Dagens.

Jag tänkte börja med nåt nytt. En liten lista med olika "dagens". Kul va?

Dagens:

Person - Johanna på jobbet. Vi jobbade ihop sista dagen idag. Hon slutar på måndag pga att hon ska hem och få sitt första barn. Vi har haft SÅ kul ihop på jobbet och det kommer bli tråkigt att hon går hem. Fast ändå är jag glad för hennes skull eftersom hon nu ska få njuta av mammaledigheten och slippa alla jobbiga batteribyten.

Negativa händelse - När jag fick gammal parmaskinka i min grillade panini och höll på att kräkas av äckelhet. Dock fick jag en supergod räkmacka istället när jag gick för att klaga.

Positiva händelse - Bästa försäljningen sedan julkampanjen. Dessutom jobbade jag och Johanna helt ensamma idag. Johanna visade en lapp som satt på informationstavlan. Där hade Gunnar (regionschefen) skrivit att vi ledde försäljningsmässigt i hela regionen. Fortsätter vi så veckan ut så vinner vår butik 400 kronor att göra något skoj tillsammans med! Jihooo!

Saknad - Min joker här i livet, Dennis. Det märks så väl när han inte är hemma. Det blir tyst, ensamt, ont om skratt (eftersom jag inte har nån här att skratta med) och tomt med skämt. Han är i Danmark med jobbet i helgen och kommer hem i morgon.


Vad tyckte ni om detta? Behövs ytterligare "dagens" som är kul att nämna? Tips!

image430


Operation tangentbordssanering.

Avloppsrensning, kattlådetömning, spyatorkning, koskitmockning. SLÄNG ER I VÄGGEN!

Dessa grejer hör till bland det vi helst slipper göra. Jag har hittat en grej som är värre, som jag definitivt ska göra oftare än en gång på åtta år framöver.
Jag satt och pratade med Anna i mobilen och som vanligt när jag pratar i telefonen så måste jag göra någonting samtidigt. Denna gång satt jag med en hårnål och petade mellan tangenterna och upptäckte då bollar av damm och katthår som drogs med!! Uuuughh...

Jag funderade då på hur gammal datorn är och kom fram till att familjen köpte den splitter ny år 2000. "Äsch, det är väl inte så längesen?" tänkte jag då. Men kom sedan på att det är 8 årsedan det var år 2000.
Tangentbordet är lika gammalt och jag kan nästan slå vad om att ingen gjort rent under tangenterna innan.
Än har jag bara orkat göra rent halva. Detta tog mig ungefär 30 minuter.

Det du behöver för operation tengentbordssanering är:

-Ett helt paket med tops
-En bytta med diskmedel och vatten (att lägga de smutsiga tangenterna i)
-En handduk att lägga de blöta, avsköljda tangenterna på
-En hårfön att blåsa torrt tangenterna med
-En dammsugare att suga upp den värsta skiten som finns under tangenterna
-Rengöringsdukar

Lycka till!

image429


Känsloladdat till tusen!

I onsdags började den nya serien "barnmorskorna" på SVT1. Som jag skrivit förut i bloggen så är jag mycket intresserad av allt som har med graviditeter, förlossningar och barn att göra så detta är verkligen en serie att följa.

Just den dagen låg Dennis i sängen hela dagen med feber så jag fick titta på programmet ensam. När andra förlossningen visades och pappan brast i glädjegråt efter att deras son kommit till världen precis, kunde jag inte hålla mig. Det var som ett pirr och glädjevågor i hela kroppen och jag grät. Jag grät, grät, grät. Jag brukar inte alls vara den blödiga personen som är känslig för filmer och sådant. Men detta var starkt. Vilket ögonblick!

Serien sänds som sagt i SVT1 varje onsdag kl. 21 och BÖR ses av alla. Vilket program. Ojojoj. Det var känsloladdat till tusen!



image428

Min dag.

Godkväll!

Vaknade i morse och hade feber och kände mig allmänt hängig. Sådär slemmig ni vet som man blir precis innan man åker på flunsan?
Ringde jobbet men hon hade ingen möjlihet i världen att ringa in någon annan. Och som tur var så kände jag mig bättre efter en stund så det gick kanon att jobba.

Efter jobbet tog jag gamle Åke (Dennis bil) ner till Linda P. Fast först en sväng förbi drivern. Blev så McDonalds-sugen när Linda sa att de nyss hade ätit mat därifrån.
Satt hemma hos Linda en stund tillsammans med Cajsa, Johanna och Lindas mamma. Vi pratade om allt mellan barnafödelse till inredning och jobb medan jag mumsade i mig min burgare. Bläsch vad mätt jag blev. Som en gris.

Tina vann Let´s Dance!! Det var hon lätt värd. Så duktig!

I morgon är en ny dag. 11-18:15 och sedan LEDIG i tre hela dagar. Mums.

Vi hörs i morgon!

image427

Prioritation selebration.

Haha. Snygg rubrik!

Det jag ville komma fram till var att jag valde att prioritera min tid igår...Dennis var hemma från jobbet och jag började inte förrän kl 15. Klart man umgås med honom istället för att sitta här då! Speciellt med tanke på att han nu åkt till Danmark med jobbet över helgen.

Fick kläderna från Ellos igår. ALLT var förstort. Böl. Så jag har packat ihop det och ska gå bort till Linnéas och returnera det. Synd. För det var så himla fina grejer.

Förresten så har jag snart 1000 poäng på Gratisbio.se. Det betyder att jag snart får ett presentkort på H&M på 300 kronor. Gött!
Ni har väl inte glömt att gå med?
www.gratisbio.se/rss.php?UserID=33502


image426

Shopping of the day.



* Kornblått fodral - 129kr - GinaTricot
* Svarta stuprör m. nitdetaljer - 299kr -
H&M
* Orange nagellack - 25kr + svart eyeliner 65kr -
Lindex
* Blommig tunika - 99kr -
H&M
* Svarta klackskor m resår - 249kr -
Skopunkten
* Randiga sommarskor - 99kr -
Maxi



* Höga shorts m. gulddetaljer - 124,50kr - GinaTricot

Detta var min shopping of the day. Behöver jag säga att jag fått min lön?


image425

Stan med Jennie!

Godmorgon!

Ställde klockan på 8 för att jag var tvungen att gå ner och hämta upp tvätten ur torkrummet. Surt.
Dennis är hemma från jobbet idag. Han har feber så jag får hämta vatten och alvedon.

Ingen lön idag heller :(

Nu ska jag dra till stan med Jennie! Ska bli så mysigt att träffa henne igen...

Ha en bra dag!!

image417

Varm och gosig.

Nu ska jag gå in och krypa ner under älsklings täcke. Det är alltid lika mysigt eftersom han brukar vara så varm och gosig.
Han är dock extra varm nu eftersom han fått feber, stackarn. Och det är ju extra synd om killar när dom är febriga och sjuka. Haha.

image415
Denna bild är från när jag och Dennis träffades första gången. Visst se de små ut? De har verkligen förändrats på 1½ år!

Godnatt och sov så gott allihop.


image416

Gekås!

Linda P smsade mig nyss!

VI SKA TILL GEKÅS PÅ MÅNDAG! Det ska bli så kul med en liten roadtrip!

image414

(bara min lön kommit in då...fast...det har den)

Den lilla komplimangen räddade min fattiga dag.

Jaaa, inte har jag fått min lön än. Det går inte ens att logga in på banksidan just nu...

Fastän mina shoppingplaner blev inställda fick jag mig ett leende på läpparna och lite rodnad på kinderna förut på jobbet.
Det var en finsk mamma och hennes dotter på ca 5 år. De betalade ett smycke och den lilla tjejen stod och drog i sin mammas arm som att hon ville säga något. Hon tittade på mig och blev blyg. Sedan viskade hon något till sin mamma och mamman sa: "Hon tycker att du är väldigt fin i dina ögon".
För att tolka det på lite mer korrekt svenska så tyckte alltså den lilla flickan att jag hade fina ögon.

Den lilla komplimangen räddade min fattiga dag.




image413

Dagens Emelie.

Slänger in en "Dagens Emelie" innan jag beger mig till jobbet (15-20:15).

image410
Jag har börjat gilla mitt krull till hår så jag plattar det sällan längre. Dessutom tycker Dennis att jag är otroligt söt i mina lockar. :)

image411
Hittade ett par skitsnygga "baggyjeans" i Dennis garderob som jag bara var tvungen att testa. Woalla! De är skitsnygga att rulla upp till en stor skjorta. Bröt av med mina tantskor för att det skulle passa till krulluppsättningen och pärlörhängena. Haha.

I like it!




image412

En bild på oss från i lördags.

image408

Hittade en bild på oss från i lördags i Annies blogg som jag gillar otroligt mycket. Dels för att jag tycker att jag själv blev bra. Ser naturligt lycklig ut! Dennis blev också jättebra. Annie ser mest mongo ut men hon är söt ändå och Pauline blev också bra! Kusin Victor försöker se söt ut i hörnet också. Jag tycker mest att han liknar kusin Jimmy!




image409

Where the PIP is my money?

Det första jag gjorde när jag startade upp datorn i morse var att gå in och kolla hur mycket pengar som kommit in på mitt konto eftersom det är LÖNING idag. Tror ni det fanns nån lön på mitt konto? NEJ!

Ringde lönekontoret och alla hade tydligen problem från Ur&Penn. INGEN har fått sin lön. Kul!
Jag som skulle shoppa loss idag.

