Dagen idag har bara swischat förbi som en stormvind.

Hej!

Här sitter jag med morgonrock och har nyss kommit ut från en lååång härlig dusch! Det var så avslappnande och skönt så ni anar inte.
Tycker ni att jag borde göra nåt med håret kanske? Nää. Varför då? Blir så mycket roligare såhär...

image305

Det är otroligt hur mycket lite smink och styling av håret kan göra. Detta är alltså det naturliga jag direkt utkommen från duschen. Fin va? Va? Tycker ni jag ser förjävlig ut? Snällt!

Dagen idag har bara swischat förbi som en stormvind. När jag trodde att en timme gått så hade 3 timmar gått! Kan bero på att det var så roligt idag. Kom en STOR kartong med massa nytt bij (smycken) som jag plockade upp.
Ännu roligare var det när vi började packa upp alla miljoner olika solglasögon som vi fick idag också. Så häftiga modeller så ni anar inte! Ett par som jag kärade ner mig extra i var ett par knallrosa. De ska jag köpa!

Efter jobbet gick jag ner till Liljeholmen till Dennis garage. Han har fått ett nytt, mycket finare och lite större garage att ha sin golf i, sommarbilen alltså. Han och hans pappa grejade förfullt med att få väggarna snygga. De är för roliga de två. Linda, Tindra och Michelle kom förbi med kaffe och nybakad sockerkaka också. Det satt fint i kistan!

Nu sitter jag här, med nymålade naglar i pärlemor och med saltvattenspray i mitt vackra (?) hår. Ska strax föna det så det ser vettigt ut. Sen ska jag bara rå om mig själv ikväll! Har haft ont i magen hela dagen. Dumma IBS...Fast det har blivit SÅ mycket bättre sen jag började jobba på Ur&Penn. Så jag klagar inte. Bara att bita ihop. Vet ju att det kommer  bli bättre snart igen.
Dennis träffar några kompisar ikväll. En av dom, Nacho kallas han, bor i sthlm nu för tiden och ville gärna dra ihop hela  gänget nu ikväll när han är nere i Jkpg och hälsar på. Förståeligt! De skulle beställa in helrör på Centrum.

I morgon blir det först jobb 11-18:15, sen går jag direkt ner till Linda, Michelle och Tindra. Ska ha hand om barnen och sova över där eftersom jag jobbar dagen efter och det är smidigare att ta sig till jobbet därifrån än vad det är hemifrån.

Har precis pratat med Erika på msn. Vi kom fram till att vi inte har hört något från varandra på säkert 1½ år! Det är sjukt längre. Och båda var glada över att höras av igen. Vi ska nog ses till helgen när jag ska till Skövde. Kul!

Dax att slappa framför tvn...

PUSS

Det pirret i magen när jag fick se honom. Det ni. Det var inte att leka med!

Godmorgon!

Jag konstaterade när jag gick och la mig igår att jag inte hade suttit vid datorn någonting på hela dagen! Det är INTE likt mig :)
Anledningen till att jag inte gjorde det var att jag prioriterade, kära vänner. Jag prioriterade först och främst att träffa Jennie på stan på förmiddagen för en fika/shopping. Mysigt!
Sen cyklade jag till jobbet och jobbade 14-20:15. Fick börja en timme tidigare.
Efter jobbet cyklade jag hem till Dennis föräldrar där vi skulle äta kvällsmackor. Mums! Dennis var nere hos Våge när jag kom och spelade shack (stavning?) och kom inte upp till hans föräldrar förrän en stund senare. Då hade jag inte träffat honom sen i söndags och det pirret i magen när jag fick se honom. Det ni. Det var inte att leka med!
I love him.

När vi satt där och pratade kom jag på att "SHIT. Jag har glömt larma butiken!!". Ringde Ellinor. Då var kl 21:20. Hon frågade om jag hade möjlighet att ta mig upp till A6 och larma eftersom hela A6 inte var larmat förrän kl 22. Det hade jag ju. Jag tvingade Dennis att följa med in. Det är inte ofta man befunnit sig inne på A6 21:30.
Jag slog på larmet och vi kunde pusta ut och åka hem. Väl hemma gick vi och la oss och myste. Det hade jag längtat efter nåt så fruktansvärt!!

Nu måste jag skynda mig för bussen går om 30 min och jag sitter här i morgonrock fortfarande. Haha.

Ha en bra dag. PUSS

Besöksrekord igen.

Bloggen växer sakta men säkert. Besöksrekord igen. Men vad var det för klok människa som sa: "Rom byggdes inte på en dag".

50 unika besökare är stort för mig!

Och det ökar...hela tiden...gillar ni min blogg? :)

Sagolika soppor - blåbärssoppa.

Eftersom jag är ett fan av blåbärssoppor så vill jag tipsa er om min största favorit! Den är helt underbar.

image304

Testa!

Sagolika soppor - blåbärssoppa.


Videoblogg.

 

Babbel om allt och inget. Haha.

Min dag.

Halloj!

Det blev ingen runda på stan. Försökte ringa Anette (svärmor) och tillslut fick jag tag på henne. Tänkte kolla om hon ville hänga med upp till EKO-hallen för att titta på bl.a. gardiner och rengöringsprylar.
Hon sa att jag gärna fick låna bilen, och att Linda säkert ville hänga med. Så jag smsade Linda och frågade om hon och Michelle ville följa med upp en sväng. Det ville de! :)

Så jag tog bussen bort till Kilallén och var uppe hos Linda runt 16. Hon pratade med sin Johnny i telefonen så vi kom inte iväg direkt. Men det gjorde ingenting. Vi hade ju inte bråttom.
Vi plockade upp Michelle vid hennes fritids och åkte upp.
Några gardiner för vår fönsterhöjd var nästintill omöjliga att hitta. Vi måste ju ha minst 2.40 och alla var 2.20 cm långa. Men en som jobbade där sa att de skulle få in en massa nytt snart. Så får väl åka upp om ett tag och se om de fått något fint.

Fick med mig endel hem i af. Rengöringsdukar, allrengöringsmedel, sköljmedel som luktar jean paul gaultiers herrparfym (haha), 5 dvd-filmer (var 5 för 100) och godis.

Vi åkte hemåt igen och jag gick upp till Anette och Johnny. De bor ju på samma gård som Linda. Satte mig och pratade lite med Anette och beställde en pizza från Bella som ligger nästan precis under deras lägenhet. Livsfarligt! Hann precis äta upp den innan Linda skulle plocka upp mig igen för färd in mot Friskis&Svettis där hon skulle vara med på ett pass. Jag och Michelle tog bilen hem till mig och hon fick lite kvällsmat. Vi kollade på hjärnkontoret och REA, sen var det dax att åka och hämta Linda igen. Hon fick köra mig hem och nu sitter jag här. PHUUU. Fram och tillbaka verkligen!

Såg ni det vidriga programmet "Rent hem" som gick på fyran kl 20? Det var det värsta jag sett. Jag trodde på allvar att det inte fanns en levande själ som hade det så stökigt hemma. Det var vidrigt och jag mådde illa! Men dum som man är så fortsätter man titta ändå. Nästan 3 ton bestående av 160 stora sopsäckar slängde de ut från hans lägenhet som var 69 kvm. I kylen hittade de ett smörpaket som hade utgångsdatumet år 1995. En lax som gick ut 01 osv osv osv. När de hade slängt all gammal mat låg det skalbaggar längst ner i kylen. Fresch.

Jaaa gott folk. Nu sitter jag bara och väntar på att Linda ska komma. Väldigt många Lindor här känner jag! Linda Heiming ska sova här i natt igen. Fast hon jobbar till 23 så hon kommer inte än på ett tag!
I morgon kommer Dennis hem. Han trodde att han skulle vara hemma innan jag åker till jobbet kl 15. Sen jobbar jag ju till 20:15.

Detta var min dag.

Dagens Emelie.

image302
image303


Här har ni mig idag.

Mina nya jeans från VeroModa
Kappa från GinaTricot
Sjal från H&M

Dagens Emelie

Lindha, jag saknar dig.

Jag umgicks mycket med en tjej som heter Lindha Bajrami Fälth ett tag. Av någon anledning kom vi ifrån varandra och det blev ju inte bättre av att jag flyttade ner hit, till Jönköping. Vi hade så himla kul tillsammans! En mer omtänksam tjej finns inte på denna jord. Hon ställer ALLTID upp.
Har pratat en hel del med Lindha på msn det senaste plus att vi läser varandras bloggar regelbundet.
Och vet ni? Hon ska komma ner och hälsa på mig nästa vecka! Det ska bli så kul att ses igen för det är typ 1½ årsedan sist!

Lindha, jag saknar dig.

Hon älskar mat.

Åh äntligen en ledig dag! Som jag har längtat! Speciellt nu när Dennis är bortrest tills i morgon och jag kan göra precis vad jag vill. Sitta här hela dagen om jag vill, med morgonrock och ruffsigt hår utan att någon behöver  bry sig. Fy sjutton vad skönt! Missförstå mig inte. Det är mycket mysigare när Dennis är hemma men man måste se de positiva sakerna. Jag kan stöka ner utan att nån bryr sig. Haha! Den sämre Emelie is back.

Linda kom hit igårkväll runt 23. Vi satt och pratade och kollade lite på datorn. Sen sov hon här. Fast det var svårt att somna för hon hade roliga ljud för sig när hon sov! Haha.

Hörde att hon gav dom mat i morse. Tur att jag hörde det för Alice är alltid lika åpen och försöker lura mig att de inte fått någon mat. Jamar och springer mog köket. Men jag sa bara åt henne: "Nehee du Alice, försök inte lura mig! Jag vet allt att ni redan fått mat!" Haha. Hon älskar mat.

Kanske jag ska ta mig en dusch och gå in mot stan och kika lite? Något vill jag göra på min lediga dag.

Hörs sen!

Ur&Penn nyheter.

Idag fick vi äntligen en massa nyheter i klockor! Jag har längtat efter den klockan jag har (min stora svarta) fast i vitt med silverboett och vit urtavla. Helst offwhite i bandet. OCH DEN KOM IDAG! YES YES YES.
Det kom en klocka till som jag föll för. Den ser lite ut som en JetSet i modellen fast ännu snyggare och är en Regal.
Sist och minst kom den efterlängtade halsbandsklockan i form av ett körsbär som jag bara måste ha.
image299
image300
image301
Visst är det fina Ur&Penn-nyheter?

Stor, brun, blöt fläck i hela rumpan.

Dagen idag har varit krävande för min hjärna. Som jag kläckte till Johanna och Louise på jobbet: "Jisses vad man får använda hjärnan när man håller på med sånt här. Såhär mycket behöver jag aldrig tänka annars". Haha. Lät som att jag är jätteblåst.
Vi har hållt på med kampanjbytet idag också. Jag fick äran att ta guldskåpet när jag kom till jobbet kl 12. Pilligt värre! Det lilla skåpet tog mig typ 2 timmar att göra.

Förresten så var jag jättearg när jag kom ut i morse. Hade sett fram emot en rogivande cykeltur i ett fint väder. Dessutom hade jag på mig den nya skjortklänningen som jag köpte igår och hade sminkat mig jättefint. Tror ni inte att det regnar förfullt när jag kommer ut till min cykel då? Vad ledsen och besviken jag blev. Hade ju kunnat ta bussen istället men när jag sett fram emot något och bestämt mig för det så går det inte att ändra. Så jag cyklade iväg. Halvvägs till jobbet kommer jag på: "SHIT. Min cykel har ju inga skärmar!". Kände i bak på jackan och min vita vante blev svart och blöt. Tur att jag inte tog på mig min fina jeanskappa utan var förståndig nog att ta regn/vindjackan idag. Den är rätt lång där bak så jag trodde att skjortklänningen hade klarat sig undan stänket men när jag kom fram till jobbet såg jag att det var en stor, brun, blöt fläck i hela rumpan. KUL! Jag som hade sett fram emot att ha på mig min nya fina klänning. Det var bara att ta med sig plånisen och rusa bort till H&M för att leta något att ha på sig. Fick bli ett supersött linne (längre ner). Jag provade det inte ens utan chansade på att det skulle sitta fint och det gjorde det! Jennie, köpte inte du ett vitt sådant?
image293

Blev jättefort hungrig när jag kom till jobbet fastän att jag nyss ätit frukost. Tog tidig lunch och vet ni? Det  blev inte McDonald´s idag. Det blev Majoren (?) som ligger brevid McDonald´s och där fick det bli en sallad! Man fick välja ingredienser själv så jag tog kräftstjärtar, räkor, kyckling, fetaost och rödlök. Var ju en bassallad i redan. Den var underbart god!! Efter att jag slängt i mig halva salladen (sparade halva tills senare) gick jag bort till VeroModa för att prova ett par jeans som jag såg härrom dagen. De satt perfa så de köpte jag! 399:- kostade de. Överkomligt pris!


Har varit hemma i 40 minuter nu ungefär och har redan fått i mig lite kvällsmat. Grovt bröd med smör, kräftost och tomat med coca cola till. Smaskens!

Det är så otroligt tomt utan Dennis. Bara en sån sak som att det är kolsvart när man kommer hem på kvällen. Det är som sagt tomt! Men på torsdag kommer han hem! :)

Kommer snart ett inlägg med bilder på lite nyheter från jobbet som jag gillar extra mycket...

Hej sålänge

Har sovit som en stock.

Godmorgon alla läsare.

Ställde klockan på 9. Snoozade med Gavin Degraws låt "Belief" ända tills klockan var 09:50. Så skönt var det! Fast tomt. Sov i Dennis säng i natt med hans täcke och hans kudde. Har sovit som en stock :)

Gick upp. Hade två jamande katter springandes runt benen på mig så det var bara att ge dom mat för att det skulle bli lugnt. Sen gjorde jag rent kattlådan och DET var välbehövligt. De gör sina behov likt elefanter som jag nämnt innan. Försökte få lite matlust efter det och åt två mackor...

Lägger in en "Dagens Emelie" sen om jag lyckas med sminkningen idag...

Hej så länge!

Jag är i af expert på det området.

