Då var man tillbaka igen! :)

Jag satt och hade som vanligt fastnat vid datorn igårkväll, kom på att det vore kul att blogga igen!
När jag väl hade blivit sugen kom jag inte på vad sidan hette som jag var medlem på...haha. Det är smart. *not*
Sökte runt lite, hittade en sida som verkade okej. Men sen när jag väl hade fixat allt så orkade jag inte skriva nåt :)
Struntade i det just då och gör det nu istället, på en annan sida som en kompis rekomenderade!

Vaknade tidigt tidigt i morse av att Bull krafsade på dörren SOM VANLIGT! grrr...Lät honom stiga in och han var myssugen som alltid :) (Bull är min katt om det är någon som inte förstår)...
Dennis var morgonirriterad och mumlade nåt i stil med "kattjävel" :) haha! Alice (min andra katt) var redan där inne och strax efter att Bull hade kommit in ville Alice ut såklart! Min idiot, varför stängde jag dörren? En ännu mer morgonirriterad Dennis mumlar lite högre "ååh, KATTJÄVEL!" Stackarn.... Men dom är ju faktiskt mysiga, på dagen :) Efter många om och men somnade vi om igen och vaknade klockan 11 av att det lät som en indisk signal på något. hmm. vi fattade inget men sen slog det Dennis att hans mobilsignal hade ändrats när jag ändrade hans tema på telefonen! haha! Linda (Dennis syster) ringde...Hon trivs bra på nya jobbet. Skönt att höra!
En halvtimme senare när jag satt och åt min gröt (usch vad vuxet och tråkigt det lät) pussade Dennis mig hejdå. Han skulle åka till stugan och laga bromsarna på sin bil. Hans systerdotter Michelle, min favorit, ville följa med. Jag också, men jag kunde inte eftersom jag ska på synundersökning 15:30 idag. Glasögon skulle sitta fint nu när man jobbar som man gör. Stirrar nära på saker hela tiden (monterar). Får ont i huvudet efter en dag! Just nu får man 2 bågar till priset av ett par också. Perfekt!

Klockan 17 idag ska jag kolla på en tvåa på torpa, lägenhet alltså. Jag och Anna ska separera :P Jag är hur ivrig som helst!!! Vill bo på torpa nu nu nu nu nu! Hoppas bara att Anna hittar nåt snart hon också. Så hon slipper stå där med en trea alldeles allena. 4600 ligger hyran på på lägenheten jag ska titta på :)
Kanske blir att Dennis flyttar in i slutet av augusti också, om han kan släppa mammsen o pappsen..men det tror jag! Skulle bli lite billigare då och självklart hur mysigt som helst.

Dennis, vet du hur mycket du betyder för mig? :) Snart 7 månader tillsammans nu. Alldeles alldeles.....underbart....

Hörrni, viii hörs!


image2


Kommentarer
Postat av: jenny

fiin bild:)

2007-05-21 @ 17:04:38
URL: http://jennysv.blogg.se

Kommentera mera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Söta kommentarer:

Trackback