Where the PIP is my money?




image407

Min pedant till pojkvän.

image405
Han är så underbar så jag kan inte sätta ord på det...

Dessutom har han lärt MIG att städa och hålla iordning. Helt otroligt.

Nu ska jag städa klart ugnen som vi började med igårkväll. Det var inte det enklaste direkt. Gick knappt bort när man skrapade med rakblad ens. Så nu gör jag ett nytt försök!

BRB.

image406

Specialinlägg till Annie (kusinfästmö)

Hej hej!
Eftersom du inte har nån blogg får jag svara på din fråga såhär :)

Batteribyten till 1 klocka kostar 79, 2 klockor 130 och 3 klockor 160. MEN att bara köpa batterierna kostar 30 kronor styck. Så jag gör specialpris till er och struntar i att ta betalt för jobbet :)

Jag kan byta alla batterierna för 90 kronor...

Var så längesen vi sågs nu så jag hoppas ni kikar in snart :)

KRAM/Emelie

Rensning.

Jag och Dennis var hos hans föräldrar och åt igår. Då sa Johnny att han hade en hylla ståendes i ett av hans förråd som vi kunde få och ställa i vår klädkammare/städskrubb/skräpsamlingsrum.
Det var absolut på tiden att vi rensade upp där inne!

Såhär såg det ut innan vi började rensa en massa, slänga en hel del och bära upp massor på vinden:
image400
Snacka om intjoffsat! Där låg allt mellan himmel och jord. Ser ni den fula plastmattan som ligger på golvet? Den låg helt lös och under den låg världens charmigaste trägolv! Bort med plastmattan!

Bort med plastmatta, välkommen fina trägolvet och in med hyllan! Det var på millimetern att den fick plats. Den var nog gjord för att ställas i vår klädkammare.
image401

Kolla trägolvet!! Jag älskar gamla, fina trägolv med springor emellan. Ska ju egentligen behandlas för att man ska få det fräschare men who cares i en städskrubb?

image402
En aning bättre än den fula 70-talsplastmattan i af!

image403
Ordning och reda. Nu ska jag bara inhandla en massa förvaringslådor att ställa på hyllorna så blir det perfekt!


Snacka om rensning...



image404

Lätt att det är en sån här jag ska spara till!

image398

Är den inte coolast i hela världen så säg?

Först hade jag tänkt mig spara till en bil. Men när jag tänkte efter lite noggrannare så är det inte så smart. Dels för att Dennis redan har 2 bilar. Så vi klarar ju oss! Och sedan är det ju inte billigast att ha en bil direkt med skatt, försäkring, bensin och eventuella reparationer.

Hittade denna på DinScooter.se och blev helt kär! 9200:- kostar den. En helt ny!

Får ni en bild i huvudet nu när jag swischar förbi er, med håret fläktandes och de stora, rosa solbrillorna på?

Lätt att det är en sån här jag ska spara till!


image399

Good morning.

Vet ni när jag och Dennis gick och la oss igårkväll?
21:10!

När Linda ringde kl 23 till Dennis kändes det som att hon ringde mitt i natten.
Jag tror att vi var smått trötta.
Vaknade lite efter 9 i morse och har alltså sovit i ca 12 timmar.
Vi gick upp, slängde ihop lite scones (första gången jag gjorde det!) och åt frukost. Mums.
Efter att frukosten var avklarad gick Dennis in och la sig igen. Tror minsann att han ligger och sover för han har varit tyst en bra stund nu.

Blev ingen uppdatering igårkväll. Dennis ville inte att jag skulle sätta mig vid datorn. Vi fixade lite mat och låg i soffan och bara myste. Underbart.

Lite bilder från gårdagen:




image397

Videoblogg.

Pauline och Annie sjunger singstar + att jag visar runt lite i familjens hus. Dock kom jag på nu att jag missade att visa både köket, hallen, tvättstugan och minitoaletten. Haha. Men ni överlever nog!





image391

Kalas.

Är på kalas uppe i Skövde nu!

Vi ska åka hem nu. När jag kommer hem kommer det upp lite bilder + video när syrrorna sjunger singstar!

KRAM//Emelie

Kändissyster.

På en krogs hemsida i Skövde (där jag är uppväxt och där min familj bor) hittade jag min syster på framsidan.
Coolt.
Betyder det nu att jag har en kändissyster?

Klicka och kolla. Det är hon längst upp på sidan!
www.vatra.se




image390

Fyllechaffis i snöoväder.

Snart ska jag iväg mot gräshagen för att hämta Linda P och hennes kompisar och sedan köra dom till stan! Det är inte långt, inga stora vägar men ändå blir man lite nervös att något ska hända...
Hade det varit med Dennis 240 jag skulle köra så hade jag nog inte vågat. Men Lindas Peugeot 206 gti känns en aning säkrare. Haha.

Förresten så mår jag mycket bättre nu...

Återkommer om en stund igen.

image388
Söta tjejer. Söta. Host.


image389

Vero Moda-favoriter!

image385
(jag säger bara, tack och lov för paint! Eller vad säger du Jennie? ;) )



image386

Linda. En vän i vått och torrt.

Jag har en vän. En underbar vän. En vän som man alltid blir glad när man träffar och som alltid blir glad tillbaka. Jag har en vän som alltid lyssnar, ringer och frågar hur man mår och alltid vill kramas när man ses och säger hejdå.
Jag har en vän som jag alltid ska vårda ömt. Och den vännen är Linda Heiming.

image383

Linda. En vän i vått och torrt.





image384

Deppig.

Hej hej!

Jag mår inte bra kan jag ju börja med att skriva. Vet absolut inte vad det är med mig. Om jag är trött eller om jag bara är allmänt deppig av någon okänd anledning. Nu tänker ni säkert: "Jaha, är det dåligt mellan Dennis och henne?"  och det kan jag säga direkt att det absolut INTE är. Det blir fortfarande bättre och bättre mellan oss och vi älskar varandra.

Det började igår. Direkt efter jobbet gick jag upp till Dennis syster Linda. Vi skulle dricka lite öl. Jag kände mig på topp och var sugen på det! Det är inte alls ofta som det händer. Att festa och dricka är inte min grej direkt.
Men när jag hade varit hos Linda i några timmar och bara fått i mig 1½ öl, umgåtts med 30+are och bara känt mig alldeles för nykter och allmänt tråkig så tyckte min kropp att det var nog. Jag började känna oroskänslor sprida sig,  började må illa, få ont i magen och mådde bara piss. Efter ytterligare några timmar med en efterhängsen 34-åring som inte kunde sluta kärleksförklara sig för mig fick jag nog. Jag ville hem hem hem! Fick låna Nettans (svärmor) bil, körde in några till krogen och åkte hem. Väl hemma kände jag mig jättekonstig i kroppen. Var alldeles "rapig" och mådde illa. Ni som känner mig vet hur jag blir om jag börjar må illa. Jag tappar kontrollen över mig själv och blir helt nojig och tror att jag behöver spy. Att tappa kontrollen över sin egen kropp och sitt eget huvud är det värsta som finns. Man kan inte styra sig själv överhuvudtaget. Där hemma började jag hyperventilera, kallsvettas, må ännu mer illa, få sura uppstötningar och kramper i magen. Hela jag skakade och jag började gråta som en stucken gris. Vart skulle jag ta vägen? Dennis var ute med sina vänner men det enda jag tänkte på var att ringa honom. Jag ringde, han pratade med sin lugnaste ton och bad mig sätta mig ner och andas. Han sa att han snart skulle komma hem och att jag skulle försöka koppla av och tänka på annat. Han förklarade också att om jag var orolig för att han skulle träffa nån annan på krogen (vilket jag absolut inte var eftersom jag litar på honom till 100%) så skulle jag slå bort de tankarna direkt. Jag sa: "Jag älskar dig Dennis". Trodde aldrig att han skulle säga det tillbaka eftersom han befann sig inne på utestället de var på. Men det gjorde han..."Jag älskar dig Emelie".

Under tiden som jag pratade med honom kände jag mig lugnare men direkt när vi lagt på kom det tillbaka. Dumma dumma panikångest. Jag kan inte ens önska min värsta ovän ett sånt helvete.
Vet ni vem jag ringa mer? Mamma såklart. Klockan var typ 01 och hon låg och sov.. Så det blev jag inte mycket lugnare av. Då slog det mig att jag hade mina piller brevid sängen. Två sådana tabletter gör mig lugn och fin. De är supersvaga och det är inte ofta de hjälper på folk. Men mig hjälper de till tusen! Jag tog två tabletter. Efter en kvart måste jag däckat totalt för jag minns inte alls när Dennis kom hem. Sov hela natten och vaknade knappt när jag skulle upp för att åka till jobbet. 11:15 gick jag upp och jag skulle börja kl 12. Tur att jag hade Nettans bil!

På jobbet gick jag mest runt som en zombie. Jag struntade i sminket och körde bara på mina röda glasögon idag. Man känner sig så trygg bakom dom!
Dagen gick som vanligt fort på jobbet men usch. Jag var trött. Omänskligt trött.

I morgon ska vi åka upp till Skövde. För vet ni? Det är ingen vanlig dag i morgon! Det är ANNIES 16-årsdag! HURRAAAA!
Hon ska få SÅ fina presenter av mig och Dennis. Hoppas att hon blir gla´!

Är inte ofta ni får läsa såna här deppiga inlägg från mig. Men jag är bara mänsklig. Man kan inte vara på topp alltid och det är viktigt att våga visa att man är deppig ibland.