Fy vad jag saknar honom. REDAN. Jag tror att man börjar bli lite smått beroende. Eller också tar man bara varandra förgivet helt enkelt.
Dennis åkte till Göteborg tidigt i morse. Fick sisådär femtioelva pussar innan han åkte. Jag somnade om och när jag vaknade 2½ timmar senare skickade jag ett sms och frågade hur resan hade gått osv. Fick inget svar och jag började bli nojig: "tänk om....tänk om...." Han har ju inte nyaste bilen så det känns ju som att vad som helst skulle kunna hända på en sträcka från Jönköping till Göteborg.
Jag var till och med så nojig att jag gick in på aftonbladet.se för att titta så att inga trafikolyckor hade inträffat på morgonen i göteborgstrakten. Inga sådana. Men ändå var jag orolig! När jag kikade på mobilen runt 15 och han fortfarande inte hade svarat på mitt sms blev jag ännu mer ängslig. Tänk om någonting verkligen hade hänt? Testade att ringa honom och vet ni? HAN SVARADE!
Mitt hjärta lättades och jag kände mig lugn igen.

Känner ni igen er? Kan ni också börja oroa er för saker som ni egentligen inte behöver oroa er för? Jag är i af expert på det området.

Anledningen till att han inte hade svarat var att de hade jobbat så hårt hela dagen (ända från 7-20). De jobbar in hela fredagen så de får åka hem på torsdag-kväll.
Han var så stolt innan han åkte för att han skulle få bo på hotell på "Avenyyyyn". Tydligen var inte hotellet så läckert som han föreställt sig. Haha. Men bättre än ett sunkigt vandrarhem i af. Han får ju i af bo centralt!

Jaha. Vem ska jag nu krypa ner hos och värma mina kalla ben på? Böl. Jag gillar inte att sova ensam. Särskilt inte när man är van vid att ha världens mysigaste brevid sig i sängen. Jag får tvinga Bull att ligga hos mig. Han bangar nog inte. Kelgris som han är (som ni såg i videoklippet innan).

Nu blir det i af att gå och lägga sig. Bloggar i morgon innan jobbet (12-20:15).

NATTI!

Video på min älskling, Bull.

Såhär gör Bull när han gosar men inte har någon att gosa med. Då lägger han sig och trampar sådär som kattungar gör när de diar från sin mamma. På fårskinnsfällen! Han är för lustig han...



Katt-tips.

Hittade dessa supersöta djurbäddar på rusta.se. Skulle vilja ha de turkosa. Då matchar de i vårt vardagsrum! Rosa och orange känns inte så lockande.
Man kan alltså antingen använda denna som ett litet hus, eller som två djurbäddar. Fiffigt!
198:-

image292

Katt-tips.

Tips.

Skulle vilja tipsa er tjejer som läser min blogg om saltvattensprayet Ocean Mist från Lo´real. Kostar endast 29:90 på H&M. Håret får riktig volym och blir lätt att forma precis som man vill ha det. Precis som när man badat i havet!
Gott luktar det också.

Dagens tips.

Shopping of the day.

När man har fått lön så måste man unna sig något. Det tycker i af jag! Fast jag vill helst unna mig något varje dag. Men särskilt på löningsdagen. DÅ får man köpa sig nåt fint utan dåligt samvete.

Hittade denna underbara skjortklänning på H&M för endast 198:-. Köpte även svarta tights till.

image291

Vad tycks?

Thats my shopping of the day.

Videoblogg. En helt vanlig måndag, nästan.


Kan vara skönt ibland att det är han som får sakna mig.

Ojsan hoppsan. Dålig uppdatering. Hade riktigt dåligt samvete för det när jag gick och la mig igårkväll. Men vet ni? Jag prioriterade vad som var viktigast och jag ansåg att min Dennis var viktigare än bloggen!
Han har nämligen åkt till Göteborg för att jobba där. Han kommer hem på torsdag, är hemma över helgen och åker nästa vecka också. Så han bad mig om att umgås med honom på kvällen. Min sötnos!

Igår då...

Cyklade till jobbet. Börjar bli en vana nu. En BRA vana. Jobbade med Johanna och det är alltid lika trevligt! Dagen gick fort och rätt som det var så var klockan 16. Kom på att det kanske var bäst att åka och handla mat då när Dennis fortfarande var hemma och vi hade bilen. Ringde honom och han var hos sina föräldrar. Han jävlades med mig och låtsades att han inte lyssnade och att han inte förstod vad jag menade. IRRITERANDE! Haha. Jag fick förklara 100000 gånger att jag var tvungen att ha mat fastän att han inte skulle vara hemma. Och jag förklarade att vi skulle åka till Willys. Och att jag inte hade lust att cykla och handla. "Jaha. Men ska jag hämta dig nu då?" MEN JAAAAA. Trögo! Hade bara förklarat det för honom en massa gånger.
Tillslut kom han ändå och vi åkte och handlade. Trodde att det skulle gå på en massa eftersom vi brukar handla på Maxi. Men det blev bara 500 spänn! På Maxi skulle det gått på säkert 700.

När vi kom hem och hade packat in allting i kylen, ställde jag mig och gjorde mig iordning eftersom jag och Jennie hade bestämt att vi skulle ses och ta en fika kl 19. Dennis frågade vad jag gjorde. "Jag gör mig iordning lite" svarade jag. "Varför då?" "Jo för att jag ska ju fika med Jennie kl 19!" "Ska du göra det IDAG? Men jag åker ju i morgon!"
Haha. Sötnosen. Han ville inte att jag skulle gå...Kan vara skönt ibland att det är han som får sakna mig.

Fikan var jättemysig. Var så längesen jag och Jennie träffades nu (säkert 2 veckor sen). Har saknat skratten, diskussionerna, skratten och återigen skratten.

Idag ska jag jobba 12-20:15. Därför blir det ingen uppdatering förrän ikväll! Men jag lovar att det blir en uppdatering i af för nu är jag ju ensam hemma och behöver inte ta hänsyn till någon annan :)
Hörs då!

PUSS

Fy sjuttsingen. Jag saknar henne!

Då var denna arbetsdag avklarad också. Det är så kul att jobba lördagar!

I morse när jag hade fixat färdigt mig så hade Dennis dukat fram frukost. Nybakta frallor, gurka, korv, ost osv osv osv... Min prins! Dock blev jag lite sen iväg. Skulle cykla idag i det fina vädret hade jag tänkt. Jag kom iväg mellan 10 och 5 i elva. Jag börjar prick! Tror ni att jag var stressad? Oja. Försökte ringa Carol och säga att jag säkert skulle bli lite sen men hon svarade inte.
Vet ni när jag var på jobbet? PRICK! Jisses vad jag trampade. Haha!

Carol och jag har aldrig jobbat tillsammans innan så det var riktigt skoj. Väldigt lättsam och rolig tjej! Henne jobbar jag gärna med igen :).

Tanten med hatten och de svart imålade ögonbrynen kom med sin kundvagn idag igen. Hon kan stå och babbla i 20 minuter lätt utan att man får en syl i vädret. Som tur var så fick jag en kund och det var Carol som fick hjälpa henne. Vad jag garvade! Denna tanten är nog runt 80 och kommer in jätteofta och köper billiga smycken som hon skickar iväg till folk. Jättegullig är hon men att stå och babbla om samma saker varje gång är inte riktigt min grej. Speciellt inte när det är massa folk i kö som är irriterade och står och stampar.

Annika och Mattias kom förbi en stund innan jag skulle stänga butiken också. SÅ kul att se dom!

Nu har jag varvat ner en stund. Sitter här och har ätit majskolv (höll på att skriva nåt annat. oops) och rostade mackor. Mums. Dennis är hos Johan en sväng men han skulle nog inte bli långvarig. Hoppas att han kommer hem tills melodifestivalen börjar i af. Inte kul att titta på det ensam.
Sitter och pratar med Anna på msn. Fy sjuttsingen. Jag saknar henne! Får se till att börja ses igen. Och hålla tummarna för att hon får en lägenhet närmare stan snart.

Dax för melodifestival!

Idag har det varit hålligång för tankeverksamheten vill jag lova er.

Hejsan!
Nu är jag hemkommen från Dennis syster Linda. Hon hade anordnat en fest hemma hos henne för sin familj :) Gulligt. Så de hade fest, Linda, Dennis och Anette och Johnny.
Jag gick dit efter jobbet i stormen. Trodde jag skulle blåsa bort! Och läskigt var det att gå igenom parken. Sprang den sista biten för att det var så kusligt...

Idag har det varit hålligång för tankeverksamheten vill jag lova er. När jag kom till jobbet var Bij-väggen (smyckesväggen) helt tom. Såg hel-lustigt ut. Men vi hade fått en massa nya smycken som skulle upp på väggen istället. Det var ett himla pill att få det att se snyggt ut. Silver, guld, svart, färgade osv. Men kul var det när man kom på hur man skulle göra!

I morgon blir det jobb 11-18:15. Ska bli rätt skoj faktiskt.

Dennis kom hem precis. Så vi hade tänkt gå och lägga oss nu!

Godnatt och STOR kram!

Jag har redan...

5130 kronor i pensionspengar! Haha!
Hade inte en aning om det men tydligen så har jag haft pensionsparande sen 3 år tillbaka. Sen jag jobbade på McDonalds måste det varit då.
Kul :)

Har fått min kod så jag kan logga in på min personliga sida hos ppm. Haha. Jösses. Känns skumt. Är liksom 44 år kvar tills jag får de pengarna!

Nu ska jag snart cykla iväg till jobbet och jobba till 20:15. Ses ikväll!

KRAM

Poets of the fall - Illusion in dream

Finaste låten just nu. Lyssna och njut!

Du är min allra bästa vän och sambo.

Hej alla läsare :)

Vaknade första gången strax innan 7 och märkte att Dennis låg brevid mig och sussade så sött.
"Dennis, ser du vad klockan är?"
"Aaa. Oj." Dennis sträcker sig över mig och börjar kittlas och säger: "Killikill..."
Otippat? Svar: Ja.

Det är det så kul att bo tillsammans med honom. Han är så fruktansvärt humoristisk! Ni som träffat honom tror jag inte har samma uppfattning eftersom han kan vara lite tyst och så med andra. Men med mig. Haha! Jag skrattar JÄMT när jag är med honom. Han är så rapp och säger så roliga saker hela tiden.
Hans miner ska vi inte prata om. Samtidigt som han säger nåt som man kiknar av skratt till och lägger till en sån min. Ja jisses amalia. Då skrattar man!

Alla borde ha nån som Dennis. Vad lyckliga alla skulle vara då. Vi är som de bästa vänner fast vi har ett förhållande. Vi har samma dåliga humor, gillar att göra ungefär samma saker förutom att han har sitt bilintresse, frågar jag honom vad som är på TV på kvällen så säger han de tv-programmen som jag älskar att se. För vi har exakt samma smak när det gäller det! Så det blir inga bråk här inte.
Mat och sånt gillar vi också exakt samma saker.
Vi har samma smak när det gäller i stort sett ALLT!

Dennis, jag vet att du säkert läser detta. Du är min allra bästa vän och sambo. Du är den jag vill leva med, och ha så här roligt med, föralltid!

image290


Godnatt.

Nu ska jag gå och lägga mig brevid den bästaste!

Godnatt.

image289

Att jag hade såna tankegångar fick jag bittert ångra nu ikväll.

Jisses vilken intensiv dag!

Efter att jag hade spelat in mitt videoinlägg tog jag på mig mina snygga, svarta, tighta träningsbyxor, linne+tröja+tröja och min rosa, underbara löparjacka som matchar mina skor som är rosa/vita.
Tog på mig 1-kilosvikterna också. En på varje handled. Sen var det bara att ge sig ut i ovädret. Visste i och för dig inte att det var kass väder ute. Det märkte jag! Motvind var det också...
Efter några hundra meter joggade en rödhårig tjej förbi mig. "Nu sjutton!" tänkte jag och började också jogga. Jag orkade väl sisådär 300 meter, sen var jag tvungen att gå. Gick några hundra meter och så fortsatte jag hela vägen runt. Den rödhåriga tjejen framför mig tränade nog på samma sätt som jag för vi hade samma avstånd hela vägen runt!
Kul att ha nån att "tävla mot", eller så. Ni fattar hur jag menar. Man tänker: "Oh shit. Nu är hon alldeles för långt fram. Nu gäller det att öka tempot!" Att jag hade såna tankegångar fick jag bittert ångra nu ikväll. Jag tog ut mig. Oja.

När jag kom hem satt Dennis framför datorn. Jag kollade vad som fanns i kylen att laga för mat tills dagen efter. Det fick bli hemmagjort potatismos och fiskpinnar. Lyxigt va?
Dennis gjorde potatisposet och jag stekte fiskpinnarna. Som jag skrev igår så gör vi oftast sysslorna tillsammans. Känns mest rättvist så + att det blir så mycket roligare.

Nu har vi äntligen tvättat klart all tvätt också. Det samlas alltid på sig!

I morgon jobbar jag 15-20:15. Har planerat att cykla till jobbet men får väl se om jag har träningsvärk i morgon eller inte. Haha. Otränad som sjutton är jag!

Nu ska jag läsa runt i andras bloggar.
Uppdaterar i morgon innan jobbet.

KRAM

Videoblogg.



Vad skumt. Det var inte meningen att den videon skulle komma IGEN. Så kul var den ju faktiskt inte. Haha.
Försöker igen då.

Dagens Emelie.


image288

Vad tycks? :) Känner mig sommrig och fräsch idag!

Videoblogg med nya modet.



Ja, för er som inte förstod detta så var hela meningen med videon ironi.

Haha.

KRAM

Herrinspiration från Ellos.se

Eftersom jag nu bloggat en del om tjejkläder tänkte jag nu också lägga in lite herrinspiration från Ellos.se.
Det fanns inte lika mycket som till tjejer. Och mycket var fult. Men jag hittade några grejer som var snygga. Dock fanns inte ett enda par byxor/jeans som jag föll för. Alla var supergräsliga!

image286

Snart kommer en till fast för tjejer...

Jag blir så rastlös när jag är ledig.

Godmorgon godmorgon. Har ni sovit gott?
Jag sov som en stock hela natten. Det gör jag iofs oftast. När det inte är fullmåne då vill säga. Då sover jag hur oroligt som helst, vaknar hela tiden, har ångest och oro i kroppen. Det är HEMSKT!

Har precis varit nere i tvättstugan och hängt upp tvätt och satt på en ny maskin...

Jag blir så rastlös när jag är ledig. Vet inte vad jag ska göra så då hamnar jag här. Ska väl strax städa lite här hemma. Får passa på när jag är ledig och hinner!
Funderar på att ta en promenad sen också. Det var ju ett tag sen nu. Fast jag har ju cyklat långa sträckor istället så jag deppar inte för det :).

Kommer lite mer inspiration från min favoritsida sen, Ellos.

KRAM

Hur "Emelie" var inte detta då?

image285

Inspiration från Ellos.se.

