot
*Sjal - Ullared
*Kofta - Ullared
*Svarta strumpbyxor (syns ej på bild) - H&M
*Vit vårkappa - Ullared

I like Ullared!!

Dax att sticka till jobbet. Ha en bra dag alla!

image489

Omgjort i sovrumsfönstret.

Eftersom jag köpte nya krukor till köksfönstret när jag och Linda P var i Ullared, så visste jag inte vart jag skulle göra av mina stora vita krukor som stod där innan. Och jag ville absolut inte ställa undan dom eftersom jag älskar krukorna. Jag ställde in dom i sovrumsfönstret och så fick Dennis välja vilka växter han ville ha där i när vi var på Maxi och handlade lite.

Detta blev resultatet:

image484


image485

Världens godaste bröd.

Förra gången vi var och handlade (eller jag) så köpte jag med mig ett bröd som lät gott. Olivbröd hette det. Swisch sa det och brödet tog slut med en gång. Det är verkligen världens godaste bröd. Det smakar lite pizza-aktigt. Köpte det igår igen så jag har precis avnjutit det till frukost tillsammans med ett glas laktosfri oboy. Det satt fint i kistan!

image481


Dagens tips!


image483

Dagens-listan.

Vi kör en dagens idag också, en sån jag skrev härrom dagen ni vet?

Dagens:

Person -
Linda Pettersson, för att hon är så genomgo och för att vi hade så skoj igår på vår Ullaredstripp! You go girl!

Positiva händelse - Jag har äntligen tagit tag i mitt hår. Klippte mig för första gången på en billig drop-insalong just för att jag skulle se om det blev bra. Och jag blev mycket positivt överaskad. Dit går jag igen! 180 kronor kostade det och det är som sagt drop-in så det är bara att gå in och bli klippt! Klostergatan 41 hette stället.

Negativa händelse - Att Bygginvest inte hade informerat om att de skulle väsnas och hålla på nere i källaren precis under vår lägenhet. Vaknade kl 8 i morse av att de höll på. Och högt var det! När jag kom hem från frisören och jag och Linda P skulle titta på klipp på datorn så hörde vi inte ett smack av vad de sa! Vi kunde knappt föra normala diskussioner. Sånt gillar jag inte. De kunde ju faktiskt satt upp en lapp i trappuppgången att de skulle väsnas just denna dagen. Min lediga dag!

Saknad - Fastän jag träffade henne senast igårkväll så har jag saknat Linda Heiming nåt fruktansvärt hela dagen! Du är min själsfrände, Linda, och jag älskar dig.


Nu blir det bingen och mys tillsammans med mannen!

Natti

image480

Nya köket

image478

köpte en ny matta till köket förut på Rusta. Passar som handen i handsken i vårt kök. Ignorera Dennis, det var inte meningen att han skulle komma med...haha

image479


Tävlingen avslutad.

Nu har jag slumpvis valt ut 4 st vinnare i tävlingen där jag tävlade ut 4 biobiljetter!

Vinnarna är:

Alexsandra
Petra
Maria
Marie

Jag har meddelat alla er via en kommentar i ert senaste blogginlägg.

STORT GRATTIS!

image475

Nya jag!

image472
Framifrån

image473
Från sidan.

Klippte i mitt löshår i frisyren för att få extra tjocklek på håret. Vad tycks? Jag är supernöjd!


image474

Ullareds-shoppingen.

Här kommer bilder på nästan alla grejer jag fick med mig hem! Tog inga bilder på smågrejerna (sminket osv).



*Höga ljusstakar som nu står i den möblerbara hallen.
*Hög svart vas med svart konstgräs i (står i "vanliga" hallen).
*Köksgrejer (bordstabletter, svarta och blommiga gardiner, lampskärm, figur i silverfärg och svarta blomkrukor.
*Tvålpump till köket.
*Mini-durkslag.
*Tavla m. plats för tre foton som jag ska ställa på en av ekhyllorna i köket.
*Grå kökshanddukar m. öljett.



*Salt/peppar-kar. Man tar isär bollen så finns saltkaret där under.
*Köksklocka.
*Nytt singstar. Min ena mick pajade.
*Två toppar.
*Vit, ny vårkappa. HUR fin som helst irl.
*Skinnhandskar.
*Klocka (köpte mest för att se hur kvaliteten är på en klocka som kostar 29.90)
*Nya underkläder i massor. Rensade ur massa gammalt och in med nytt.
*Sjal.



*Ny hårfön med sånt munstycke man kan göra lockar med.
*Väska.
*Svart kofta med snöre i midjan och 3/4-ärmar.
*Lars Winnerbäcks samlingscd och Ted Gärdestads.
*Skor.

Kommentera gärna vad ni tyckte om Ullareds-shoppingen :)

Har gjort en grej idag....Kommer strax ett inlägg om VAD. Sen avslutades ju tävlingen igår så snart ska jag utse 4 st vinnare som vinner varsin biobiljett.
Håll utkik!!

image471

Ullared!

Jag och Linda P hade ju vår lilla tripp till Ullared och Gekås igår. Så superkul var det men som vanligt hade jag resfeber på natten innan vi skulle åka. Jag vet. Haha. Jag är knäpp som oroar mig för såna småsaker men kan inte hjälpa det.

Skaffade Gekås-kortet. Satte köpstopp på 5000 och hadlade för 3300. Sedan får man räntefritt betala tillbaka den summan i 6 månader. Så nu ska jag betala 700 varje månad i ett halvår. Och så ofta åker man ju inte till Gekås så jag tycker det var skitbra!

Syns det att  vi hade hur kul som helst?



*Linda fyller på olja i sin mammas bil.

*Jag är glad.

*Linda P vill pussas.

*Jag får mitt efterlängtade GeKås-kort!

*Linda P är glad.

*I brist på annat.




*Jag provar ett par mjukisbyxor inne på GeKås. Bakom stod visst en personal men hon sa inget. Haha
*Linda P är alltid glad!
*Alla kassar minus tre. De låg i kofferten.
*Jag körde hem.
*Söt tjej. Söt tjej.

I nästa inlägg kommer bilder på vad jag hittade!
Tack för en kanonkul dag Linda.

image446