Kanske kommer ett trevligare inlägg snart! Är skrivsugen...

image382

Tävling

Jag är med och tävlar om ett läppcerat hos den här bloggaren. Mandarin heter det och kommer från Nea of Sweden.

Tävlingen slutar den 28:e mars. Var med och tävla ni också!

image1040




image381

KUL!

KUL att så många är med och tävlar!!

La in min tävling på bloggtavlingar.blogg.se och det var väl där många nappade!

Ni nya som kommit och besökt min blogg och som säkert undrar vem jag är, ni kan bläddra lite nedåt så kommer ett inlägg där jag skrivit lite kortfattat om mig.
image380

Detta är jag!

Kommer strax ett inlägg om gårdagen och dagen som gått...
KRAM

Dricker lite öl...

Har jobbat hela dagen, 12-17:15. Bra med pengar! Dubbelt idag ju :)

Sitter hos min svägerska Linda och dricker lite öl...

Ha en jättetrevlig långfredag allesammans!!!

KRAAAAAAAAAAAM/Emelie

TACK Hanna!!

Gick in på Lindhas blogg och fick se superfina avslutningsloggor som hennes kompis Hanna hade gjort åt henne. Jag frågade lite snällt om hon kunde göra en åt mig också.

Titta in hennes blogg. Vilken tycker ni att jag ska välja?

image379

Händig man.

Tog en bild på vårt fina "frostade" fönster i vardagsrummet. Bor man på nedersta våning blir det lätt en del insyn.
När jag kom hem från jobbet härrom dagen hade Dennis fixat detta:

image377

Snyggt va?

Min sambo är en händig man.

image378


Mitt nya armband från Montini.

Jobbar man med smycken så blir det en hel del smyckesköp.

Detta fina har jag spanat in länge och äntligen har jag köpt det!

image375

image376

Ellos ellos ellos.

Kunde inte hålla mig från att beställa godingarna jag spanat in länge från Ellos. När jag dessutom fick se att man fick poäng på hela sin beställning på Gratisbio.se gjorde det inte suget bättre.

Detta beställde jag:


Fina grejer va?

Dessutom hade jag 40% rabatt på den dyraste varan + fri frakt. Så allt detta blev mitt för ca 500 kr. Våriga och underbara kläder.

Jag säger bara: Ellos ellos ellos. Jag älskar Ellos! Det är verkligen modekläder till kanonpriser!

/Emelie


Förlängd tävling.

Som ni såg i ett tidigare inlägg så tävlar jag ut 4 biobiljetter från Gratisbio.se. Har nu fått önskemål om att tävlingen ska vara lite längre så jag väljer att avsluta den måndag 31/1.

Ni som redan är med och tävlar behöver inte ändra datumet i era inlägg. Men bara så att ni är medvetna om att den INTE avslutas på lördag som jag sa från början.

Snart kommer ett inlägg på lite kläder som jag beställt från Ellos :)

En liten kortis om vem jag är.

Godmorgon!

Huj vilken besöksökning...Coolt.

För er nya så kommer här en liten kortis om vem jag är:

Jag är en 21-årig tjej (87a) och jag heter Emelie (Maria) Hildingsson. Ursprungligen är jag från Skövde, eller Skultorp om man ska vara noga. Där växte jag upp tillsammans med min mamma, pappa och tre småsystrar som är de bästa systrarna i hela världen! 
Sen i januari 2007 bor jag i den underbara staden Jönköping.
I juli 2007 flyttade jag ihop med min sambo Dennis som är mannen i mitt liv. Det är jag säker på. Vi har varit tillsammans i snart 1½ år och älskar varandra högt. Tillsammans med oss bor mina två katter, Bull och Alice, och de är ett hårigt men underbart sällskap!
Jag har äntligen funnit ett jobb som jag trivs med som fisken i vattnet. Ett jobb som jag längtar till när jag är ledig. Ett jobb som får mig att känna mig viktig i det jag gör. Jag jobbar i den lilla butiken "Ur&Penn" som ligger uppe på  A6.
Som person framstår jag som en glad, framåt och knasig tjej som inte skämms för att plötsligt börja hoppa och skutta på stan. Det är viktigt att våga vara sig själv.
Jag har, som väntat, dåliga sidor. Jag är extremt stökig (fast det har min pedant till sambo ändrat på), får jag inte som jag vill så tjurar jag ihop som ett barn, jag lider av kräkfobi. Extrem kräkfobi. Skulle Dennis bli magsjuk så skulle jag fly några dagar tills han är helt frisk. Har gått i terapi för detta och det har blivit SÅ mycket bättre, tack och lov!
Jag är väldigt känslig och kan börja gråta för minsta lilla. Fast det händer bara när jag är trött.
Ett av mina största intressen är att SHOPPA! Jag är lite av en shopaholic. Men det finns nästan inget bättre än att gå hem med en massa kassar med nyinköpta grejer i. Däremot köper jag inga märkesgrejer, shoppar helst det billigaste, och tänker på vad jag köper. På så sätt kan man få mycket mer för pengarna!
Många gånger shoppar jag helst ensam. Då har man bara sig själv att tänka på och det blir mycket enklare. Men Jennie och jag har EXAKT samma smak. Så henne är det superkul att shoppa med.
Jag älskar mina vänner!!!

Det var en väldigt kort resumé av mitt liv. Fråga om ni har några frågor!

KRAM/Emelie


Slapp slapp.

Linda kom förbi förut. Vi har slappat, varit och handlat lite, lagat mat och nu ska vi äta kladdkaka!

Glöm inte att tävla :)

PUSS


Tävling!

Jag har nu fått äran att anordna en tävling sponsrat av gratisbio.se där jag lottar ut 4 st biobiljetter. Kul va?

Det enda du behöver göra är att länka den kursiva texten nedanför och göra ett inlägg i din blogg med den,
sedan kommentera detta inlägg med att DU är med och tävlar + din e-mailadress.

image369

Jag är med och tävlar om 4 biobiljetter sponsrat av gratisbio.se.
Tävlingen arrangeras av www.emeliehildingsson.blogg.se. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till 31/3 (måndag) på dig.

Måndagen den 31/3 lottar jag alltså ut 4 st vinnare av varsin biobiljett. Är det något ni undrar så är det bara att fråga.

Klicka på länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=33502 om du vill läsa mer om vad Gratisbio.se är för något och hur man enkelt kan få presentkort i en massa olika butiken!

TÄVLA!

Grattis till bebisen, Carolina och Simon

Min barndomskompis Carolina som numer bor nere i Blekinge tillsammans med sin älskling Simon, har nu fått sin lilla bebis! Har gått och tänkt på henne hela dagen och undrat om det blivit något. Och nu för fem minuter sedan läste jag hennes storasysters blogg och där fick jag den underbara nyheten.

En liten Leah blev det. Så sött namn!

Grattis till bebisen, Carolina och Simon


Få gratis presentkort!

Jag gick in på TuMadres blogg (http://www.tumadre.blogg.se/) och såg att hon var medlem på en kanonbra sida. Hade hon inte visat alla sina presentkort som hon hade fått hemskickat hade jag nog varit lite skeptisk. Men där låg flera olika presentkort från Åhlens, Lagerhaus, DinSko, Skopunkten, Wedins, Polarn&Pyret och BR Leksaker. Alla presentkort till ett värde av 2100:- 

Bli medlem gratis du också. Man samlar ihop poäng på olika, enkla sätt och dessa poäng kan man sedan få som presentkort i en mängd olika butiker. Visst låter det kanon? Jag har precis blivit medlem och har redan 120 poäng!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=33502

Join the club, smartheads!

Kalas på jobbet.

Ur&Penn startar en ny kampanj i morgon. 65-årsjubileum! Det ni!

Jag, Johanna och Louise roade oss med att blåsa upp massor av färgglada ballonger som vi sedan satte upp i hela butiken. Nu ser det ut som att någon ska ha barnkalas där inne. Men det blev festligt. Haha.

image366
image367

Åh. Mitt jobb. Mitt älskade jobb! När jag ser dessa bilder nu längtar jag tills jag jobbar nästa gång. Är det en normal reaktion egentligen? Att hellre jobba än att vara ledig? Vi har så roligt tillsammans, jag, Louise, Johanna och Ellinor (chefen). Vi är lika pratiga allihop och lika flummiga! Som jag sa förut: "Vi är som en enda liten familj vi fyra!" Och det stämmer faktiskt. Så bra som vi fungerar tillsammans!! Och det positiva med allt det roliga är ju att man får betalt för att vara där.

image368
En krulltott till Emelie. Fint va.

Dax att nana!

Natti alla sötnosar.

Dagens Emelie. Krulltott.

image365

Japp, det är mitt naturliga hår. Har inte gjort nåt med det mer än att krama upp mina lockar :) Tack pappa för att du gav mig ditt hår!

Finns det någon här som kan bota min bussfobi?

Hallå i stugan!
Snö ute idag också...Vad säger vi om det? Bajs.