Hur "Emelie" var inte detta då?

Inspiration från Ellos.se.

Tänkte lägga in lite inspiration från Ellos.se.

image284
Klänningen är underbar. Stövlarna likaså. www.ellos.se

KRAM

Besöksrekord på min lilla blogg.

45 stycken är ni nu. Haha. Det är mycket. I alla fall för att vara min pytteblogg.

Besöksrekord på min lilla blogg.

image283
Man kan ju säga att det gått rakt uppför den sista tiden. Kul!

Videoblogg. Äntligen.

Nu funkade det, efter sisådär 2-3 timmar? :)

Jätteovärt egentligen. Men har man lovat ett videoinlägg så har man.

Det går inte.

Har suttit och försökt ladda upp mitt fjantiga lilla videoklipp hela kvällen men det verkar inte fungera.
Det går inte.

Så antingen försöker jag lägga upp det i morgon eller så gör jag ett nytt som jag lägger upp istället. :)

Vi får väl se om jag vaknar av min livs levande väckarklocka i morgon också. Alice heter hon och hon är EXPERT på att hålla tiden. Hon verkar veta att jag ska vakna kl 9 varje morgon för då börjar hon jama och kraffsa på dörren. Knäppt tycker jag! Det går väl an sålänge hon inte börjar hålla på så redan vid 6-7 på morgonen.

Har myst lite nu ikväll. Underbart. Har väntat på att Jennie ska höra av sig hela kvällen för vi skulle setts idag. Men hon har inte hört av sig :( Du får gärna ringa/smsa eller på något sätt höra av dig i morgon Jennie. Jag är ledig då också... Saknar ju dig!!

Godnatt

Visst är den fin?

Morr. Mitt videoinlägg tar 100000 år att ladda upp. Ibland är YouTube inte snabbast i världen.
Slänger in en liten bild på mig själv och min fina nya sjal.

Visst är den fin?

image282

Nu blir det "Roomservice" för hela slanten!

Kommer sen.

Jag vill i alla fall inte bli nån fattig pensionär.

Konstigt. Även fast man är ledig så har man häcken full!

Som jag skrev i morse hade jag två inbokade möten, ett klockan 11 på arbetsförmedlingen med gnällkärringen, och ett klockan 13 på Folksam om pensionssparing (haha).
Min handläggare på Arbetsförmedlingen (AMS) gav mig iaf en komplimang när jag kom struttande in på hennes kontor: "Åh, du ser ut som en liten prinsessa!" Hon syftade förmodlingen på min underbara jeanskappa :).

Jag var klar på AMS lite innan 12 så jag tänkte att jag skulle ringa Linda och kolla vad hon gjorde. Man vet ju aldrig med studenter. Antingen är de lediga eller också har de lektion. Men hon svarade inte. "jaja, jag får väl ta en lunch själv någonstans då" tänkte jag. Tog cykeln och trampade vidare ner mot stan. När jag var utanför MQ ungefär såg jag nån bekant. Nämligen LINDA! Hon gick lite längre fram och jag gapade efter henne. Haha. Snacka om flyt! Hon hade haft mobilen på ljudlös och hade inte hört att det ringt. Hon hade rast mellan 12 och 13 och skulle ta en lunch på stan. Lyckat värre!
Vi hade för en gångs skull tänkt ta nåt annat ställe än Donken, som det alltid blir när det är jag och Linda. Vi gick och kikade utanför lite olika matställen men vi fastnade inte för något av lunch-alternativen. Gick vidare till Kaffebönan och tänkte ta en lunch där. MEN de tog inte kort och på bankomaten kunde man bara ta ut 500-lappar. SUCK.
Gissa vart vi gick?
McDonalds såklart.

Mötet om pensionssparing var rätt intressant. Vi kom överens om att jag ska spara 500 kronor i månaden till min pension. Om fonderna ligger där de spår att de ska ligga när jag är 65, så kommer jag då vara miljonär. DET är inte fel. Så fast det känns surt att börja spara tills man är pensionär när man är nyss 21 år fyllda så tycker jag att det är klokt att börja göra det redan nu. Jag vill i alla fall inte bli nån fattig pensionär. Jag vill kunna leva mina sista år i livet utan att behöva vända och vrida på varje krona som dagens pensionärer får göra.

Blir ni förvånade om jag säger att jag shoppade lite när jag var på stan? Troligtvis inte.
Jag köpte för mitt presentkort som jag fick av Anette och Johnny när jag fyllde år. Hittade en fin, vårig sjal. Köpte ett offwhite långt brottarlinne och tre par supergulliga trosor.

image278
Jag ÄLSKAR sjalen. Har den på mig nu och den känns så somrig och "Emelieg".

image280
Söta va?

Gick vidare till H&M. Var bara tvungen att köpa en till ögonskuggspenna från Maybelline. Köpte ju en mörkbrun härrom dagen och köpte nu en ljusrosa/beige av något slag. Ett läppglans från H&Ms egna märke som är hallonrött och luktar melon fick det bli också. Det passade så bra till min nya sjal!
Nu fattas bara att våren kommer på riktigt. KOM VÅREN!

image281
Just nu sitter jag och lägger upp ett videoklipp på YouTube. Det går ju inte alltför snabbt kan man ju inte påstå. Men strax är det klart och då lägger jag upp det med en gång här.

Förresten så har Dennis lagat världens godaste mat idag. Stekt fläsk (sådär knaprigt ni vet?), potatis och löksås. Vi båda blev helt proppmätta men det var det värt. Hur gott som helst! Han är verkligen fantastisk min Dennis. På alla sätt.
Efteråt var det jag som fick ta disken. Det var lugnt, eftersom han ställde upp och lagade maten idag.
Har tagit hand om alla gamla räkningar som låg i en låda här vid datorn. Har hålat alla och satt in dom i min fina Marimekko-pärm som jag köpte för ett bra tagsedan som bara stått tom i skåpet. Typiskt mig. Men bättre sent än aldrig heter det ju.

Tvättar gör jag också. Eller vi. Vi hjälps åt med allting här hemma jag och Dennis. Tvättar, städar, lagar mat. Allt turas vi om med eller så gör vi det tillsammans. Det är underbart!

Fick mitt lönebesked idag också. Har inte jobbat lika mycket som förra månaden så jag visste att det skulle bli mindre pengar. Jag chansade på 9, men fick ut 10500. Kanon för att bara vara timmis!!

Snart kommer klippet som sagt. Ha en bra kväll!

KRAM


Dagens outfit.

Idag kände jag för att vara lite "söt" när jag valde kläder. Det blev därför denna "madickenklänning", offwhite-strumpbyxor och pärlsmycken (örhängen och halsband).

image276
Syns det att jag är förkyld, på mina ögon?

image277

Nu ska jag kila iväg och träffa gnälltanten på arbetsförmedlingen. Fattar inte vad jag ska göra där när jag inte ens är anmäld som arbetslös längre. Suck.
Efter det ska jag till Folksam på möte angående pensionsparing. Haha. Jag känner mig inte riktigt redo för att börja spara till det än. Men när man räknar på att spara 200 kronor i månaden så skulle jag, när jag är 65 år, ha ca 110000 kronor. Så jag ska prata med henne och se vad hon tänkt.

Efter mötena ska jag bara hem och göra ingenting på min lediga dag. Då kommer ett videoinlägg! Det lägger jag upp senare.

Ha en bra dag allesammans! Kramar

Tillsvidareanställning. Fast.

Hallå ja. Hur mår ni en kväll som denna?

Jag har varit hemma en stund nu. Har cyklat både till och från jobbet idag. Skönt dit men jobbigt hem! Motvind som sjutton vid munksjöbron. Hemskt! Men det är bra för benmusklerna tänker jag när det är som motigast.

Kom till jobbet 10 i 2. Skulle börja prick så med andra ord tog det bara 15 minuter att cykla till jobbet. Bra jobbat Emelie! Ellinor stod där och log som alltid. Kände mig ruskigt hungrig när jag stod där så jag gick och köpte en meny på Soya Express med en gång. Biffgryta med ris. Smakade sådär faktiskt.

Idag har jag packat upp massa nyheter inför den nya kampanjen som startar den 27e februari. Kampanjen som självaste Kenza är med på. Hon är så söt på den bilden!
När vi stod och pratade jag och Ellinor så sa hon att hon hade pratat med Gunnar, regionschefen. De hade kommit överens om att de var tvungna att se över kontrakten och kanske skriva om dom. Jag står liksom på 3 helger av 4 och extra vid behov. Jag jobbar HUR mycket som helst. Jämt. Så säger Ellinor en glädjande grej:
"Det är ju så att man alltid har 6 månaders provanställning när man börjat på ett nytt arbete. Så runt maj någångång, om du vill, så ändrar vi ditt kontrakt till en tillsvidareanställning på fler timmar. Jag stod som ett levande frågetecken och lyssnade vidare. Sen kände jag att jag var tvungen att fråga:
"Vad menas med tillsvidareanställning?"
"Ja, alltså, att du blir fast anställd då alltså."

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Nu får det inte hända nåt oförutsägbart innan maj. Jag är lyckligast!


Shoppade lite på rasten förut:

image275

Fr.v:
*Proffs glansspray 20:50:-
*Nivea Energy deo
19:90:-
*Proffs saltvattenspray
29:90:-
*Svart hårband
5:-
*Svarta stora hårspännen
19:50:-

Allt detta fick jag alltså för 93 kronor!

Ska bli skönt att äntligen få ordning på mitt bebislena hår. Vill att det ska bli lite mer liv i det. Mer ruffs och volym!

Nu ska jag läsa bloggar och kika runt lite. Återkommer senare om jag har nåt att skriva om.

Puss!

Salem Al Fakir - Good Song

Lyssna och NJUT på bästa låten!

Dagens vår-outfit.

Ska strax cykla iväg till jobbet. Magontet har försvunnit. Yes!
Tänkte bara lägga upp en "dagens outfit" som är väldigt vårig.

image273
Haha. Kul att mina ögonbryn ser jätte ojämna ut. Det är dom inte. Det är för att jag lyfter lite fult på ena ögonbrynet när jag gör vissa miner...

image274

För er som är intresserade så:

Jeans: Ellos
Vit bas-tshirt: H&M
Linne: Fått av Pauline
Smycken: Ur&Penn
Klocka: Köpt i Greece

Dax att bege sig! Ha en bra dag allesammans så återkommer jag när jag kommer hem ikväll.

Puss


Kan inte de där gubbarna bli vänner med varandra?

Gäsp!

Vaknade till av att det vibrerade brevid sängen. "Vad nu?" tänkte jag...Efter några sekunder slog det mig att det var mobilen som lät. Haha. Man har IQ noll gummiboll på morgonen.
Det var Ur&Penn. Elli ville ha in mig en timme tidigare till jobbet. Och vet ni varför? För att vi ska få in nyheter idag!! Wiiiiie!
Vi pratade en liten stund och när vi skulle lägga på sa hon: "Vi ses sen då hjärtat! Hejdå!"
En chef som kallar en för hjärtat. Kan man ha en bättre sådan? Blev jätteglad.

Har magknip. Känner mig orolig för något och innerst inne vet jag VAD. Mitt pucko! Det är som att min hjärna är som två små gubbar som tjaffsar med varandra. Den ena säger: "Det är luuuugnt. Ingen faaaara. Du kommer inte bli sjuk. Det är bara hennes graviditet som spökaaaar. Det var inte kräksjuka hon hadeee. Lugn och fiiin".
Medan den andre jäveln säger: "Mohahaha. Du kommer spy. Det var kräksjuka hon hade. Mohahaha. Bli rädd och få panik nu då! Mohahaha!"
Kan inte de där gubbarna bli vänner med varandra?

Det var blivit så mycket bättre med min kräkfobi. Men det är långt ifrån bra som ni märker. Det skumma är att jag inte var det minsta orolig eller hade ångest igår när jag kom till jobbet och Ellinor berättade att hon hade kräkts på jobbet. Då bara skakade jag av mig det och tänkte inte mer på det. Då var det den kloka gubben i mitt huvud som tänkte att det bara var graviditetsillamående, precis som Ellinor sa.
Igår kväll tänkte jag inte heller på det. Visst. Jag kanske tänkte på det men inte så det blev ångestladdat. Då var det bara den ena, kloka gubben i mitt huvud som var vaken. Och i morse, när jag hade ätit upp min frukost och fick magknip så vaknade den elaka djävulen till gubbe till och fick mig att tänka "magsjuketankar" igen fast jag VET att det var yoghurten som gjorde mig illamående. Eftersom jag är känslig för mjölkprodukter.

Varför är man så dum? Varför tänker man som man gör? Känner ni igen er?

Nu ska jag i af hoppa in i duschen och försöka mig på att komma på andra tankar.

//Emelie

"Vad gör du här?"

Idag då.
Skulle börja jobba kl 15 och jobba till stängning. Dvs. 20:15. Jag gillar de tiderna! Man har hela dagen på sig och man kommer inte hem alldeles för sent heller.

Innan jag började träffade jag Linda. Jag tog cykeln mot stan och vi möttes vid Sofiakyrkan. En bamsekram rikare och vi drog oss ner mot centrum. Där gick vi först till Gina och kikade. Typiskt att jag inte hittar något jag fastnar för för mitt presentkort. Nångång borde jag ju hitta något :)

Vi gick vidare mot H&M och shoppade lite för våra checkar som både jag och Linda hade fått hem i brevlådan härrom dagen. För min del blev det en ögonskugga på penna från Maybelline. En sån där mörkbrun och vattenfast sak som var superläcker på ögonlocken! Det framhävde verkligen min blåa ögonfärg! Köpte också Loreals "Lash architect" för att testa hur den är. Spännande. Ett hårspänne blev det också sen var jag nöjd :)

Efter en fika/lunch/matpaus på McDonalds och en snabb träff med Emelie tog jag min cykel och trampade på mot A6. Kom till jobbet en halvtimme innan jag skulle börja och Ellinor tittade på klockan med förvånad min: "Vad gör du här?" Haha! Det gick visst rätt snabbt att cykla dit upp. Får nog bli fler gånger. Enda nackdelen är att man måste cykla hem också. Och nu ikväll när jag skulle hem var det motvind HELA vägen hem. Tungt värre. Men skönt när man väl är hemma efter en sån tur!

Glöm inte att kommentera mina bilder i de tidigare inläggen. Vore kul att höra era åsikter.

Natti!

Modellbilder nummer två.

