Fickorna fulla med underkläder.

Nämen se godmorgon. Har ni sovit gott?

Jag sov som en stock. Drömde att Lindha slängde ut all min älskade vita choklad som jag köpte igår. Hon sa åt mig att det inte var nyttigt. Vaknade på morgonen och var helt blöt av svett. Vad hade jag drömt mer? För så farlig var ju inte den drömmen om chokladen. Haha.

Vaknade med ett ryck strax efter 9 och kom på att jag skulle ner och hämta upp vår tvätt från igår. När jag kom ner var det någon som hade tvättstugan och de hade nog tvättat ett tag. För det hängde redan kläder på tork brevid vår i torkrummet. Sånt tycker jag är pinsamt! När man glömmer av något och det drabbar andra. Dåligt samvete.
Visste dock inte var jag skulle göra av all tvätt. Proppade fickorna fulla med underkläder, vek ihop allt annat prydligt och på något sätt fick jag ändå med mig allt utan att behöva gå två gånger.

Om 4 timmar ska jag ta bussen till jobbet. 4 timmar. Vad sjutton ska jag hitta på nu? Jag kan ju inte sitta här och uggla hela dagen. Nej fy. Något måste jag se till att få gjort.
Ska bli spännande att se vad de säger på jobbet om min nya hårfärg. Haha. Undrar om de kommer känna igen mig? Skämtåsido. Klart de känner igen mig men det kommer nog vara minst lika ovant för dom som det är för mig.

Nåt vettigt var det ja!
Ha en trevlig dag!

image696

Kommentarer

Kommentera mera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Söta kommentarer:

Trackback