Vaknade till av att Dennis satte sig upp med ett ryck. Klockan stod på 07:30 och han hade alltså försovit sig. Jag kläcker den smarta kommentaren: "Oj, har du försovit dig?". Och Dennis svarar ironiskt: "Ja, du väcker mig ju inte!".
Hahaha. Precis som att jag skulle ställa klockan för att  väcka honom så han kommer upp i tid. No way. Det där får de allt klara av själva, männen. Även fast han nu var ironisk så tror jag dessvärre att det finns mansgrisar där ute som kan få för sig nåt sådant. Att det är kvinnans uppgift att t.ex. väcka dom på morgonen, fixa deras smörgåsar och lunchlåda, tvätta deras kläder och laga deras mat. SPOTT. Jag skulle aldrig få för mig att göra sådant bara för att jag "måste". Däremot gör jag lite av det ibland bara för att ställa upp och vara snäll. Men oftast är det faktiskt vi båda som hjälps åt med t.ex. tvätt, städ och matlagning. Ibland gör till och med Dennis mer än vad jag gör. Men det är ju (som jag sagt innan) för att han är lite av en pedant och jag lite av en stökmänniska. Även om jag blivit bättre.

Jag förstår inte varför jag ska ha sådan ångest varje morgon när jag ska till jobbet. Jag vill bara ha en manick som gör att jag kan förflytta mig direkt dit utan att jag märker av det. Att åka buss är för mig pest och pina. Jag längtar till jobbet men är alltid nervös och orolig för att sätta mig på de där livsfarliga bussarna. Bussarna i sig är väl kanske inte så farliga men chaufförerna tror ju att de äger staden och att de är helt ensamma i trafiken. Hugamig. Jag sitter som en spänd fjäder varje gång och väntar på att något ska hända...
Stackars busschauförrerna har nog ett tajt körschema. Kan nog vara därför de kör som idioter. Bara för att inte bli sena. Men jag tycker att de borde tänka mer på deras passagerare också.

Finns det någon här som kan bota min bussfobi? Eller möjligtvis ringa mig just vid den tiden jag sätter mig på bussen för att lugna ner mig lite? Ring mig 14:34. Tar oftast den bussen om jag börjar kl 15. Igår och idag var undantag med tanke på kampanjbytet och därför börjar jag kl 13 och tar 12:34-bussen istället. RING MIG! (haha).

Dax att göra sig någorlunda schnögg. Det var det positiva med att jobba inom industri som jag gjorde innan. Man kunde gå upp 20 minuter innan man skulle åka till jobbet, slänga på sig mjukiskläderna, borsta bissingarna och kanske möjligtvis kamma håret. Nu måste man gå upp i rimlig tid för att välja ut fina kläder. Helst ska det vara olika outfits varje dag enligt mig. Hur kul är det att ha på sig samma kläder flera dagar i rad när man står i en butik? Sedan måste man sminka sig, göra sig iordning i håret, äta frukost och borsta bissingarna. SEN när man tror att man är klar så måste man välja skor och jacka som passar till också. I-landsproblem? Ja.

Dennis smsade mig för en stund sen. Haha. "Släng inte soporna, har nog ett kvitto där i som jag behöver. Puss". Fräääääscht. Soppåsen är typ full. Hoppas han slängde det igårkväll så han slipper rota igenom alla matrester. Mums.

Ha en bra dag, folks! Det ska jag ha...

Lycka till, älskade syster!

image364

Jag håller alla (båda) mina tummar! Du kommer fixa detta...

Lycka till, älskade syster!

Plugga vidare = trend?

Jag och en jobbarkompis tog upp ämnet igår då vi pratade om utbildningar och jobb. Hon frågade om jag hade tänkt utbilda mig och läsa på högskolan. Många frågar mig den frågan eftersom jag är 21 år nu och tog studenten för snart 2 årsedan. De tycker väl att det är dax nu. Men vet ni, jag tänker baske mig inte plugga vidare!

Varför ska man göra det?

Jag har alltid drömt om att arbeta inom handels. Starta egen butik eller vara butikschef. Det passar mig som handen i handsken. Visst, det finns utbildningar på högskolan för att bli det men varför ens tänka tanken när det går att få jobb som butikschef utan minsta lilla utbildning? Det enda som krävs är engagemang och erfarenhet inom branschen. Och jag HAR en utbildning. Gymnasiet är väl en utbildning? Jag gick ju just handelsprogrammet för att lära mig allt inom området för att sedan kunna komma ut i arbetslivet och arbeta med just det.

Människor som har inställningen att man ska plugga bara för att få en utbildning tycker jag är helt och hållet galna. "Det kan vara bra att ha en högskoleutbildning i bagaget". Javisst! Om du brinner för att  bli lärare, sjuksköterska, läkare, forskare osv osv. DÅ tycker jag absolut att det kan vara värt att läsa vidare till det. Ni är bara smarta. Har man en dröm, ett mål, en önskan om att arbeta med ett visst arbete som krävs utbildning på högskolenivå, ska man försöka få en utbildning inom det. Det viktigaste enligt mig är att man trivs på sitt arbete, tjänar pengar så man klarar sig och tycker att det ska bli roligt att gå till sitt jobb på morgonen när man vaknar.

Har det blivit en trend att plugga vidare?

Jag vet många i min ålder som pratar om att söka sig in på högskolan. De resonerar såhär: "jag tror att jag vill läsa till detta..." TROR? På de flesta utbildningar ska man läsa i flera år. Då är det viktigt att man är 100% säker på sitt val. Tänk när du läst klart till något som du "tror" att du vill göra i framtiden i 3-4-5 år, har CSN-skulder på 100-tusentals kronor och sedan kommer på att: "Ojdå. Det var nog inte det jag ville. Jag söker nog något annat arbete!".

Min jobbarkompis berättade att hon pluggade i 1½ år till att bli något inom grafisk design. Det var flera årsedan hon blev klar med den utbildningen. Hon har hela tiden sökt en massa jobb och tagit reda på fakta kring arbetssökandet. Enligt statistik är det ca 300 sökande per jobb för att bli något inom grafisk design för att så många läst till det. Det är alltså riktigt svårt att få ett arbete inom det. Dessutom betalar hon tillbaka en stor summa pengar var tredje månad till CSN som hon lånat för att kunna läsa kursen...

Jag vet i alla fall vad jag tänkt göra, och vart jag står. Jag vill inte läsa vidare fast folk tjatar på mig och frågar varför.
Säg mig, vad tycker ni? Vad känner ni?

Grattis mamma, 43 år!!

Min älskade mamma fyller hela 43 år idag..

image363

GRATTIS!

Vart är Sverige påväg? Snö i mitten av mars!?

"Jag ser det snöööar jag ser det snööööar..."

Jaha? VARFÖR i hela friden? Dennis gick som vanligt upp 06:30, vinklade persiennerna och gav efter ett "AASHUHDOAHS" typ. Jag satte mig upp med stora, men ändå väldigt trötta ögon och undrade såklart vad det var frågan om. "Ja titta ut får du se!"
Och så mycket som det snöade...Så mycket har det inte snöat på HELA vintern. Och nu, nu när många tagit ut sina hojar, satt på sommardäcken, lagt undan vinterjackorna och istället tagit fram vårjackorna och blivit extra pigga och glada för att våren är påväg, NU passar det alltså att snöa.

Vart är Sverige påväg? Snö i mitten av mars!?

Dock hade mycket av den försvunnit när jag vaknade nästa gång och klockan var över 10. Gött det.

Idag jobbar jag 13-20:15. Likaså i morgon. Vi har kampanjbyte på jobbet igen. Var ju inte alls längesen vi slet och grejade med förra kampanjen. Så ska vi redan byta...

Har jag sagt förut att jag älskar Dennis? Har jag? Många gånger? Jaha...Men jag gör verkligen det. Han är mitt allt!!!

Ha en bra dag. PUSS

Linda P in action. Och lite Emelie.



Minnet blev fullt. Men i slutet tänkte jag göra smygreklam för Xiders nya "Spring" som är supergod!! Jag brukar aldrig gilla de där sötsliskiga dryckerna men denna var precis lagom. Melon med inslag av mint. Både jag och Linda P blev helt tokiga i den. Test it!

//Em

Har ju blivit rutinerad för sjutton.

(lyfter på hatten)

HEEJ!
Äntligen har jag tid för min blogg. Dagen på jobbet gick jättefort idag. Kom dit fem minuter innan öppning men jag hann ändå! Har ju blivit rutinerad för sjutton. Haha.

Vann rätt låt igår tycker ni?
Jag tycker den är bra, men kommer nog troligtvis avsky den om RIX FM fortsätter som de gör och spelar sönder den. På 4 timmar spelade de Charlotte Perrellis "Hero" 5 (!) gånger idag på jobbet.
Eftersom jag jobbar nästan varje dag och vi har på radion i butiken så kommer jag som sagt säkert avsky låten om bara några dagar.

Håller just nu på att ladda upp ett litet filmklipp från när jag och Linda P (www.lindey.blogg.se) förfestade lite hemma hos oss i fredags. Det kommer med nästa inlägg!
Här kommer lite bilder från i fredags i af:
image361 
Läckert, Emelie...Läckert. "söt tjej!"

image362
SÖT TJEJ, Linda, SÖT TJEJ. Haha :)

Hade jätteroligt i fredags! Allt var alldeles alldeles lagom. 2 cider, 1 öl och 1 drink. Thats it. Sen räcker det för min del. Oavsett om jag ska jobba dagen efter eller inte. Jag har min gräns och jag spräcker den aldrig :)

Snart kommer klippet!


Dåligt.

Ja det har varit en riktigt dålig uppdatering av mig. Men jag har inte varit hemma. Jobbade igår och sen åkte vi direkt till Dennis mamma o pappa för melodifestivalen!

Nu ska jag strax åka och jobba igen men uppdaterar när jag kommer hem! Slutar 16...

PUSS

Bull - en sort för sig.