Här kommer lite bilder från sommaren 2007:

image266
Smutsig fot. Men jag gillar bilden. Haha.

image267
image269
Grrrrrr...
image270
image271
image272

Sådär. Nu har det blivit väldigt mycket ego-time här. Men det är ju trotsallt min blogg.
Nu är det dax för er att säga vad NI tyckte. Vilken var finast? Varför?

I morgon kommer jag lägga upp bilder från Marilyn Monroe-sessionen och även från 50-tals-sessionen...

//Emelie

Modellbilder.

Klockan är 22:22!! AAAA. Någon tänker på mig! Dennis kanske? Han gick nyss in o la sig. Min prins.
Bull går här och pratar med sig själv. Jag är mest...slö. Bull är så rolig. När han känner sig ensam och sällskapssjuk så börjar han jama på ett mysko sätt. "waaw waw waw woow wwiiw". Typ.

Letade igenom mina buntar med cd-skivor nyss. Skulle se om jag kunde hitta skivorna med mina modellbilder på. Hittade i af två skivor så jag tänkte bjuda på lite smakprov, så får ni säga vad ni tyckte sen. Ni får ha förståelse över att bilderna är några år på nacken.

image262
image263
image264
image265

Där hade ni lite bilder från "cowgirl-sessionen". Kommentera!

Lägger strax upp ett inlägg med andra modellbilder och andra sessioner. Hold on :)

//Emelie

Butiksjobb passar mig. Punkt.


Klockan är 11, och jag har redan 14 besökare!
Vad är det intressanta med mig? :)
Jag blir jättenyfiken!

Har dukat upp framför mig med smör, marmelad och ost. Brödrosten står några meter bakom. Lat? Nej...Bekväm!
Dricker honungsvatten med citron. Det är super för förkylningen!

Försökte få tag på jobbet i en halvtimme förut. Upptaget. Då förstod jag att Ellinor var på jobbet. Haha. Tillslut fick jag tag på henne. Börjar kl 15 idag :) Därför ska jag träffa Linda om en stund. Det ska bli supermysigt för det händer inte lika ofta längre. Vi går liksom om varandra jämt i och med mina konstiga arbetstider och hennes plugg.

Folksam ringde också. På onsdag ska jag träffa en handläggare som ska prata pensionsparande med mig! HAHA. Jag känner mig väl inte jättegammal men kan vara bra att ha koll på det så tidigt som möjligt så man kan leva gott som gamling sen. Tragiskt att behöva tänka på det redan. Men vill man ha det bra får man börja tidigt.
Kl 11 på onsdag ska jag också till arbetsförmedlingen och "gå igenom min handlingsplan". VARFÖR? För att jag ska pinas och behöva bli arg på kärringen? NEJ JAG VILL INTE HA NÅGOT ANNAT JOBB. FÖRSTÅTT?
Bara för att jag inte har heltidstjänst. Suck. Jag älskar mitt jobb och får jobba hur mycket som helst. Därför vill jag inte ha nåt skruttigt lagerjobb eller vad sjutton hon tänker erbjuda mig som är en heltidstjänst.
Butiksjobb passar mig. Punkt.

Nu ska jag göra mig iordning för att träffa Lindagumman.

Hörs senare!

Tindra dansar breakdance. Video.

Ett litet videoklipp när vi var barnvakter åt denna skruttunge och hennes storasyster.

Videoblogg bak på cykeln.



Se och njut. Som ni säkert märkt vid det här laget är jag inte riktigt som jag ska. Eller, man kan också uttrycka det att jag är mig själv.

Den vingliga cykelfärden.

Hej hej allesammans!
Sitter hos Linda (Dennis syster) och hennes underbaringar Michelle och Tindra. Vi är lite barnvakter medan hon är och tränar på gymmet.

Dennis och jag tog en liten utflykt hit. Han cyklade och jag satt bak på pakethållaren. Jihaa vad det gick! Fast först fick vi åka till en mack och pumpa cykeldäcken. De var typ platta i början.

Ett litet videoklipp kommer sen som jag spelade in under den vingliga cykelfärden! :)

Håll utkik...

Snart ska vi äta mat hos svärföräldrarna! Mums.

TråkEmelie videoblogg.

Jag har så tråkigt här hemma. Alldeles alldeles ensam....

Var detta en sk. delfinal till melodifestivalen eller var det småstjärnorna?

Väck mig ur mardrömmen. Var detta en sk. delfinal till melodifestivalen eller var det småstjärnorna?
Jag har ingen aning.
Dåligt var det i af, minst sagt.
Alltifrån falsksjungande Britney-kopior med brytning, till en kille med tjejröst (som dessutom inte klarade av en höjning utan att sabba) och kebabtexter.
Väck mig!
En artist som däremot fick mig, Dennis och Johan att få ståfräs på armarna var allas vår Sanna Nielsen. Vilken prinsessa! Hon både såg ut som en barbiedocka och sjöng som....som....en prinsessa helt enkelt.
Jag är glad att hon kom vidare i alla fall.
Såg ni förresten hur programledaren "got-ya"-ade Carola? "Men du tror ju redan att ni kommer vidare..."
Carolas min där var underbar. Hon visste inte om hon skulle skratta eller...vara allvarlig.
GOT YA!

Det enda Johan såg fram emot ikväll var att få se Björn Gustavsson. Killen som har hand om pausunderhållningen som dessutom är lika gammal som mig. Men vad hade han för ironisk trolleriunderhållning!? ÅH, inte ens DET kunde de göra roligt ikväll.
Emelie goes negativ.
Däremot var han relativt rolig när han flög upp i luften där lite senare och skulle ta med sig scenmannen.
Kul Björn, kul!

Jag har en sista fråga i detta. VEM har hand om bidragen till melodifestivalen? Jag tänkte att jag skulle kontakta denna person och fråga om inte jag skulle kunna ta den platsen nästa år. För jag skulle göra det SÅ mycket bättre. Mohahaha.

Vad var det för fel? Hade de inte tillräckligt med bidrag, eller vill de bara försöka förstöra vårt älskade melodifestivalen?

Skärpning!!

DÅ slog det mig...

Ja, två videoklipp delade jag med mig av idag. Vad tyckte ni om dom? Haha.
image260
Ser ni vilken skillnad det blir när jag fyllt i ögonbrynen!!


Vi har varit på Company (klädaffär) och A6 idag. Dennis har shoppat. På company hittade han ett par jättesnygga jeans. Sen köpte han ett par "finskor" på Din Sko också.
När han stod där i provhytten och provade för fullt såg jag en kille som verkade bekant. Trodde först att det var en av Dennis kompisar så jag viskade lite diskret till Dennis att han skulle kika ut och hälsa på honom. Dennis tittade förvånande på mig och sa att han inte kände den killen. När han sedan hälsade glatt på mig förstod jag att det måste vara jag som känner honom och inte Dennis. DÅ slog det mig: "SHIT! Det är ju Erik från min klass sista året på gymnasiet!!". Pinsamt värre.
Stod sedan och funderade på varför jag inte kände igen honom direkt. Kom då på att han hade håret+ögonbryn färgade svart då. Nu hade han sin normala hårfärg, dvs. rödhårig.
Ibland känner man sig bra dum.

Jag köpte ett "franskt manikyr-set" på Lindex. Depend offcourse. Tänkte testa det sen!

Vi köpte med oss lite fläskkotletter med oss hem, och en underbar kall bearnaisås. Lagade iordning det tillsammans med potatiscroketter och bjöd in Johan på mat. Han blev helt förvånad över att vi ringde och ville ha med honom på mat! Haha.

Efter maten tittade vi lite på min nyinköpta dvd med "Rena rama Rolf". Haha! Klockrent!

Nu väntar vi bara på melodifestivalen!

image261
Är de inte underbara tillsammans, mina sötnosar?

Video m. Dennis. Haha.



Skönt ljud han gör där i början, min flummis. Haha.

Flummigt videoinlägg.


Jag är LEDIG hela helgen!!

Godmorgon! Det börjar jag nästan alla mina inlägg med har jag kommit på.

Dennis och jag vaknade runt 9 i morse. Han sprang fort ut och la i pengar för parkeringen.
Jag är LEDIG hela helgen!! Fy sjutton vad skönt!
Försökte få Dennis att vilja följa med till Rosenlundsbadet sen men han var inte alls sugen på det. Kommer nog vara mycket folk där nu eftersom det är sportlov. Så vi skippar det. Får bli en annan dag.
Däremot ska vi följa med hans syster Linda och hennes barn Michelle och Tindra till "Monkey Town" snart. Det är ett lekland som tydligen ska vara jättekul för barn, och för mig säkert. Haha.

Anette och Johnny har varit här och ätit frukost/fikat med oss. Jättemysigt.

Nu ska jag sminka mig och göra mig fin för att åka och busa med barnen! :)

Uppdaterar senare idag på min LEDIGA dag! Förstår ni hur skönt det är? Jippie!!

Den hemliga leveransen.

Då var vi där igen. Förlåt för extremt dålig uppdatering. Men när skulle jag hunnit?
Uppdaterade precis innan jag åkte till jobbet. Och när jag kom hem strax innan 9 ville jag bara slänga mig i soffan tillsammans med "the one and only". Sen gick vi och la oss i sängen vid 22. Skönt! När man har förkylning i kroppen orkar man inte alltför mycket. Jag orkar jobba, inget mer just nu.

Iaf. När jag kom till jobbet strax innan 15 fick jag svaret på vad vi hade fått för leverans till jobbet som Ellinor inte ville tala om. Jag förstod verkligen inte varför hon inte ville säga om det var smycken eller klockor vi hade fått. Satt som ett frågetecken hela bussresan och undrade vad det var för fina nyheter som hade kommit till butiken.
Den där "hemliga" leveransen var ett baotastort blomsterpaket som stod i en vas.
"Den kom med bud till en viss Emelie Hildingsson förut" sa Ellinor med ett leende.
Nu förstod jag också varför Dennis hade varit så förbryllad över att jag bytte tid med Louise. Det var meningen att jag skulle få blomman när jag jobbade av blomsterbudet. Men strunt samma. Jag blev riktigt överaskad ändå!
Innuti paketet låg världens största ros tillsammans med lite fina blad och gröna växter. Där låg också en liten söt nalle som var inslagen i plast med en röda paketsnören runt.
Innan jag läste på kortet hoppades jag för mitt liv att det inte var någon hemlig beundrare/kund som gett mig den. Men där stod vad jag hoppades på: "På alla hjärtans dag från din sambo".
Åh vad jag älskar honom!

image258
image259

Dax att göra sig iordning. Uppdaterar när jag kommer hem ca 18:30!

Puss

Videoblogg!


Kommer strax videoblogg.

Är iordninggjord nu och har spelat in en till videoblogg. Haha!

Håller på att ladda upp den på Youtube.com nu så strax kommer den...

:)

Synd om mig.

Hej hej och godmorgon, eller nåt.
Vaknade med ett ryck av att det plingade på dörren. Eller gjorde det det? Jag vet inte. Kan varit en dröm också.
Satt ingenting vid datorn igår. Jag orkade verkligen inte. Mår inte alls bra pga förkylningen. Mina ögon hänger och jag ser knappt vad jag skriver/läser, näsan rinner hela tiden och det är lock för båda öronen så jag hör inget heller.
Synd om mig. Haha.
Bytte tid med Louise idag. Jag skulle jobbat 11-18 och hon hade fyra (!) stängningar på raken. Tyckte synd om henne och bytte. Så jag ska jobba 15-20:15 idag. Skönt med lite sovmorgon!

Har inte gjort så mycket än. Vaknade kl 9. Satte mig här och började ta bort min röda färg på naglarna som hade flisat sig. Filade till naglarna och la på en mörk mörk rosa färg istället. Flickigt värre!

Det är VÅR ute idag!! Så underbart väder! Så jag tänkte faktiskt gå ut o gå. Antingen innan jag börjar jobbet, eller så går jag till jobbet vid 14.

Hade tänkt lägga upp en videoblogg senare. Check it out!

Puss från sjuklingen

"förlåt-jag-har-dåligt-samvete-present".

Nämen. Gokväll allesammans!

Kom hem alldeles nyss. Har jobbat 9:45-18. Martina har varit på jättebra humör idag! Skitkul att jobba med henne då. Jag tror hon var på bra humör för att det var hennes sista dag idag. Eller jag tror inte, jag vet! Hon bjöd på frukost. Jag sprang runt i alla restauranger på HELA A6 för att få tag på toast till oss. Båda var sjukt sugna på det. Tror ni att det fanns nånstans? Inte nån hade vanliga toast! Kass.
Det fick bli den nya, lilla chicken-burgaren med bacon på mcdonalds som frukost för min del. Hrmpf. Nyttigt!
Martina fick en hb (hamburgare på mcdonalds-språk).

Dagen började inte så bra förresten. Den började inte alls bra faktiskt. Skulle börja 9:45 som sagt. Hade ställt klockan på 8 men jag måste stängt av den (?) för den ringde inte. Jag vaknade självmant kl 9!!
Bråttom bråttom.
Som ni säkert känner till så har jag ingen bil. Så jag skulle va tvungen att ta bussen. Bussen tar lite mer än 15 minuter. Det betydde att jag hade max 30 minuter på mig. Jag avskyr att stressa på morgonen. Mår så förbaskat illa då. Det gjorde jag även denna morgon. Kände mig spyfärdig. Gött att åka buss då?
Ringde Dennis och frågade om han möjligtvis kunde köra mig. Men det kunde han inte för han jobbade.
Väntade fem minuter.
Stressen närmade sig. Illamåendet blev värre. Magont!
Jag hatar att åka buss i Jönköping. Och att åka buss med illamående finns inte för mig.
Aldrig.
Ringde honom igen och denna gången gick han med på det. Men han var inte glad vill jag lova.
Han hämtade mig 10 minuter senare, jag slängde med mig sminket till jobbet och han körde i racerfart dit. Haha.

Köpte en alla-hjärtans-dag-present (massageolja) och en "förlåt-jag-har-dåligt-samvete-present", en t-shirt som han fick nyss. Uppskattat :)
Han fick ju ställa upp o köra mig på sin egen frukostrast. Stackarn. Ibland är jag nog en plåga.

I morgon blir det jobb igen, 11-18. Återkommer i morgon bitti eller senare om jag kommer på nåt att skriva om.

Se ya!!

En skitrolig stan-och-a6-runda med godingarna Malin, Annika och Bettan från Skövde.

Nu är jag hemkommen från en skitrolig stan-och-a6-runda med godingarna Malin, Annika och Bettan från Skövde. Att man kan ha så kul, det är sjukt. Visst hade vi kul tjejer!!?

Först mötte jag upp tjejerna på Cubus i stan. Tog bussen dit. Malin åkte till stan enbart för Wedins egentligen. Men de hade tydligen slutat sälja skor och riktade enbart in sig på väskor numera. Men stan har ju GinaTricot och Cubus också. Det har ju inte A6!
Vi gick till GinaTricot. Jag provade världens coolaste byxor. Eller fulaste. Jag kan inte riktigt bestämma mig. De var hur häftiga som helst framtill med häng och grejer. Grå kostymbyxor typ. Men baktill...Ojojoj. Det var den fulaste rumpan jag sett. Platt och fyrkantig. Haha!
Köpte i af denna som jag älskar (den är ju grön ;) )
image253
Underbart fall på denna. Eller hur? Och urhäftig färg! Jag gillar den. Mycket.

En kul grej som hände var att jag förklarade för tjejerna vad jag letade efter för typ av väska. Den skulle vara gräddvit, stor, ha både remmar till axeln och en rem som man kan ha över sig, ni vet? Runt 3-4-500 ungefär.
När vi efter en trång bilfärd kom fram till Wedins på A6 var det första jag fick syn på när vi kom in, just den väskan!! Och 299:- kostade den. Synd att jag inte hade så mycket pengar på kontot. Därför funderar jag på om jag ska föra över lite från sparkontot så jag kan köpa den. Skulle vara så snygg till min jeanskappa! Vårigt värre.

Vi köpte lite smått och gott från Coop, åkte hem till mig och Dennis och åt rostade mackor med gurka och ost på. Vi drack den nya Ramlösa blåbär. Den är HELT fantastisk! Testa!


Nu har de nyss åkt hem. Jag är jättetrött och ska snart gå och lägga mig. Martina ringde en gång till förut så jag ska öppna i morgon istället för att börja 11.

Förresten. JÄTTEkul för Jenniegumman att det gått så bra för henne första dagen på nya jobbet! Är jättestolt över dig!!

Kanske återkommer. Who knows! :)

Mitt första Videoinlägg.



Haha!
Förkylda Emelie är igång. Kommentera gärna..

Lite sköna extrapengar som man inte tackar nej till!

Skulle egentligen varit ledig hela veckan. Men nu blir det jobb i alla fall. Martina (ena chefen) skulle egentligen slutat på fredag, men eftersom hon låg hemma med ryggskott hela förra veckan och fortfarande har ruskigt ont så ville hon helst sluta redan idag. Därför tar jag hennes tider tisdag-fredag. Sen har jag ledig helg och det är ju underbart!

Nu jobbar jag:
tisdag: 11-18 (7,5 h. Har en halvtimmes rast)
onsdag: 11-18 (7,5)
torsdag: 11-18 (7,5)
fredag: 11-18 (7,5)

Sammanfattar man detta blir det 30 timmar som jag egentligen inte skulle haft. 30 x 95.60 = ca 3000 + semesterersättning. Lite sköna extrapengar som man inte tackar nej till!

Vår lägenhet.

Jag tänkte, att eftersom jag är intresserad av hur folk bor och hur de har det hemma. Så kanske ni vill se hur jag bor? Ni som inte sett det innan alltså...
William och Annie, kan ju vara kul att se hur vi har det här med tanke på att ni bodde här innan!

image240
Köket. Här kommer man in i köket. Anledningen till att en stol saknas är att vi har den vid datorn. Haha.
Jag älskar mina blomkrukor som står i fönstret.

image241
Hallen.  Ungefär där jag står, lite längre bak, där är dörren in till lägenheten. Till höger är ingången till köket. Dörren som är precis där Alice ligger (linslus) är in till toaletten.  Dörren längst bort vid datorn är in till sovrummet. Sedan svänger lägenheten åt vänster och innanför den möblerbara hallen som ni ser, finns vardagsrummet.
Synd att jag inte riktigt fick med takhöjden. Är lite högre i tak än vad som syns här.

image242
Toaletten. Välkommen in till Dennis och Emelies VIP-rum. Här kan man få unna sig en stund i lyx, samtidigt som man får dofta på ljuvlig kattlåde-lukt. En kul grej är att lysknappen sitter där utanför som ni ser. Vi brukar jäklas med varandra jag och Dennis och släcka när den andre är på toale...förlåt....inne i VIP-rummet!

image243
Toalett/VIP. Ja, stig på stig på. Det finns inte mycket plats här men det är bara mysigt när det är trångt. Haha. Fräscht att ni får se rätt in i kattlådan. Men jag hade faktiskt nyss rengjort den så det är ingen större fara.

image244
Möblerbar hall. Här är som ni ser en liten bit av hallen där man kan möblera. Perfekt. Därför kallar vi vår lägenhet för en 2½a. Till höger ser ni sovrumsdörren. Det enda som saknas här inne är en stor, maffig tavla på väggen. Den kommer så småningom. Snyggt att jag skjutit ut stolen ända ut till mitten av hallen. Snyggt. Fortsätter man till vänster så har vi vardagsrummet där.

image245
Möblerbar hall/vardagsrum. Här är en väldigt stor ingång till vardagsrummet. Den blev för öppen så vi satte dit en panel för att få det lite mer rumsaktigt inne i rummet. Vad tycks?

image246
Vardagsrummet. Här är vårt mysiga, underbara vardagsrum. till höger ser ni soffan, till vänster har vi barbord och tvn. Mina katter är riktiga linslusar och ska vara med överallt! Vad tycker ni om den turkosa färgen blandat med den grå/vit/svarta?

image247
Vardagsrum.
Här är tvn och högtalarna. Dennis har så fint staplat upp alla playstation-spel på hyllan. Haha. Mina älskade turkosa mattor har vi där också. Om ni undrar vad det är på tapeten så är det fotoramen som speglas...

image248
Vardagsrummet. Här är barbordet. Tavlorna på väggen har jag målat. Barstolarna fick vi i julklapp som extra sittplatser. Det är där jag sitter och pysslar!

image249
Möblerbara hallen. Sedd från vardagsrummet. Där har vi vår underbara sovrumsdörr. Jag och min dörr-fetish! Haha.


image250
Sovrumsdörr. Här är det superfina dörrhandtaget in till sovrummet. Är lite slitet runt omkring bara.

image251

Sovrummet. Vårt fantastiska sovrum. Fondväggen som kusinen William och hans Annie satte upp är helt underbar!
image252
Sovrummet. Vår säng och den fina fondväggen.



Nu allesammans. Nu vill jag ha kommentarer! Positiva som negativa. Ärliga svar tack!
Finns det något som är extra fint. Finns det något vi skulle kunna ändra?

Tacksam för svar.

/Emelie


Den känslan, folket, den känslan.

Morrn allesammans! Sovit gott?

Jag vaknade kl 8 första gången. INTE självmant bör tilläggas. Man är nämligen illa tvungen när man ska ringa vårdcentralen. Fick tid 10:45. Skönt. Då kunde jag sova en stund till!
Vaknade 9:30, ringde Malin det första jag gjorde. Ska ju träffa henne sen tillsammans med Annika och Bettan! Ska bli så himla roligt att ses igen! Man ses ju inte så ofta längre i och med att jag flyttade ifrån Skövde.

Jag promenerade till vårdcentralen. Skönt. Fast när jag kom fram insåg jag att jag kanske inte skulle haft riktigt så högt tempo med tanke på min förkylning. Jag var totalt slut och mådde illa.

Inte var jag ensam om att vara sjuk heller. HELA väntrummet var proppfullt av snörvliga människor som väntade på sin tur. Tillslut, en halvtimme senare fick jag följa med en vänlig sköterska.
Den känslan, folket, den känslan. Det var helt underbart att få massa 37-gradigt vatten insprutat med väldig fart in i örat. Och jag är inte ironisk. Jag tyckte seriöst att det var hur skönt som helst.
Ska inte berätta fortsättningen. För då mår ni illa. Det gjorde jag en kort sekund...

Nu gott folk, nu väntar jag bara på att locken från öronen ska släppa. Slog lock igår pga att jag är så täppt.
Men nu är jag helt ren!
Skönt!

Ska kika runt på lite fler annorlunda, superfina drömhus nu. Håll utkik! Allt fint delar jag såklart med mig av här...

Puss på skinkan.


Godnatt underbaringar.

Nu ska jag gå och lägga mig.
Håll tummarna för att jag kommer kunna andas bättre i natt och att jag kommer slippa vara torr som en öken i munnen.

Hörs i morgon bitti!

Godnatt underbaringar.

Wow säger jag bara!!

Wow säger jag bara!!

Kolla detta huset som ligger i Karlstad, LYX.

http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3EQ3F9N3MN33JHQV&SearchResultIndex=35

Vill nån ge mig det?

Ett hus med potential till tusen.

Jag har hittat ytterligare ett hus som jag förälskat mig i. Ett hus som behöver pysslas med mycket både invändigt och utvändigt. Men som jag skrev i ett tidigare inlägg. Det är min stora dröm! Hellre köpa ett riktigt gammalt hus och renovera upp det precis som man vill ha det, än att bygga ett nytt.

Detta har en otrolig möjlighet att kunna bli världens mysigaste hus!



1. Grind och husets framsida. Mysigt med lång gång innan man kommer fram till huset.
2. Entré-dörren. Återigen min kärlek till gamla dörrar. Detta är love!
3. Kök. Som sagt. Renoveringsobjekt. Men tänk vad mysigt det skulle bli om man behöll väggpanelen och målade allt vitt. Golvet skulle bli nåt i parkett. Otroligt charmigt med den gamla spisen.
4. Trapp. Slitet men den har potential att bli en fin trappa. Lite slip och lite färg bara så löser det det mesta! Haha.
5. Vardagsrum. Gammalt trägolv. Ett stort rum med öppen yta. Möjligheternas möjlighet.
6. Vardagsrum. Mysigt med öppen spis. Den behöver dock renoveras som ni ser. Mysigt att man ser trappen ute i hallen.
7. Övervåning. Detta fastnade jag mest för. Jag älskar takbjälkar och snedtak. Tänk att vitmåla både tak och golv här. Dessutom (se bild 9.) är det ett stort plus att det finns en liten öppen spis även här.
8. Övervåning. Kolla fönstret. Och kolla det gamla träet på väggen till vänster! MY GOD!
9. Övervåning. Där har vi den öppna spisen.

Vad tyckte ni om detta? Ett hus med potential till tusen.



Tack alla!

Godkväll!
Här sitter jag nu i min ensamhet. Dennis gick precis in och la sig. Jag fick kämpa mig till att få ge honom en godnatt-puss på kinden. Han är extremt rädd för att bli smittad. EXTREMT!
Förstår ni hur jobbigt det är att ha den man älskar i sin närhet, men inte få vara så nära som man brukar?
Åh, handikapp.

Har fått otroliga kommentarer idag ang. min blogg och FY vad glad jag blir! Ni skriver att ni fastnar för att jag skriver så bra. Jag blir helt rörd, förstår ni det? I hela mitt liv har jag drömt om att få skriva. Helst en bok. Jag har alltid varit en sån där jobbig människa som märker ord, ofta. Jag hade bra betyg i svenska, just för att jag älskar det svenska språket. Att få skriva av sig såhär och få bra respons...Det hade jag faktiskt aldrig trott. Tack alla!

Dock raderade jag ett inlägg förut. Det jag skrev i lördags morse om spyorna.
Lindagumman kom och hälsade på en sväng förut. Hon frågade Dennis om han mådde dåligt i lördags och han tittade undrande på både mig och Linda. Såg hans blängande blick mot mig och jag kunde läsa hans tankar: "DU SKA INTE SKRIVA OM MIG".
Han har sagt åt mig flera gånger, att det som skrivs i min blogg ska inte påverka honom negativt. Jag ser det mest som på skoj. Något som händer i mitt liv. Men där har vi olika åsikter. Han tyckte det var pinsamt att jag hade skrivit det om honom och jag fick mig en tillsägelse. Därför kände jag att det inte var mer än rätt att radera inlägget.
(Har det dock sparat i en mapp på datorn, haha, don´t ask me why)

I morgon blir det förhoppningsvis så att Malin, Bettan och Annika från Skövde kommer och hälsar på. Om jag inte blivit sämre då förstås. Det var så längesen vi sågs!

Bloggar kanske något mer innan jag lägger mig. Är inte alls trött än. Beror väl på att jag legat i princip hela dagen.

Se ya! Kisses!


Jag kan inte, för jag är faktiskt sjuk.

Lite matlust har jag i alla fall. Skönt.
Fast jag vågade inte laga maten eftersom min käre sambo har total hypokondri/bacillskräck. Han är så nojig så det är inte klokt.
"Nej, gör inte så...nej nej nej! Du smittar mig!"
Hahaha! Och jag med världens skadeglädje gör allt för att vara nära honom så mycket som möjligt.
Stackars Dennis.
En positiv grej när man är sjuk, är att man kan komma lättare undan, få som man vill lättare. Det är bara att lägga huvudet på sne och säga: "Jag kan inte, för jag är faktiskt sjuk". Eller: "Snälla, jag är ju faktiskt sjuk."
Är nog inte alls irriterande att bo tillsammans med en sån som jag vid såna tillfällen.
Men lite ska man väl få när man inte mår hundra?
En påse godis eller två?

Förresten så önskar jag att Dennis lagar maten oftare. Han är kung på det. Idag blev det tagliatelle med köttfärssås. Köttfärssåsen var magnifik! Lök, champinjoner, paprika, köttfärs, buljong, kryddor och grädde.
Mums fillibaba!


Nu ska vi snart titta på "I en annan del av Köping", äta popcorn och dricka juice. Och jag ska göra allt för att åtminstone få en arm runt mig, eller en puss på pannan.
Man kan ju alltid försöka...

Så hade jag kunnat döda för det!

Min dröm när det gäller boende, är att hitta ett gammalt hus. Gärna från början av 1900-talet (då är husen som charmigast enligt mig) och totalrenovera det invändigt. Blanda gammal och ny stil. Hade detta hus legat närmare Jönköping och om det hade varit tillsalu om ett par år så hade jag kunnat döda för det!