Min katt tror att han väger 2 kilo fast han i själva verket väger...9?
Han älskar att ligga i knäet och mysa. Just nu envisas han med att lägga tassarna på tangentborget. Aaargh.

image360

Kolla vart han har baktassarna. Garv.

Bull - en sort för sig.

Jag kommer inte ner till tvättstugan!

Godmorgon!

Gick upp vid 10 och tänkte slänga i några maskiner tvätt. Men vet ni? Jag kommer inte ner till tvättstugan! Antingen har de bytt lås eller också har nåt annat hänt. Jag skulle gå ner igår och boka tid och kunde inte vrida nyckeln åt nåt håll. Och när man tog i handtaget så kändes det annorlunda mot vad det brukar göra. Skumt!
Tänkte att jag skulle testa en stund senare för att visa Dennis. Och då var det upplåst! Alltså kan grannarna komma ner till tvättstugan men inte jag.
Har bygginvest bytt lås på dörren utan att meddela alla kan dom ta och köra upp nåt. Jag tittade där det brukar sitta information i trapphuset men där satt ingen info alls.

Nåväl. Nu har jag ringt Bygginvest så de ska komma och kika på det och ge mig en ny nyckel. "Det kan vara din nyckel det är fel på". Hur sjutton skulle det kunna bli fel på den helt plötsligt? :) Har ju aldrig haft några problem förut på de här snart 9 månaderna vi bott här.

Får väl helt enkelt strunta i att tvätta och låta tvättkorgen svämma över tills de löst problemet.

Återkommer snart!

Juno - tårframkallande och helt underbar film.

Jag gjorde något olagligt *fniss*. Jag laddade hem en film. Jag kunde bara inte vänta tills i mitten av juni när filmen kommer ut på DVD.

Juno - tårframkallande och helt underbar film.

image359

Det är ett absolut måste att se den. Speciellt om man är fashinerad (stavas?) av graviditeter, barn och lyckliga par. Och det är ju jag.
Filmen handlar om 16-åriga Juno. Hon är väldigt udda och speciell. Helcool tjej! Juno blir gravid och det är killen på bilden som är pappan. De är inte tillsammans när barnet görs...Juno känner sig absolut inte redo för att skaffa barn och bestämmer sig för att adoptera bort det till en lycklig familj.
Sedan tänker jag inte avslöja mer. Jag tänker bara tvinga er att se den helt enkelt. Om ni inte redan gjort det.

I slutet satt jag och skrattade/grät/log omvartannat. Det är SÅ en film ska vara.

Har jag sagt att ni MÅSTE se den? :)

Dagens lunch alá Emelie.

Jag blev så sugen på att laga mat. Och ännu mer sugen blev jag när jag kände hungerkänslor.

Jag gick bort till Willys och handlade med mig lite hem och om fem minuter är maten klar.

Dagens lunch alá Emelie:

Fläskkotletter i ugn med grädd/chilisås och champinjoner
Potatis
Smörkokta morötter


Smaklig måltid Emelie, tack ska du ha Emelie!

Bilder från Skövde.

Först har vi då lite bilder från Madeleine Richardsson och hennes Mattias bröllop.

Nellie och Annie i bilen.
En Emelie i egen hög person.
En underbar pappa och en underbar mamma.

Höggravida Carolina var ju så söt med sin mage!



Sen kommer lite blandat:

Från dopet. Fr.v. Henrik (pastorn), Pauline (syster), Åsa, Annie (syster) och Alexander.
Nellie innan sminkning.
Nellie efter sminkning. :)
Jag och Nellsan.
Jag
Annie är jätteglad och nöjd över Nellies sminkning. Haha.
Min nya image? Fjortis? Oja, ge mig. Eller också är jag nöjd som jag är :) Foundationläppar it is.
Klockan är sju och jag ska köra Nellie  till skolan. Läckert.
Nellie gör sig iordning för skola.
Jag i Nellies skola.


Det var lite bilder...

Nu ska jag städa!!

Video på sminkning a´la Nellie snart 8 år.



Ett rätt långt videoklipp på mina två yngsta systrar Nellie (snart 8 år) och Annie (snart 16 år).
Nellie sminkar Annie. De är så goa!!

Se och njut.

Tror ni att jag blev glad eller?

Hej halloj!

Nu har jag inte haft minsta lilla tid att sitta framför datorn sen igårmorse. Jag hade visst missat hur mycket som helst! :)
Var ju med Nellie i skolan igår. Det var jättemysigt. När jag kom dit kl 10 satt de och lyssnade på deras fröken, Anita, som förövrigt verkade vara världens goaste lärare. Hon hade jobbat på rydskolan med invandrarbarn i 32 år och nu bytt jobb precis, till Nellies skola och klass.
Det visade sig just denna dagen att det skulle komma en ny tjej till klassen. Lea heter hon och har bara bott i Sverige i 3 år. Hon är från Polen. Därför sa hon inte så mycket. Hon var nog väldigt blyg! Hon var bara och hälsade på klassen igår. När klockan blivit 13 och de skulle sluta för dagen, tog jag på mig min jeanskappa och den rosa sjalen. Då tittar Lea på mig och uttrycker med ett leende: "FIN!". Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag blev så glad och rörd. En liten 8-åring som knappt kan nån svenska... Då sa Anita: "Visst är hon fin, Nellies storasyster. Vill du också se ut så när du är 21 år, Lea?". "MMMMM....".
Tror ni att jag blev glad eller?

Jag hade bilen till skolan och därför kunde vi styra kosan hemåt direkt. Väl hemma hos familjen hade mamma lagat jättegod mat. Pasta med nån korvgryta. Mumsigt!
Direkt när jag ätit klart min mat åkte jag in till stan för att träffa Erika en snabbsväng innan hon började jobbet. Hade inte träffat henne på säkert 1½-2 år så det kändes lustigt men ändå underbart att få träffa henne igen.

Var hos Erika i 1 timme lite drygt och åkte sedan hem till familjen igen. Där var det bara att packa ihop sina saker för jag skulle ju hem till Jönköping med 17-tåget. Är alltid lika sorgligt att lämna familjen...Har alltid så mysigt hemma hos dom. Känner mig så hemma där. Konstigt va? :)

Kände när jag stigit ur bilen (mamma körde mig till stationen) att jag hade skum värk i vänstersidan i magområdet. Kramp typ. Men jag bet ihop och tänkte att det säkert skulle gå över. Satte mig på tåget. Värken blev bara värre och värre så snacka om mardrömsresa. Tårar kom av smärta och flera gånger tänkte jag: "Nej nu går jag av tåget och ber någon hämta mig..." Men jag ringde Anette (min svärmor) och bad henne hämta mig vid stationen i Jönköping och det gjorde hon gärna. Hon föreslog att jag skulle sova hemma hos dom eftersom Dennis inte var hemma. Han är ju i Göteborg och jobbar och kommer förhoppningsvis hem i morgon!
Fick supergod mat som Johnny hade lagat. Rådjursgryta med potatis. Så den tog jag med mig till jobbet idag. Jobbade min vanliga tid 15-20:15. Räknade ut på jobbet förut att man endast tjänar 26 kronor mer på att jobba 11-18 än om man jobbar min favorittid 15-20:15.

Nu är jag hemkommen från jobbet sedan en stund tillbaka. Ska bara slappa nu ikväll och gå och lägga mig senare. Snart kommer ett inlägg och lite bilder från när vi sminkade varandra hemma hos familjen.

KRAM sålänge

jag kände mig hyffsat pigg när mobilalarmet ringde kl 7 i morse.

Morron!
Helt sjukt att jag är vaken vid den här tiden. Och ännu sjukare är att jag kände mig hyffsat pigg när mobilalarmet ringde kl 7 i morse. Nu undrar ni säkert varför jag stollar mig och går upp så tidigt på min lediga dag? Jag tog hand om Nellie i morse. "Nu får du äta frukost" "Gå och ta på dig" "Borsta dina tänder" "Glöm inte frukt".
Nellies kommentar innan jag skulle köra ner henne till skolan: "Emelie. Du är som en mamma".
Jag kände mig också sådan...

Körde ner Nellsan till skolan och åkte hem igen. Hem hem alltså. Till familjens hus. Nu sitter jag här och väntar på duschen som Annie ockuperat. Sen blir det duscha, sminkas lite lätt, ta på sig kläder och köra ner till Nellies skola och vara med där tills hon slutar kl 13.

Ringde förresten Dennis 07:20 bara för att chockera honom lite att jag var uppe så tidigt. Han svarade inte ens hej, utan: "Är du vaken NU?!" Haha. Ni märker ju. Annars brukar jag tycka att det är tidigt när jag ska öppna på jobbet 09:45. Vänt lite på dygnet tror jag allt.

Igårkväll förresten. Efter att pappa kommit hem med bilen så stack jag direkt in till Pressbyrån där Mattias och Annika höll på att jobba förfullt. Mattias äger ju pressbyrån på sandtorget och Annika är hans sambo. Hon hjälpte bara till idag när hon ändå var ledig. Efter att han hade stängt så åkte vi hem mot deras nya lägenhet på trängen. Och vet ni? Det var bland det finaste jag sett. Så underbar lägenhet!
Jag var där en stund, sen hämtade jag upp Pauline som var hos Ludde och sedan bar det iväg hem till Skultorp igen. Gick inte o la mig förrän 00:30 typ så jag borde vara tröttare idag. Men icke!!