1. Baksidan. Ser ni själva verandan där dörren är? Jag älskar den gamla stilen! Romantiskt.
2. Framsidan. Enligt mig är baksidan mycket finare än framsidan på detta hus. Men altanen är underbar. Kanske är vinkeln som är taskig på denna bild? Ser ni balkongen där uppe? Åh! Där skulle jag vilja sitta soliga sommarkvällar...
3. Fönstrena på baksidan. Finner inga ord. Åh! Så fint med en kristallkrona där också. Och dubbeldörrar. Åh.
4. Köket. Inte riktigt min stil på själva köksbänkarna. Hade velat ha nåt som sticker ut lite mer. Kanske rött? Och annat golv. Det gillade jag inte. Annars är själva placeringen av köksbänkar och spis härlig. Gillar blandningen av nytt och gammalt här. Jämför de gamla, fina, dubbeldörrarna med köksfläkten? Haha.
5. Matsalen. En annan fetish än fönster, dörrar och vrår är gamla golv! Jag fullkomligt älskar golven i detta hus. Trägolv med springor mellan. Mys.
6. Toalett. Titta vad underbart. Det behöver inte vara helkaklat för att det ska bli snyggt. En vit träpanel på väggarna ger en äldre stil. Däremot gillar jag inte handfatsmöbeln. Träslaget är inte riktigt i min smak. Tänk ett badkar med silverfärgade tassar på i det badrummet!
7. Vardagsrum. Och här kommer då de omtalade fönstrerna. Tillsammans med golvet och kaminen blir det perfekt.
8. Vardagsrum.  Kolla golvet.


Vill någon transportera huset lite närmare Jönköping och skänka det till oss?

Vad tyckte ni?


Vilka är ni...

Jag är nyfiken.

Vilka är ni som läser min blogg varje dag?

Snälla skriv bara: "Jag!" så jag vet.

Puss

Lista om mig själv.

I brist på annat fyller jag i en liten lista om mig själv, tänkte för er som inte känner mig så bra.

Läs!






Vad heter du?

Emelie Maria Hildingsson

Födelsedatum?
870131

Stjärntecken?
Vattuman

Lunar?
Ja, fast använder den bara för att kika runt.

Msn
Japp

Helgeon?
Nope

Vart bor du?
I Jönköping, på Torpa (taapa)

Har du egen dator?
Egen o egen. Själva datorn är min men skärmen är Dennis. Bådas!

Vem är din/dina bästisar?
Linda Heiming och Jennie Meier är de jag umgås mest med. Sen har jag MÅNGA fantastiska kompisar som jag älskar högt! Ni vet vilka ni är.

Har du något husdjur?
Ja jag har min älskade Bull (2 år) och Alice (1 år). Katter.

Favoritfärg?
Alla som känner mig vet. Grön. Helt tokig.

turnummer?
4

Intressen?
Shopping, inredning, mode, Dennis, vännerna och bloggen.

Favoritband / artist?
Har ingen favorit. Men duktiga artister just nu är klart Salem Al Fakir och lillstumpan Amy.

Favorit låt med Favoritband / artist?
Utan dina andetag med Kent. Fast Kent avskyr jag. Men låten är underbar.

Namnsdag?
Har ingen. Kass.

Vad heter du på din msn just nu?
E m e l i e !   www.emeliehildingsson.blogg.se dundersjuk!!

Vem är din 15:e online?
Åre-Anton.

Vem har du blockat?
Killar som addar bara för att få visa härligheten.

Hur många olika grupper har du?
4

Har du några olästa mejl på hotmail?
Ja en massa skräp som jag inte orkar bry mig om.

Har du några nya kommentarer på bdb?
Naj.

Hur ser din drömkille/ drömtjej ut?
Bruna ögon, mörkt hår, halvt muskullös, lite längre än mig och med bra klädstil. Dvs, Dennis Johansson.

Beskriv ditt hår?
Svartfärgat (blond egentligen) längre page.

Har du några piercingar/tattueringar?
Nej, men jag tog ju fler hål i öronen härrom dan. Räknas det? Isf har jag fem hål i öronen.

Vart skulle du bo om du fick välja?
I ett gammalt hus på landet som är nyrenoverat och tip-top invändigt, med Dennis.

Bor du i lägenhet eller villa?
Lägenhet. Hyres.

Vilken färg e snyggast på kläder?
Svart är snyggt!

Vad har du på dej?
Trosor, mjukisbyxor och en morgonrock.

Har du något i håret just nu?
Nej.

vad har du gjort idag?
Slappat. Det får man gör när man är sjuk.

Vad ska du göra imorgon?
Beror på om jag är frisk eller inte. Är ledig hela veckan. Ska nog gå till doktorn och ta bort det i örat.

Hur mår du just nu?
Som sagt, jätteförkyld.

Hur brukar du annars må?
Bra, förutom min IBS-mage.

Är du sjuk?
Ja jag har en tarmsjukdom som heter Colon Irritable.

Har du ont nånstans?
I magen, oftast.

Har du gått till tandläkaren det här året?
Nej. Hart inte varit där på 1½ år nu.

Vad heter din mamma?
Madeleine

Har du några syskon?
Ja, Pauline (18) Annie (snart 16) och Nellie (snart 8).

Vilket e ditt favorit djur?
Kissekattisar.

Vilket e ditt favoritgodis?
Saltlakrits och choklad.

Har du varit hos frisören det här året?
Ja, fast nu för tiden har jag ju min egna, privata frisör. Den bästa! Jennie Meier!

Använder du nagelack?
Japp. Nagellacksberoende just nu. Inte alls likt mig men när jag började jobba i butik insåg jag att det ser fräschare ut med fina naglar. Har badrumsskåpet fullt med olika nagellack nu. Depends är bäst!!

Har du persienner, gardiner eller rullgardiner i ditt fönster?
Persienner i alla rum, fast Alice har bitit sönder snörena på några så de går inte dra upp, bara vinkla. SUCK.

Har du eget rum?
Eget rum? Eh, vi har en lägenhet jag och min Dennis. En 2½:a.

Har du dubbelsäng?
Ja annars hade det varit jobbigt.

Har du egen platt tv?
Nej den är faktiskt Dennis.

När flyttade du senast
Typ 27 juni.

Vilken stil har du?
Emelie-stilen. Haha. Det JAG gillar.

Vilken kändis skulle du vilja gifta dej me
Jag vill inte gifta mig med nån kändis. Spott på dom.

Vilken kändistjej har snyggast kropp?
Har ingen koll på kändisar. Men klart att Jennifer Lopez har finaste rumpan! I like big butts. Det ska synas att man är tjej.

Vilken kändiskille har snyggast kropp?
Men skippa kändissnacket, okej?

Skulle du kunna tänka dej att bli prostetuerad?
Hahaha. Nej.

Har du hoppat studsmatta det här året?
Inte detta året, men förra. Hemma hos familjen.

Vilken e den godaste frukten?
Gillar all frukt! Helt blandad till en fruktsallad.

Äter du grönsaker varje dag?
Ja det tror jag. Mer eller mindre. Finns det nåt godare än en STOR sallad till maten?

Dricker du så mkt vatten som man ska?
Nej, jag är usel på att dricka över huvud taget. 

Hur lång e du?
1.66,5.

Är du nöjd med dej själv?
Ja, jag är nöjd!

Har du egen hemsida?
Om bloggen räknas så har jag ju den.

Är du medlem på den engelska bdb?
Nej, visste inte ens att det fanns.

Vad är klockan just nu?
15:19

Är det jobbigt att svara på frågor
Nej det är kul!

hur ser din dataskärm ut?
Platt och grå.

Har du städat idag?
Nej, vi gjorde det igår när jag mådde lite bättre än vad jag gör idag.

Har du varit ute idag?
Nej.

Vem ringde du senast?
Hem till Skultorp.

Vad står det i ditt 20:e mottagna sms?
"Jobbar du imon? Eller vill du promenera lite? Puss" Guess from who! Haha.

Vem fick du senast sms av?
Jennie.

Vem var du senast arg på?
Arg? Jag? Jag blir aldrig arg.

Vad har du för status på msn just nu?
Online.

Önskar du att du va tjockare?
Hm, lite mer på överarmarna vore bra. Jag vill absolut INTE gå ner i af. Tycker man ska försöka bli nöjd med sig själv!

Hur många hus har du bott i?
Ett. Om man räknar hus då. Annars bodde jag, mamma och pappa i en lägenhet i Skövde innan de byggde huset i Skultorp. Sen flyttade jag till eget efter studenten, en etta i Skövde. Sen flyttade jag och Anna till Jönköping (<3) Januari 2007. Och i Juli 2007 flyttade jag ihop med Dennis.

Är du medlem på last.fm?
Va?

Lyssnar du på webradio?
Har hänt nångång.

Bäddar du sängen?
Vi försöker göra det varje morgon ja. Blir fräschast så.

Har du lätt för att somna?
Ja, alltid!

Snarkar du?
Nej, men jag pratar i sömnen.

Vad har du för startsida?
Aftonbladet.se

Har du sladdlöst tangentbord?
Nej.

Brukar du ha högtalare på när du pratar i telefon?
Ibland.

Vad lyssnar du på just nu?
Suset från datorn, och tvn.

Stackars stackars lilla stora Emelie.

Det är synd om mig. Jag är jättesjuk. Det sticker i varje led i kroppen, ögonen hänger ner till naveln, näsan rinner och mitt ena öra ber om att få "suga ur det som är stopp där inne". Smärta.
Har legat och kollat på tv en stund, men det går inget kul där just nu.
Jag orkar inte ens gå bort till VIP och hyra mig en film. Det är illa.
Stackars stackars lilla stora Emelie.

Satt och funderade lite förut, i brist på annat, och kom på att det var EXAKT ett år sedan som jag låg helt däckad i förkylning och feber. Precis som nu. Februarisjukan?

Snälla gud, ge mig ett kilo godis, en 2-liters coca cola, tio hyrfilmer, lika många tidningar, en chipspåse och sist men inte minst en bal med toapapper så jag kan få ut allt ur näsan nångång.


image221

Snygging va?

Kisses och bacillusker från den sjuke.

"Tja, som en korv med bröd typ."

Klickade in på http://www.tjuvlyssnat.se/ och hittade en lite halvsnuskig historia som var helt i min humor!

En tjej och en kille, båda ~20, verkar ha missat bussen. Det blåser och tjejen skakar av kylan.
Tjejen: Fa-an.
Killen (lite ironiskt): Satan.
Tjejen: Helvetes jävla fittkuk.
Killen: Hahaha! Fittkuk? Hur skulle det se ut?
Tjejen (mycket avspänt och sakligt): Tja, som en korv med bröd typ

Haha! Jag fick en sån bild framför mig.


Amy Diamond, vilken prinsessa.



När jag hör den här låten, får jag gåshud.
15 år och har varit i branschen i 3 år redan.
Oh my.
Amy Diamond, vilken prinsessa.

Där stod han, naken och sexig, med en rosa/vit-prickig badmössa...

Godmorgon (snörvel, host, snörvel)

Jag är sjuk sjuk sjuk. Usch. Jag mår som en bäver. Igår mådde jag som en gnu. Idag mår jag sämre, som en bäver.

Igår då...
Vi blev bjudna på middag hos Dennis föräldrar. Det skulle bli biffar med potatis och sås. Jag mådde inte alls bra, inte Dennis heller men vi kunde verkligen inte motstå Johnnys biffar!!
Det blev lite bråttom och vi båda insåg att vi var tvugna (stavas?) att duscha. Vi hade väl ungefär 30 minuter på oss och vi bestämde oss för att duscha tillsammans. Det är inte jätteofta det händer, och när det väl händer så vet man vad som kommer hända. Man är dum om man tror att man kan hålla nävarna i styr när man står tätt inpå den man älskar, och när han dessutom är naken och snyggast i världen. Nu känns det lite som att ni fattar vad som hände. Men det blev mycket skratt inblandat. Och det var inte direkt så att man tände till sådär extra, när Dennis fick för sig att han inte ville blöta ner håret och därför tog på sig min badmössa. Den där rosa ni vet som jag fick i födelsedagspresent. Där stod han, naken och sexig, med en rosa/vit-prickig badmössa som tryckte fram öronen så han såg ut som en annan nisse. Tror ni jag kunde hålla mig från ett skrattanfall?
image219image220

Nåväl, vi hann inte riktigt i tid. Var väl 20 minuter sena och jag hann inte föna håret så jag såg ut som sjutton.

Maten var som väntat, hur god som helst. Man bara njöt.

Dennis föräldrar är verkligen roliga. De kivas och retas med varandra hela tiden. Precis som om de hade varit gifta i flera år. Ehm. Det har dom visserligen...
Som vanligt stod Anette och vinkade till oss i fönstret när vi gick mot bilen. Kom hem. Vi satte ihop den nyinköpta hatthyllan. Dennis skruvade, jag langade delar. Samarbete på hög nivå.

Sen slappade vi hela kvällen lång. Satt och kollade på melodifestivalen. Risster Schöögren kom vidare till final. Jag och Dennis satt som två små barn, med munnarna öppna av förvånande och tittade på varandra. Var detta ett skämt? Jag bara väntade på att de skulle komma med nåt: "Ojojoj, nej förstår ni...detta var bara på skoj...E-type och The poodles kom vidare istället!!"
Men icke. Det var inget skämt. Den nakna sanningen.
Lika förvånande blev vi när de supersnygga tjejerna steg upp på scenen. Man förväntade sig något superbra. Men direkt när man såg vad låten hette förstod man att detta skulle bli grymt pinsamt. Och det blev det. Spott på dom!

Dax att gå och snyta sig. Uppdaterar senare om jag inte lägger mig i soffan och kör ett filmmaraton. Det är jag värd en sån här dag. Snörvel.

Kisses

Sexigt och sockersött.

Klickade in på Eliteladies.se (www.eliteladies.se) och hittade hur mycket som helst.
Allt mellan sexigt och sockersött.

image218

Kika in! Inte alls farliga priser heller.

Egogirl.

image215
image216

Avslutar dagen med hur jag ser ut precis just nu. Knasig och allmänt sliten. Fast öronen är ju fina.

Vill också rekomendera Depends nr. 40 i nagellacksserien. Den är blodröd och helt perfekt! Depend är ett helt otroligt lack. Perfekt konsistens och hur lätt som helst att måla på nageln utan att halva flaskan ska komma utanför.
Efter det avslutar jag med Depends topplack/överlack. Sitter hur bra som helst och flisar inte.

Natti!!


Känsligt.

Egentligen är det nog väldigt känsligt. Egentligen är det nog inte alls populärt att jag skriver det här, eftersom han härrom dagen ifrågasatte varför jag hade skrivit om den där "hemligheten" ni vet, när Dennis var på gymmet.
Tydligen läser han min blogg ibland. Fast han blev inte arg. Han bara garvade och sa som han brukar göra på sitt skämtsamma sätt: "skriv inte om mig!" Min söte gulleplutt. Fy vad jag älskar honom.