Dax att duscha. Uppdaterar senare.
Puss

Gästbloggaren Nellie Hildingsson 7½ år.

hej hej jag heter nellie och jag är Emelies lilasyster och jag är 7 år snart 8 den 30 maj.och jag tyker om att leka med kompisar och gå i skolan och joba med matte och svenska.emelie är gulig och hon är värdens bästa storasyster och hon har så fina ögon och mun.

image336

Är hon inte söt?

Ska man skratta eller gråta? Gamla bilder.

image332
Fjortis och ledig. Hm.

image333
Världens sötaste Nellie som liten.

image334
Första syskonbilden efter Nellies födelse. Visst är vi snygga?

image335
Inga kommentarer...


Nu har jag delat med mig lite av mitt forna liv. Haha.
Ska man skratta eller gråta?

Tur att man förändras med åren.

Godmorgon!
Har sovit kass i natt. Mår inte så bra nu heller. Det är tack vare att jag bytte medicin för några dagar sen. Då kan man må lite halvkass. Mår illa, har frossa och ont i magen. Ångest.
Nu är resten av familjen i Varnhem där bland andra Pauline och Annie döps. Jag ville gärna följa med men kände mig inte alls på topp.

Jag har suttit i typ 2 timmar och kollat på gamla inspelade videoband. Mest på när Nellie var bebis. Massa känslor väcktes inom mig och jag satt med glädjetårar mestadels av tiden. Vilken underbar familj jag har. Men vad gräslig jag såg ut när jag var yngre. Typ 12-13. Blont långt hår och mittbena, jätteglugg mellan framtänderna och världens mest oproportionerliga kropp. Världens längsta ben och kortaste överkroppen ever. Det var då det var modernt med lite kortare tröjor och utställda byxor ni vet? Det gjorde ju inte saken bättre direkt. Såg ut som jag gick på styltor. Haha. Ska leta fram ett kort och scanna in så får ni se med egna ögon. Tur att man förändras med åren. Både till sättet och till utseendet.

Förresten. Har ni nånsin sett familjen utter på barnprogrammen? Det gick nog för flera årsedan och var som mest poppis när Nellie var bebis (dvs för ca 8 årsedan). Det är en tecknad utterfamilj bestående av mamma, pappa och 3 barn. Ett av barnen var bebis och Nellie och den bebisen var kopior!! Kul att vara lik en tecknad utterbebis?
Ska lägga in en bild på Nellie som liten också så får ni se själva...

Uppdaterar snart igen! Håll ut.

Nu blir det bingen

Natti!

Nu blir det bingen för mig och mina kära systrar. Ska sova i Nellies säng i natt så får hon trängas mellan mamma och pappa. Tror det blir bäst så. Hur skulle det se ut om jag låg mellan dom? Haha.

Vii hörs i morgon. Då ska jag skriva ett inlägg om min käre kusselin Fredrik Hildingsson som jag har lovat honom. Ett HELT inlägg bara om honom. Det ni. Det får ni bara inte missa.

Kram och godnatt

En aning gamla bilder.

Satt och snokade lite bland bilderna här på familjens dator och hittade en aning gamla bilder. Så man såg ut i håret för typ 2 årsedan!
image327
Oj oj oj...

image328
Så har jag också sett ut.

image329
Familjen på besök i vår lägenhet. Så såg det ut precis när vi var nyinflyttade. Lite skillnad?

image330
Glada, nyblivna sambos. Kolla den möblerbara hallen bakom oss. Skillnad där också...

image331
Våran soffa vi hade tillsvidare innan vi köpte den vi har nu. Snygg va? Haha. Familjens gamla...

Jag är ju inte mindre sugen på allt vad vuxenvärlden har att erbjuda nu.

Nu har vi varit på vigseln. Jag kan ju säga som så att jag är ju inte mindre sugen på allt vad vuxenvärlden har att erbjuda nu. Det vill säga bröllop och barn och den faderullen. För fy vad fint det var!! När de skulle säga deras vigsellöften mittemot varandra och stakade sig, för att de var så lyckliga. Och när Mattias (brudgummen) torkade sina glädjetårar vid utmarshen.

De är så unga också så det gör det hela ännu finare. Hon är född 86 och han 87. Och så kära som de ser ut att vara i varandra....Nu drömmer jag mig bort...

Träffade Carro också! www.carjlina.blogg.se Hon hade så söt mage. Hon var en av tärnorna med sin gravidmage. Om två veckor är hennes bebis beräknad att titta ut och hon och hennes sambo hade tagit sig ända upp hit från Blekinge, där de bor. Starkt gjort! Både hon och Madeleine, som bruden heter, är barndomskompisar till mig.

Nu väntar jag på maaaat. Har bara ätit en croissant idag. Var tvungen att köpa nånting på pressbyrån innan jag satte mig på tåget till Skövde. Och croissanten lockade en aning mer än en kanelbulle till frukost. Jag avskyr kanelbullar och speciellt om jag ska proppa i mig en till frukost. Bläsch.

Uppdaterar senare. Dax att umgås med la familia när jag äntligen är här!
Puss

På tåget

Hej hej allihopa! Nu sitter jag på tåget till Skövde. Blev lite stressigt i morse då vi kom upp sent och naturligtvis kunde jag inte bestämma mig vad jag skulle ha på mig. Det är ju ändå ett bröllop vi ska på så man kan ju inte se ut hur som helst. Sitter i falköping nu och väntar på att vi ska åka vidare till Skövde. Det sitter en tant och pratar i telefonen. Vilken västgötska!! Jag tror jag dör.. Nu åker vi. Skriver senare. Puss

Jag fick mig en liten tankeställare där på bussen.

Heej!

Har nyss kommit hem från ännu en arbetsdag. Gjorde misstaget att tänka: "Vill man va fin, får man lida pin" och valde mina högklackade pumps med nitar där bak. Det gick bra de första timmarna men efter ca 8 timmar gåendes i dom blir fötterna ömma vill jag lova. Aoo.
Det har som alltid varit kul att jobba idag. Har varit jag och Johanna. Trodde jag skulle få träffa PRAO-eleven idag men icke. Har inte träffat henne nånting fastän hon varit där varje dag denna veckan. Haha.

Var lite intressant när jag åkte bussen hem från jobbet förresten. Stod och pratade med Dennis i mobiltelefonen vid busshållsplatsen och sneglade lite på en babblande tant med massa vit fragma i mungiporna. Hon pratade så sluddrigt och fort att man inte hörde ett ord av vad hon sa. Dennis frågade vem som pratade i bakgrunden. Tragisk människa. Hon hade sällskap med en man, som jag tog för givet var hennes man. De gick på bussen tillsammans och han betalade för henne. Jag satte mig långt fram, som alltid. I sätet på andra sidan gången satt en mörkhyad kille. När jag satt mig ner och bussen börjat åka kommer en ung kille fram till den mörkhyade killen och frågar om han får sitta där för att han måste ha sin fot på sätet mittemot, eftersom han hade brutit sin fot (?). Han gick på den helt normalt. Hm. Den mörkhyade killen satte sig mittemot mig och mannen som var i sällskap med fragmakvinnan (som senare visade sig vara finne) satte sig mitt emot killen med foten. Där satt vi. Alla med olika bakgrund och nationaliteter. Alla med olika personligheter och tycken och tänk. Finnen svamlade om att han hade bråkat med sin fru och var ute på äventyr pga det. Han frågade den mörkhyade mannen om han kände en konstnär som var från Ghambia som han tydligen var kompis med. Okej, bara för att man är mörkhyad så kanske man inte känner alla andra som är det? Haha. Killen med foten ojade sig över sitt liv. Att han hatade sig själv och att han levde på socialen och hade skulder hos kronofogden. Killen var i min ålder. Han pratade om att han precis hade kommit ut från psyket.
Där satt då jag, tillsammans med dessa problemmänniskor och tänkte tyst för mig själv: "Varför klagar man på småsaker när det finns människor som har det så mycket värre" "Varför ojar man sig för lite magont när någon i min egna ålder kämpar för att få loss sina skulder hos kronofogden?"

Jag fick mig en liten tankeställare där på bussen samtidigt som vi pratade om allt mellan himmel och jord, jag, killen med foten, finnen och den mörkhyade mannen.
Häftigt att vi människor, trots att vi inte har något gemensamt, kan prata med varandra som att vi varit vänner i många år...

Nu den här stunden som jag varit hemma från jobbet har jag varit och hämtat en pizza, ätit pizzan tillsammans med Dennis, tittat på lets dance och bara myst.
I morgon bär det av till Skövde och där blir jag tills på måndag troligtvis. Madeleines bröllop är ju i morgon! Ska bli riktigt mysigt.

Bloggar i morgon innan jag åker till Skövde. Tåget går kl 12.

Godnatt och puss allihopa.


Vart ska detta sluta?

Klockan är 12 och det är redan 22 läsare.

Vart ska detta sluta?

:)

Blev både ros och ris idag.

Morrn!
Vaknade av att telefonen ringde och naturligtvis låg den vid datorn så jag var tvungen att gå upp ur sängen. Pust och frust. Såg att det var jobbet som ringde. Ellinor skrattade bara när jag, med knarrig halvvaken röst, svarade: "aaaa Emelie". Hon hade fått tid hos barnmorskan kl 1 så hon ville att jag skulle börja halv 2 istället för 3. Så Johanna slipper stå i butiken själv så länge.
Vi pratade en liten stund och innan vi skulle lägga på sa hon: "Tack så mycket hjärtat." Kan ni tänka er? Min chef kallar mig för hjärtat och lilla stumpan. Hon är underbar, Ellinor.

Funderar på om jag ska gå eller åka buss till jobbet idag. Alternativet cykla finns ju tyvärr inte längre. Dumma dumma tjuv. Det är vårigt väder ute så det kan bli promenad. Men då måste jag gå en timme innan jag börjar, dvs om 1½ timme. Om jag tar bussen behöver jag inte åka förrän om lite mer än 2 timmar.

Har förresten testat ACO.s sunkissed. Den som Stina-Lee rekomenderade starkt. Den är hur bra som helst och Dennis frågade om jag hade solat igår när jag kom hem. Det ser naturligt ut. Den ska jag fortsätta med!!

Ringde precis och avanmälde mig hos arbetsförmedlingen. Orka söka andra jobb när man känner att man trivs så bra på det stället man är på, och MAN KÄNNER ATT MAN KLARAR SIG PÅ DE TIMMAR MAN HAR!!! Det sista hon sa när vi la på var: "Då håller jag tummarna att det går bra och att du får lite mer timmar". Men fattar du trögt, gnällkärring? Jag vill inte ha så mycket fler timmar för jag klarar mig på det jag har!! Eftersom jag trivs med att jobba helger och det är dubbelt betalt då, så klarar jag mig på de pengar jag får. Det är ruskigt svårt att få heltid när man ska jobba inom handels och speciellt i en sån liten butik som jag jobbar i. Jag är dessutom sist in bland vår personal som består av Louise, Johanna och jag + chefen. INGEN av oss har heltid. Alla jobbar på timmar och det har jag försökt förklara för gnällkärringen. Jag klarar mig på 11-12 i månaden efter skatt med den hyran vi har. PUNKT. Är bara så skönt att slippa henne. Skulle jag mot förmodan anmäla mig som arbetssökande hos arbetsförmedlingen igen så tänker jag välja en annan handläggare. Jag klarar bara inte av henne.

Blev både ros och ris idag.

Nu blir det städa lite. Sen göra sig iordning.
Ha en bra dag allihop. Det ska jag ha. Njuta av att jag har ett så underbart jobb.

PUSS


Jag längtar efter hans doft, värme och susande andetag.

Dax att krypa till kojs.
Jag längtar efter hans doft, värme och susande andetag.

Det enda jag hoppas på är att det inte uppkommer nån slags odör när jag lyfter på hans täcke för att omfamna honom. Man vet aldrig...

Godnatt!

Det går verkligen att sälja om man bara försöker.

Då var det torsdag igen och snart har en arbetsvecka gått!
Inte för att jag brukar jobba normala arbetsveckor men just denna helgen är jag ledig. Både lördag, söndag OCH måndag. Det har inte hänt sen jag började för 3½ månad sen.
Ska upp till Skövde på Madeleines bröllop på lördagen och på dop på söndagen.
Det ska bli mysigt att träffa familjen igen. Saknar dom hur mycket som helst. Speciellt min lilla Nellie.

Idag har varit en dag där man äntligen haft lite att göra. När jag kom till jobbet visade Ellinor en lapp som satt på dörren. En kontrollant hade tydligen varit och testat någon av oss genom att "leka" kund och köpa en klocka. Det känns precis som att det var jag som blev den "utsatte" för det han hade skrivit lät som mig. Fick i af betyg 4 av 5 och det tyckte jag var rätt positivt. Anledningen till att den inte blev en femma var att säljaren hade svarat: "jag vet inte." när testpersonen frågat något om klockan. Kan ju varit nån speciell funktion som jag inte lärt mig än eftersom jag inte jobbat så länge. Stod också att säljaren hade agerat på ett mycket trevligt och glatt sätt.

Ellinor, min chef, förklarade också för oss att vi är tvungna att börja merförsälja och lära oss lite knep. Som en liten morot har hon anordnat en tävling i vem av oss fyra i personalen som säljer flest försäkringar till klockor. Det är riktigt bra med såna tävlingar för då blir man taggad till att sälja. Första klockan jag sålde köpte en försäkring. Innan när det kom kunder som ville titta på klockor så tänkte man alltid: "åh...jag orkar inte..." Men nu är jag hur taggad som helst att hjälpa till för att ha chansen att sälja en försäkring.
Priset på tävlingen är ett presentkort på A6 i vilken affär man vill.
Väntar på ett pris på den förra tävlingen där vi tävlade om vem som sålde flest bambuarmband för 2 kr styck. Jag vann den tävlingen och tror att priset skulle vara en lott om jag inte minns fel.

Köpte förresten en klocka idag. En JETSET st. maxime. En plastklocka som finns i färgerna orange, svart, vit och rosa. Köpte en vit. Vill ha en ljus klocka nu till vår/sommaren.

Vad tycks?
image326

I morgon blir det jobb 15-20:15 igen, sen hem och packa inför skövdetrippen till helgen.

Förresten. Kom in ett par i 45-årsåldern som såg lite sisådär präktiga ut ni vet? Man ler aldrig i onödan och kläderna kommer bara från fina ställen. Bara portföljen som saknas under armen. De köpte först en pojkklocka med ett kassaskåp till. Merförsålde ett 4-pack batterier eftersom det skulle vara så många batterier i kassaskåpet som medföljde (duktig flicka) sen köpte de en väggklocka. Då tänkte jag: "shit, batterierna räcker ju inte till väggklockan också. Ska jag våga sälja ett knippe till med batterier?" Jag är lite blyg när det gäller sånt. Men jag testade och de nappade på ett till. Kände mig SÅ stolt. Det går verkligen att sälja om man bara försöker. Man behöver knappt anstränga sig.
Mannen kommenterade också att jag slog in väldigt fina paket. Det fick mig att dra ännu lite mer på smilbanden. Efter det höjdes självförtroendet en aning.
Skönt.

Se ya folks.

PUSS

Bilder från gårdagen.

Tänkte lägga upp lite bilder från min och Lindhas gårdag. Se och njut!

Lindha blandar creme fraiche, majs och tacosås
Glad Emelie skär sallad.
"Är den inte klaaar snart?"
Är i full gång med att skölja ur färgen ur löshåret.
Mums med tacopaj!

Nu måste jag rusa till bussen för ännu en jobbardag.

Ses ikväll!
PUSS

Det kurrelikurrade som sjuttsingen i våra små magar.

Goomorron gomorron allesammans. Skriver jag alltid i början. Fantasi? Nej.

Vaknade kl 8 i morse och hade världens illamående/ångest/oro/nervositetskänsla. Himla medicin! Jag äter ju en medicin som ska få mig att inte ha ångest/oro och denna gör att det blir ännu värre. Bytte för ett tagsen för att se om denna var bättre än den förra. Men jag ångrar nu att jag gjorde det. Har ätit denna i ca 3 månader nu och jag mår inte bra alls av den. Som sagt så mår jag illa hela tiden, drömmer massa på nätterna + svettas som en gris då jag sover, har ångest DYGNET RUNT. Så ska det nog inte vara. Därför ringde jag vårdcentralen nu på morgonen så min läkare ska ringa upp mig kl 11:30. Känns lite surt för jag hämtade ut ny medicin i förrgår.

Igår var jag och Lindha på stan en sväng och kikade i affärer, sen var vi så fruktansvärt hungriga så Lindha föreslog att hon skulle göra en tacopaj. Vi båda gick och pratade om hur gott det skulle vara med mat. Det gjorde ju inte saken bättre. Det kurrelikurrade som sjuttsingen i våra små magar.
Kom hem, gjorde pajen, åt (MUMS), gick till willys för att köpa hårfärg till mitt nya löshår eftersom jag, mitt pucko, köpte mörkbrunt hår som inte alls var i min färg eftersom jag är mer svart just nu. Men Willys hade ingen hårfärg!! Det var bara att styra våra fossingar mot ICA igen. Där vi på två dagar varit typ 3-4 gånger?
Köpte godis också. Ovanligt för att vara mig.

Lindha gjorde världens godaste kladdkaka också! Så den åt vi senare med grädde och inlagda mandariner till. MUMS. Men blev väldigt mätt efteråt. Vi tittade på Offside jag, Lindha och min goding som förövrigt var hur mysig som helst igår. Kramig och pussig, ville hålla handen (!) och bara vara allmänt gosig. Bara jag tänker på honom och skriver om honom just nu så blir jag helt pirrig i magen. Jag älskar honom. ÄLSKAR. Förstår ni? Äkta kärlek.

Snart ska jag följa Lindhagumman till stationen. Hon ska åka buss hem 10:55. Bööl. Jag skulle ju egentligen börjat 11 så det var därför vi bokade en biljett för henne redan den tiden. Johanna, min jobbarkompis, skickade ett sms till mig igårkväll och undrade om jag ville byta tid med henne och gå 15-20:15 istället. Klart jag ville det! Men synd bara att vi redan hade bokat biljett. Annars hade ju Lindha kunnat stanna längre.
Har haft SÅÅÅÅÅ kul!!!

Bilder kommer sen. Nu ska vi kila.

PUSS

Har saknat henne hur mycket som helst har jag insett nu.

Godmorgon godmorgon allesammans!
Ledig idag och det är förbaskat skönt vill jag lova.
Lindha är här. Så kul!!
Jobbade igår till 18 sen gick jag och mötte henne på stationen. Vilken kram. Den ni! Hade ju inte träffat henne på 1½ år ungefär. Det är länge. Vi gick hemåt, svängde in på ica och handlade bröd och smör.