Fick den där låten på huvudet precis. Den där "det finns bara en av mig och det är jag. det finns bara en av dig och det är du. Det finns bara två av oss, och det är vi".
Jag blir helt tom när jag tänker på det.
Vet inte om jag ska fälla en tår eller bli lycklig.
Varför skulle jag bli lycklig?
Dennis sa det en stund efter: "sluta gråt, för gråter du nu så kommer jag gråta också..."
Sedan gick han iväg.
Det är uppenbart att det är jobbigt för honom.
Svårt.
Känsloladdat.
Men en sak jag funderar på. Hur har han lyckats tiga så länge?
Jag förstår inte det.
image213
Med lite ironi i det fetstilta i låttexten kan ni nog ana vad det är frågan om. Annars får ni något att fundera på.
Jag är fortfarande i lite chock.
Dennis, du är den ende för mig.
Den rätte.
Du är allt.
Blir helt gråtfärdig och rörd när jag skriver och jag inser att detta, honom, han är mannen med stort M.

Behövde bara skriva av  mig lite...Det blev jobbigt.

Jag tror att jag måste sett väldigt rolig ut när jag stod där och fick en chock i slowmotion.

Woalla, vad tycks? Emelie har tagit det stora steget att ta fler hål i öronen. Har velat göra det i flera år men aldrig vågat. När jag gick förbi frisersalongen i onsdags efter jobbet bestämde jag mig och gick in och bokade tid.

Så förut, idag, klockan 14:40 satt jag där, glad i vågen och inte ett dugg nervös. PANG. Där var första hålet på höger sida. PANG. Där var andra hålet på höger sida. Nu hade jag helt plötsligt tre stycken i höger örsnibb. Coolt.
När hon tog det andra hålet i höger örsnibb hörde jag hur det knakade till. Brosk. Mumma. Det gjorde faktiskt rätt ont.
Sedan tog hon ett hål i vänster öra och
image211
image212
Tyckte ni det blev fint?
Skit samma, jag gör det i alla fall.

Efter att hålen var tagna gick jag en sväng på A6 för att hitta en "grattis-du-har-blivit-chef-Jennie-present". Det blev en liten randig påse med en liten vinflaska, jordgubbar, Jennies favoritpraliner från Kahls (jordgubb/chili) och ett hårband i svart med rosett som hon tjatat om när vi gått våra shoppingrundor, men som hon aldrig hittat i svart.
Åkte sedan hem mot Jennie, gick först in på pizzeria Campino och skulle testa deras Ciaociao. Har fått en dille på den pizzan nu. Men denna, gott folk, denna hade varit en fem-poängare om han inte hade hällt på en hel vitlök på den istället för en halv klyfta som det borde varit. PUHHH. Jag stinker fortfarande. Jennies lägenhet luktade vitlök fem minuter efter att jag hade kommit dit.
Nåväl, den var god och hon blev nog allt lite rörd av min present? Sötnos.

Tack Lindha för det fina du skrev om mig! www.lindhamedh.blogg.se Jag saknar dig också, hur mycket som helst!!

När jag kom hem fick jag ett efterlängtat städryck. Fram med dammsugaren och golvmoppen. Där sprang jag runt som en städkärring och blev blöt om fötterna.

Förresten, förut när jag hängde tvätten i lugn och ro i tvättstugan (klockan var väl 13) höll jag på att få en hjärtattack. Detta tack vare min älskade Dennis som helt plötsligt tittade in med huvudet i tvättstugan och sa: "HEJ". Jag tror att jag måste sett väldigt rolig ut när jag stod där och fick en chock i slowmotion.

Nu kom Dennis hem för en stund sen tillsammans med hans syster Linda. De sitter och dricker lite öl och pratar om jobb...

Förresten, har ju ändå en hel del läsare varje dag. Vad skulle ni vilja att jag skrev mer om? Vad vill ni läsa?

Kisses

Grattis Jennie!

image210

Grattis Jennie! Jag är så jäkla stolt över dig. Finner inga ord. Du kommer fixa detta galant, det är jag säker på! GO GIRL!!!!!

(vill inte avslöja för mycket innan hon själv gjort det i sin blogg... (www.jenniemeier.blogg.se)

Nu blir det till att dra iväg och ta hål i öronen!

Ellos is the shit.

Nu har jag beställt två jackor från Ellos. Den ena ska jag ha när jag springer och den andra får bli mer fritidsjacka.
Anledningen till att jag beställde den jätterosa jackan är att den matchar perfekt med mina löparskor! Och för 95:- gör det ju inte så mycket om den inte är kanonsnygg på. Jag ska ju bara springa i den.

Den svarta älskar jag mycket pga de stora fickorna. Den ser lite sådär mattsvart ut också. I like. 299:- och 25% rabatt. Så lite mer än 200 kostade den.

Fick också påslakan på köpet och köpte till ett extra för 45:-. Kanonsnygga grå/vit-randiga.

Ellos is the shit.

image208

image209

Se ya soon!


Det är som att jag och magen har två olika hjärnor.

Åhå, blev inlägget publicerat i af som jag skrev igårkväll/natt. Coolt.

Jag har legat och varit orolig och nervös hela hela natten. Fast har sovit ändå men drömt oroligt. Jag är nog nervös både för min egen skull (ska ta 3 hål i öronen sen och det var längsen sist) och för Jenniegummans skull.
Det är nog den viktigaste dagen i hennes liv, idag. Håll er uppdaterade: www.jenniemeier.blogg.se så får vi se vad som händer.
Du är viktig för mig, jag bryr mig om dig.

Har nyss varit nere och slängt i de första tvättarna. Åt nyss frukost och sitter här med världens oroligaste mage. Jag avskyr när det är såhär. Att jag är orolig fast jag säger åt mig själv att inte vara det. Det är som att jag och magen har två olika hjärnor. Den tänker att den ska vara nervös. Jag tänker att jag inte alls ska vara det. Morr.

Busmage.

Jag väntar med spänning på att Lindha (www.lindhamedh.blogg.se) ska uppdatera. Jag vill veta hemligheten. Haha. I´m like a kid.

Ska beställa lite från Ellos nu. Bloggar om det sen. 

I morgon blir det en hektisk dag. Eller det beror ju på vad man gör den till...

Nej nu Emelie, nu får du allt gå och lägga dig! Där med bas(a)u!

I morgon blir en hektisk dag. Eller det beror ju på vad man gör den till...
Jag ska:

*tvätta
*bli klippt av Jennie
*ta hål i öronen (3 st!)
*städa lägenheten


Känns som det var något mer. Men det kanske det inte var?

Dax att krypa ner brevid älsklingen och värma sig. Han gillar det nog inte jättemycket eftersom jag brukar vara jättekall när jag lägger mig. Är kallt i vår lägenhet på kvällarna. Men jag somnar som bäst när jag ligger hos honom!

Lycka till i morgon JenniePennie! Får du det ska vi FIRA. Det kan du fethaja!

Natti

Vet ni, Clara´s, att om man vispar grädde för länge så blir det smör.

Kvällsi! (kan man säga så? nåja, nu kan man det iaf)

Har just målat med mitt röda läppglans som jag köpte på H&M idag + med mitt röda nagellack från Depend som jag fick av Nellie i present.
Check it out:

image206

Oj, snacka om att se ALLT. En liten fläck med foundation och en snygg blodåder i näsborren. Ser ni vad fräknar jag har på överläppen? Och om man bortser från oborstade tänder (iaf för ikväll) och allt det andra, visst är det snyggt då?
I love it.

Idag då. Jennie ringde mig lite innan 09 i morse. Jag var totalt död och förstod inte att det ringde förrän andra gången hon försökte väcka mig. DÅ hajade jag att det var mobilen som lät. Trött, eh...ja.
Minns bara att hon skrattade åt mig, och att vi sa att vi skulle höras om en stund när jag vaknat.
Nästa gång vaknade jag 3 timmar senare. Jag var nog extremt trött.

Vi gick till Claras och åt. Jennie tog en skagen-baguette. Jag körde på mexicansk köttfärspaj som jag tyckte lät god. Men fy vad den smakade. Uäsch. De hade proppat i massa majs och paprika och jag kände INGEN tacosmak alls.
För att mätta upp magen beställde jag en kladdkaka med GRÄDDE. Jag fick inte grädde, jag fick smör. Eller en grynig, tjock massa som smakade...bajs.
Lär er vispa grädde. Vet ni, Clara´s, att om man vispar grädde för länge så blir det smör.

Nåja. Mätte och belåtna med en smak av rödlök i käften (var massa rödlök i salladen jag fick till pajen) begav vi oss huttrande ned mot stan. Det blev en hel del kikandes i affärer, som vanligt, och lite shopping. Ett överlack från Depend, en pincett, det röda läppglanset jag har på bilden (H&Ms egna), en ansiktskräm från Garnier och mina bokstäver att sätta i en halskedja. Sött.

Sedan åkte vi och handlade mat jag och Dennis. Är alla killar lika hopplösa när de är och handlar? Dennis bara springer igenom butiken och missar både det ena och det andra. Han är en sån där person som måste ha inköpslista med sig. Jag gillar bättre att inte ha några måsten, utan köpa det man vet att man behöver. Kika vid ALLA hyllor ifall man missar något man vill ha eller som man behöver.
Nästa gång åker jag och handlar ensam, älskling.
Tror minsann han är lite allergisk mot mycket folk på samma gång.
Vi fick tillslut allt vi skulle ha, och nu ikväll har vi bara rått om varandra. På både det ena och det andra sättet. Hihi. You know what i mean. Tyvärr blir det inte lika ofta längre eftersom man ses i stort sett hela tiden, förutom när man jobbar. Men man får se det positivt. Att när man väl myser är det extra underbart. Eller hur?

När Dennis hade somnat ifrån Efterlyst, satte jag mig med min fruktsallad och fipplade med mina fotoalbum. Det blir nog jättebra, när det blir klart, nångång...
image207

Nu ska jag läsa igenom lite bloggar, sen blir det nana. För jag är "nanetjejen", eller hur var det Jennie?

Take care, se ya. Kiss

Fika.

Tjo!
Jag var bara tvungen att publicera det inlägger jag skrev igår som vägrade publiceras. Sitter just nu här och sminkar mig och skriver samtidigt.
Jag och Jennie ska ta en låååång mysig fika. Jag är hungrig så jag borde skynda mig nu!

Ses sen!

Vi liksom rullade fram båda två, fast inte på det sättet.

(gårdagens inlägg som vägrade publiceras igårkväll)


Hej läsare!

Snoozade nog säkert 10 gånger innan jag tog mig upp i morse. Satte på mig mina shorts som jag köpte precis när jag började på Ur&Penn (23 november). Gissa vad? De var förstora i rumpan nu! Tror minsann mina gångrundor med Jennie har gett något...Men jag saknar min rumpa litegranna.

Kom till A6, köpte mig två smörgåsar på "smakfullt" till frukost. Gick bort till jobbet. Ellinor var sådär söt idag och kallade mig för snuttan. Vårens nyheter hade kommit och jag var ivrig att få se det. Men först var jag tvungen att få upp klockorna som kom igår, i skåpen. Åh. Det är nog det tråkigaste. Fast det kommer man nog in i, som allt annat.
En händelserik dag mellan 11-18, då jag jobbade. När Johanna var på lunch hade jag besök av en liten tant med downsyndrom. Hon babblade i minst en kvart om att hon ville ha något som var glittrigt, med stenar på, med hjärtan, långa halsband med glitter på...när jag visat sisådär tjugoelva olika glittriga smycken och hon frågade om något som vi inte hade, så svarar hon: "men vad har ni för något då?". Åh! Allt på väggen där!
Hon handlade ingenting. Hon var nog mest sugen på att prata och dreggla tror jag. För dreggla gjorde hon. Över disken...Fast de är rätt söta tycker jag :)

Efter jobbet gick jag och köpte träningsbyxor. Såna där tajta, blanka, svarta byxor ni vet? HUR sköna som helst!! Kom hem, satte mig en liten stund här. Gjorde IQ-testet som Lindha (www.lindhamedh.blogg.se) hade på sin sida. Vet ni vet ni vet ni? Jag hade 115, dvs jag ligger mellan övernormal och hög på rankinglistan.
I´m smart. he he he.

Jag och Jennie gick ut och gick/sprang/joggade. Båda pratade mycket om våra älskade, nya löparskor. Vi liksom rullade fram båda två, fast inte på det sättet. Vi mer studsade fram! Jättehärligt var det.
Är du inte stolt över mig mamma?
Jag är stolt över mig själv.

nu ska rumpan bli fastare än fastast.

Hemmaa.
Det har jag ju iofs varit ett bra tag, men ändå.
Kom hem och var SVEIN-hungrig. Diskade upp all vår disk vi hade och ringde Dennis:
"Hej, vart är du nånstans?"
"Jag och Johan åkte till Max och åt..."
"Jaha, kan du inte köpa med mat till mig också?"
"Nej du får gå och köpa nåt själv."

MORR. Killar! Jag tror att han missuppfattade mig för bad honom åka och handla innan jag frågade vart han var nånstans. Så han trodde att jag menade att han skulle köpa med mat i nån annan affär än just på Max. Och det orkade han inte, för han hade varit och tränat.

Så nu har jag varit nyttig och ätit CiaoCiao från pizzeria Pinoccio. Godaste pizzorna alla år! Hyrde med mig en film hem också men den var långtråkig. En svensk kriminalare. Irene Huss eller nåt heter den. Den låg först på topplistan så jag trodde den skulle vara bra. Men för lång för min smak! Så jag fastnade här istället.

Nyheterna hade inte kommit än, alltså vårens nyheter, smycken. De kommer troligtvis i morgon. SPÄNNANDE!

I morgon blir det jobb 11-18 och sedan promenix med Jennie efter det. Skönt! Det var några dagar sedan jag var ute och gick nu. Har haft fullt upp, verkligen. Men nu ska jag inte få komma undan längre, nu ska rumpan bli fastare än fastast.

Vi hörs i morgon bitti gott folk.

puss i ljumsken

bloggar på jobbet.

Hallihallå. Skulle bara testa om det funkade att blogga på jobbet.

Ses ikväll. Här är det lugnt...

puss

Dagens "karlsson-på-taket" outfit.

Jag gillar att klä mig precis så som jag vill klä mig utan att folk ska behöva bry sig. Så idag har jag på mig en off-white-tröja, mina grå mjukishängsleshorts, strumpbyxor i offwhite och mina nya lila pumps. Love.

Dagens "karlsson-på-taket" outfit.

image204
Ursäkta mitt fåniga leende.

image205
Mjukisstil.

Nu ska jag sticka till bussen!

Återkommer kl 21 ikväll ca, då jag kommer hem.

ha en great dag.

NÄR får jag vara ledig?

Wackie! NÄR får jag vara ledig?
Thats the question.

Det bara sticker i kroppen av trötthet och jag vill bara gå och lägga mig igen.

Skulle ENDAST jobbat lördag och söndag. jobbade fredag,lördag,söndag,måndag,tisdag och i morgon onsdag.
Jaja, pengar. Man får se det positivt helt enkelt.

En positiv grej till är att vi får in lite av vårens nyheter i smycken idag!! IIIII! Det ska bli SJUKT spännande!

Nu ska jag hoppa in i duschen...

Inte mig emot men det känns sådär på morgonen när man vet att man inte luktar mumma ur munnen.

Godmorgon!

Vaknade första gången kl 08:00 då jag ställt klockan för att ringa vårdcentralen ang. mitt öra. Får då se att Dennis ligger brevid mig. Han vaknar upp med ett ryck och säger nåt i stil med: "AAAAAA JAG HAR FÖRSOVIT MIG!!".
Haha, jag bara skrattade. Skadeglad som jag är. Men 10 minuter senare ligger han fortfarande där och babblar och när jag frågar honom om han inte ska upp och iväg till jobbet eftersom han redan är så sen, så svarar han: "Ähh, man ska inte stressa...".
Han var sådär pussig i morse, sådär underbart pussig och kunde inte sluta. Inte mig emot men det känns sådär på morgonen när man vet att man inte luktar mumma ur munnen.
En halvtimme senare klev han upp, men jag minns inte när han sa hejdå. Jag måste somnat om rätt fort.

Vaknade andra gången 12:10. Gick upp med en gång och vad möts man av? Massa plastbitar från en plastpåse i hela hallen. Hmm. Ställde inte jag soppåsen innanför dörren igår, för att Dennis skulle ta med den ut när han gick till jobbet? Vad sjutton gör den borta vid datorn, med ett stort hål i......Som tur var hade inga sopor åkt ut på golvet.
Mina katter är matvrak. De får mat varje morgon och kväll men ändå gör dom sådär!

Så det blev att dammsuga upp alla små plastbitar. Sedan tog jag mig en smörgås och lite av semletårtan som blev över. Nyttig frukost va? Nåja, jag åt ju i af en smörgås INNAN jag åt semlan.

Glömde lägga in den snyggaste bilden av de alla från kalaset i söndags, så den avslutar jag med nu istället.

image203

Seya!

Behöver jag säga att jag gillar skor? SKORSKORSKOR.

Måste ju bara visa mina andra fynd jag gjort idag!

image199

Mina löparskor. Brooks. Hade kostat 1100. Nu halva priset. Undrar om det är färgen som gjort priset så billigt? Jag älskar dom! Och dom är som gjorda för mina fossingar. Nu du Jennie blir det du och jag runt munkis!



Dessa tre underbaringar fick jag för 98:-. ALLA TRE! Förstår ni? 3 par skor för under 100-lappen. UNDERBARA SKOR!

Behöver jag säga att jag gillar skor? SKORSKORSKOR.

Nästa inköp blir väl en ny hatthylla. En som tål 30 gästers jackor...

Jag blev så glatt överaskad när jag kom in på Hemtex förut.
Har överallt i hela stan letat efter en hög glascylinder som inte är för bred. Jag visste precis hur jag ville att den skulle se ut. Och där stod den! Mitt framför mina ögon. Exakt en sån...
Stod tre stycken där, en med en lapp på: "399:- (rabatten dras i kassan)"
Frågade expediten om det var rabatt på den och fick till svar att det var 70% rabatt!
Fick alltså tillslut min cylinder för endast 119:-. Jag har fruktansvärd tur..

Nu var bara problemet vad man skulle stoppa i cylindern. Jag ville ha en stor blomma. Helst en svart stor ros.
Och vips, där på IEMS inredning fanns den!

Såhär blev det:

image198

I botten la jag mina svarta glas-stenar som jag hade på ljusbrickan innan. Blev kanon och Dennis tyckte detsamma!

Nästa inköp blir väl en ny hatthylla. En som tål 30 gästers jackor...


Det blev paketöppning, pajätning, fika med semletårta+kaffe, en hatthylla som åkte ner...

Halloj!
Här sitter jag med nymålade naglar. Igen. Jag har blivit ett sånt nagellacks-freak. Har massa olika, snygga färger nu. Igårkväll testade jag ett av de 3 jag fick av Nellie i present. Ett grönt som skiftar. As häftigt!
Köpte två st från Viva la Diva förut efter jobbet. Två glittriga. Ett i lila/cerise och ett i mörk turkos. Hur fina som helst!
Nu testade jag det lila. I love!!!
image186
Verkligen kass bild. Men man ser ändå färgen och att det glittrar!

Lovade ju att berätta om födelsedagskalaset som jag hade igår:

Slutade jobbet kl 16. Pauline hade gått omkring däruppe medan jag jobbade (4 timmar ca) och efter att jag slutade gick vi till apoteket och hämtade ut min medicin. Sen gick vi och tittade på glasögon till Pauline. Hon blev dödsförälskad i ett par. De var hur läckra som helst!

Kom hem 16:30 och då var det bara till att hoppa in i duschen, sminka mig, föna och platta håret, skära sallad, sätta på ugnen och PLING PLONG 17:30 kom de första gästerna. Det var Michelle, Tindra och Johnny som kom och 2 minuter senare kom Linda och Anette. Hela Dennis familj+Lindas barn.
Dennis var en ängel som skötte uppvärmningen av pajerna medan jag sprang runt och försökte organisera klart allt det sista. Duka fram alla tallrikar och bestick och göra plats i kylen för semletårtorna som mamma skulle ha med sig.
Lite efter 18 kom mamma, Annie, Nellie, mormor och farmor. Pappa var sjuk så han kunde inte följa med. Saknade honom fruktansvärt mycket när han inte var med.
Tätt efter kom Jennie och Tommie och sedan Anna och Martina. Vi blev en hel del folk men det var bara trevligt!

Det blev paketöppning, pajätning, fika med semletårta+kaffe, en hatthylla som åkte ner, skratt, prat, värme och sist men inte minst en HUR mysig födelsedagsfest som helst. Det enda som fattades var pappsen.

Minns ni önskelistan jag skrev? Den första av dom där jag önskade mig bl.a. en tumstock, 10 kg pasta, avloppsrensare m.m. Tror ni inte att min knasiga familj snappat upp detta och för att busa med mig fick jag dessa prylar. Tumstock av Pauline, avloppsrensare av Annie och pastan av mamma och pappa. Fick även den där rosa badmössan från Lagerhaus som jag bloggade om ni vet? Haha.


Lite seriösa presenter jag fick:
600 kronor av mamma och pappa (till joggingskor), nagelfilar, nagelborste och nagelsax
300 kronor av farmor
500 kronor + kaktus + kakor av mormor
300 kronor i presentkort på Gina av svärmor och svärfar
2 trisslotter av Michelle och Tindra
200 kronor i presentkort på A6 av Martina och Anna
Serveringsskålar från "Zone" av Annie
Tulpanvas i limegrönt, ljus i limegrönt, snapsglas från Indiska och trosor med mitt namn tryckt på av Pauline
Svart tunika, gröna vantar och halsband med hjärta från Jennie och Tommie
3 nagellack i röd, vit och grönt, teckning och en supersöt äggklocka av Nellie

Hoppas inte att jag glömt nåt?

Är så tacksam över att alla kom, och allt jag fick av er! Är också glad över era positiva kommentarer angående min tacopaj. Tack! Ni är guld värda allihop!



Adjöss

Vad speciell man kände sig....inte...

Man kan sammanfatta helgen med 3 ord:
Otrolig!
Stressig!
Innehållsrik!

Ska nu börja skriva lite om lördagen. Började kl 12 och låg och slappade tills jag var tvungen att gå upp. Kände en otrolig stress/oro i magen om hur helgen skulle fungera rent praktiskt.
Kom iväg till jobbet. Det var jag och Johanna som skulle jobba ihop både lördag och söndag. Man kan säga såhär, att lördagen var K-A-O-S! Vi hade kö hela hela hela tiden och alla skulle köpa 100 smycken var och många ville kolla på klockor. Både jag och Johanna vågade inte ens tänka på hur det skulle se ut på Bij-väggen (smyckesväggen). Röra antog vi.
Och ja, röra var bara förnamnet. På de små borden som är under väggen hade folk lagt det som de inte orkade hänga upp igen. Det som de inte ville ha med andra ord. Där låg ett decimetertjockt lager med smycken ihoptrasslade. Och NÄR skulle vi hinna städa iordning på det? Som tur var så var sista halvtimmen lugn. Jättelugn faktiskt. Då hann jag en liten del+städa iordning på golvet där det låg allt från slängda mcdonalds-muggar till smycken, plast osv...

Det var min tur att stänga och jag visste att det skulle bli krångel med kassan i och med att vi hade haft så mycket att göra och att vi sålt för så mycket. Men jag sken upp som en sol och kom på mig själv med att säga: "YES!" högt för mig själv när jag insåg att kassan för första gången stämde exakt på kronan! Och en sån dag! Vad grymma vi är, jag och Johanna!

Kom ifrån 20 minuter senare och såg till min fasa att bussen inte gick förrän 30 minuter senare. 30!! Där stod jag i kylan med min korta kjol, strumpbyxor och pumps, i kylan. Skulle möta min syster på stationen och hon var redan där. Så jag ringde underbara Linda P som ställde upp och hämtade mig. PUSSPUSSPUSS!

Jag kom hem, Dennis hade storstädat HELA lägenheten och det luktade jordgubbar från doftljuset. Vilken otrolig känsla! Lite av stressen försvann. Vi skulle ju nämligen ha fest och de skulle komma vilken sekund som helst. In i duschen snabbt och PRECIS när jag kommit ut därifrån med ruffsigt hår och handuken runt mig plingade det på dörren. Haha! Vilken syn de fick stackarna...

Vi hade i af en jättetrevlig förfest här hemma! Tills vi kom ut på krogen...Skulle ju till det nyöppnade huset som skulle vara ombyggt. Hade fått VIP-inbjudan och fick ta med 15 st på gästlistan. Då tror man ju såklart att man är hyffsat ensam om det, att få sån inbjudan? Men halva stan hade såna biljetter!! Vad speciell man kände sig....inte...
Det var kaos utanför huset. Meningen var att det skulle vara endast EN kö. Folket hade gjort kö runt hela entrén och vakterna var hur griniga som helst och när vi kom fram efter 20 min kläckte idioten: "Nej det funkar inte så. Kön är där borta. Ställ er sist!!". IDIOT! Jag hade ju fått specialinbjudan! Nåja, vi kom in...trodde jag ja...Men både Marcus och Dennis (!) hade inte blivit insläppta trots att de sa att de tillhörde "det gänget som gick in där precis...". Nej, vakten kläckte samma kommentar igen: "Det funkar inte så, ställ er sist i kön." Jag tror att det var den enda fras idioten hade lärt sig.
Därför fick jag ett telefonsamtal 23:30. Dennis stod och huttrade alldeles ensam. Jag fick dåligt samvete och vi gick hem. Jag var så otroligt sur och besviken! Dessutom syntes INGEN skillnad på huset. Det såg ut som innan.
Ni kanske undrar vad som hände med Marcus? Han, stackarn, tog in på stora hotellet som ligger alldeles brevid.
Fast han var nöjd när han kom dagen efter och hade fått hotellfrukost.

Kvällen slutade med att både jag och Dennis somnade lite efter 00. Skönt, för jag skulle upp och jobba 10:45 dagen efter.

Återkommer med söndagen senare!

Vi somnade i varandras armar och i morse när jag vaknade upp kände jag mig som en dö sill.

Allesammans. Förlåt för den usla uppdateringen. Fy på mig *smäller till mig själv på kinden*.
Men igårkväll hade jag och Dennis en mysig och underbar stund tillsammans. Jag vet inte när jag fick njuta så senast. Det var som i en dröm. När jag vaknade i morse och tänkte tillbaka på stunden som var kvällen innan kom jag på mig själv med att sitta och le. Att njuta tillsammans med den man älskar så högt, finns det något bättre?

Vi somnade i varandras armar och i morse när jag vaknade upp kände jag mig som en dö sill. Snacka om att bryta den vackra texten i detta inlägg. "Dö sill". Haha.

Jag gick i af upp, sminkade mig och åt snabb frukost. Åkte buss till jobbet och jobbade tillsammans med Didi, en hur rolig tjej som helst! Jobbade i stan alltså. Hon bjöd på semla.

Slutade kl 16 och gick sedan en sväng på stan. Köpte ett par jeansshorts på Snygga. De har ALDRIG nåt snyggt annars men dessa är hur läckra som helst. Köpte också en skinnkjol på Gina (Jag vet Jennie, jag vet att du tycker den är ful men jag älskar den. Haha). Sen köpte jag ett par urläckra kallingar till Dennis på rean och ett 5-pack strumpbyxor i svart.



Sedan tog jag bussen hemåt. Hoppade av en hållplats senare för att springa in på Willys och köpa margarin och dricka tills på söndag. Med en tung kasse i var hand gick jag hemåt. Så kom jag på "hoppas Dennis har lämnat in filmen..." Klockan var ju ändå 18:05. Men nejdå! När jag kom hem låg han och slöade i soffan. Jag blev skitirriterad och bad honom gå och lämna den. "Men du har ju ändå på dig ytterkläderna. Kan inte du gå och lämna in den?". ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!. Jag som var så trött. Med sura steg gick jag mot VIP.
Kom hem och började med pajerna tills på söndag. Dennis stekte köttfärsen och jag grejade med resten.
Så nu står 3 taco-pajer och 6 läskflaskor klara inne i kylen färdiga för att ätas och drickas upp!

Det är så typiskt. Direkt när jag känner att jag kan koppla av från all stress. DÅ kommer magvärken. Typiskt!

I morgon jobbar jag 11-18:15. Sen kommer det folk hit vid 19 och festar. Ska bli trevligt!

På söndag kl 18 kommer ca 30 pers...Hoppas jag är någorlunda pigg! :) Men jag ser verkligen fram emot att träffa alla!!

Nu ska jag gå och lägga mig. Som sagt, arbetsdag i morgon. Första gången som jag absolut inte känner för det. Inte ett dugg..Men nångång ska man väl känna så?

Natti!