På kvällen pratade vi, kollade på tv och bara hade det lugnt och mysigt. Mycket att ta igen kan man ju säga.
Vi åt lite rostade smörgåsar och te på kvällen. Lindha hällde i löste direkt i vattnet. Så kul. Hon satt och hällde i och frågade: "Ska man göra såhär förresten?" Jag började skratta hejdlöst och sa bara: "Nej....du ska ju ha en sil!"
Lätt att glömma av vad man ska göra när man pratar.

Jag har duschat och smörjt in mig med brun-utan-sol och känner mig allmänt fräsch. Har på mig min nytvättade morgonrock som luktar herrparfymen JeanPaul Gaultier. Mitt sköljmedel luktar så och jag tror minsann att Dennis överkonsumerade det. Det var koncentrerat sköljmedel och det brukar vi inte ha. Så jag kan tänka mig att han hällt i en hel del eftersom flaskan snart är slut. Min goding.

Lindha håller på att göra sig iordning. Sen ska vi ta oss en  tripp ner till stan och kika. Hon har aldrig varit där! Tror jag ska ta med henne till vätterstranden också. Det får man ju inte missa. Så mysigt och fint! Sen ska vi handla lite så vi kan baka nåt gott ikväll. Kladdkaka är jag sugen på!!

Är i af HUR mysigt som helst. Hon är helt underbar, Lindha. :)
Har saknat henne hur mycket som helst har jag insett nu.
Visste iofs innan att jag saknade henne. Men när man väl träffats så kommer man på hur mycket personen betyder för en.
Nu kom hon och frågade: "Skriver du blogg?" Jag, lite halvt stressad: "Ja. Men du får inte läsa än!" :)

Dags att sminka sig och göra sig iordning. Fick mitt löshår med posten idag men det var alldeles för ljust. Så jag ska köpa svart hårfärg och färga det innan Lindha sätter i det sen. Det kändes verkligen att det var äkta hår. Mitt förra jag hade när jag tog studenten kändes inte alls så.

Ha en bra daaaag. KRAAAM

Underbart.

Godmorgon.
Det var så himla mysigt att gå och lägga sig igår. Om man bortser från den inte alltför goda lukten som fanns i rummet när man öppnade dörren. Haha.
Godingen vaknade och ville mer än gärna att jag skulle krypa ner under hans täcke så han kunde hålla om mig. Vart befinner jag mig? I en dröm? Det är så underbart.

Idag har vi varit tillsammans i 1 år och 4 månader och har varit sambos i 8 månader. Tiden går fort när man har roligt!

Håller förövrigt på att tvätta. Ska strax gå ner och ta hand om de första två maskinerna med tvätt som är klara. Sen måste jag diska och dammsuga. Bädda sängarna och göra mig iordning. Ska jobba 15-18 på stan. Hjälpa till medan de har ett litet minimöte där. Chefen Elin är så gullig. Hon skickade sms till mig vid 10 i morse: "Hej hej! Skulle bara påminna dig om att du jobbar här i eftermiddag ;) Ses då! Kram Elin"
Mina chefer är de bästa cheferna i världen. Eller hur Louise? Vi snackade om det igår hon och jag.

Efter jobbet ska jag möta Lindha vid stationen!! Ska bli så kul att se henne igen! Vi har inget planerat till kvällen så det blir nog rätt lugnt. I morgon är jag ledig och det ska bli så skönt. Har inte varit ledig sen förra onsdagen.

Ha en bra dag så uppdaterar jag nog innan jag sticker till jobbet.

PUSS

Vissa kan helt enkelt inte skilja på mitt och ditt.

Hej halli hallå.

Vad mycket det är som hänt idag. Mest dåliga saker. Men också bra.
Innan jag skulle gå till jobbet kände jag mig pigg och tyckte att det skulle bli skönt med en promenad. När jag kommit en bit kände jag att det inte var så bra att äta den där youghurten. Vad ont i magen jag fick! Kunde knappt gå, så ont gjorde det. Fick försöka tänka på nåt annat. Ringde Dennis och kollade om han jobbade i närheten men han var i Norrahammar och jobbade och hade ingen möjlighet att köra mig.
Shit.
Fick verkligen hålla mig flera gånger från att spy. Mådde fruktansvärt illa och hade ont. Fick gå framåtlutad till jobbet.

Väl framme insåg jag att min cykel inte stod där jag ställde den dagen innan. Dvs. någon hade tagit den. Min älskade cykel. Fick ännu mer ont i magen och höll på att börja gråta. Men insåg att det finns folk som har det värre och höll inne tårarna. Men ändå. Min cykel var något speciellt. Vi höll ju på med den en hel dag i somras och pimpade den. Lackade om den och bytte sadeln och handtagen. Vissa kan helt enkelt inte skilja på mitt och ditt. Suck.

När jag kommit fram till jobbet släppte det i magen och Louise gjorde mig på glatt humör igen. Hon är bra den där tjejen. Alltid glad och sprider sån glädje. Tack. Det räddade förmodligen resten av dagen.
När hon gick hem kl 18 blev det tråkigt. Knappt några kunder och ingen annan att prata med. Fixade med lite grejer och vips så var klockan snart 20 och jag skulle stänga.
Fick åka med Linda P hem. Gick bort till H&M på rasten en snabbis och skulle se om hon jobbade. Ville inte gå runt och leta efter henne i och med att jag inte hade nån jacka på mig. Då skulle folk genast tro att jag jobbade i butiken. Så är det alltid! Och vad är det första som händer när jag stiger in? En gubbe frågar mig om en jacka finns i hans storlek. Haha!
Frågade i af en i kassan om Linda jobbade. Hon ropade ut i hela butiken: "Linda Petersson har besök i herrkassan". Sen såg jag henne, vinkades och glad borta vid provhytten. Hon är en knäppsötis.

Har nyss ätit lite ostkaka och sagt godnatt till Dennis som gick och la sig redan 21:30. Han kom hem 10 minuter innan dess så jag har bara träffat honom i.....10 minuter idag! Konstigt. Vi är sambos och ser knappt varandra om dagarna.

Fick reda på att en kompis syster dog idag också. Beklagar verkligen sorgen och tänker på er! KRAM

Nu blir det snart läggdags. Måste vara pigg i morgon för då kommer Lindha och det ska bli så kul!!! :)

PUSS och NATTI

I morgon kommer Lindha!

Nu har vi bokat tågbiljetter både till och från Jönköping. Wiie! Så i morgon 18:10 kommer hon till stationen och stannar tills torsdag kl 11.

Ska bli så kul att se dig igen gumman!

Dagens stiliga Emelie.

image319image320

Bortse på att kjolen är lite skrynklig. Det var den när jag köpte den. Visst är det fint med plåster på tummen?

Vad tycks annars? Gillar denna stilrena outfit. Dock är det svårt att sitta ner med kjolen på sig. Puh!
T-shirten är fin enbart för att det är ringning i ryggen. Visst?

Kommentarer, tack.

Skoinspiration från DINSKO.



Hittade lite fina vårskor bland annat på www.dinsko.se :)

Vilken tyckte du var finast?

Skoinspiration från DINSKO.

Karta till Lindha.

image312

Titta Lindha, vad lätt det är att ta sig från oss till stationen. Raka vägen :D

Jag har alltid varit värre än värst på att stöka ner. Men inte nu längre.

Då var det en ny dag igen då.
Har sovit som en stock inatt men måste drömt något tidigare i morse eftersom jag vaknade och var helt genomblöt. Haha. Det är så skönt att få börja 15 emellanåt så man slipper tänka på att ställa klockan. Sova hur länge man bara vill!

Jag längtar tills jag får mitt löshår nu. Mörkbrunt, långt och fint med clips. Har hört att det ska vara bra! Då kan man ta ut det när det börjar kännas jobbigt och sätta i det när man vill igen. Fast kanske ser lite kul ut om man ena dagen har långt hår och nästa kort och sedan långt igen. Äsch.

Det finns ingenting jag "måste" göra nu innan jag åker till jobbet. Käk fixade jag igår. Potatis med köttfärs/bacon/svamp-röra. Gott! Kattlådan är rensad och städad, dammsög gjorde Dennis igår och det finns inte nån disk att diska heller. SKÖNT att vi (eller mest jag) blivit så duktiga på att hålla iordning. Dennis har iofs alltid varit pedantisk. Men JAG? Jag har alltid varit värre än värst på att stöka ner. Men inte nu längre. Jag håller iordning och plockar upp efter mig.

Har förresten börjat samla alla Beck-filmer. Köpte den första+boxen att ha filmerna i tillsammans med aftonbladet igår. Kan vara kul att ha en samling med såna filmer man tycker är bra. Beck och Wallander är ju ändå mina favoriter!

Uppdaterar snart igen.
Puss

Beställt löshår.

Nu har jag beställt löshår från Stina-Lee. Har velat ha det väldigt länge men har tyckt att det varit alldeles för dyrt.
Valde mörkbrunt hår med 6 clips till som man syr fast i tränsorna. Allt gick på ca 600 kronor bara. För ÄKTA hår!

Det tyckte jag var överkomligt, verkligen. Så snart har jag långt, fint hår förhoppningsvis :)

Visar självklart före/efter-bilder senare. Kommer även komma bilder på Stina-Lees blogg framöver vad jag förstod över hennes senaste inlägg.

Nu blir det bingen! I morgon jobbar jag 15-20:15 så jag bloggar massor innan jobbet. Kul va?

PUSS

Hårfärgningen.

image308

Läckerbitar.

image311
Mums. Min hottie!!

Dagens shopping.

image306
image307

Svart pennkjol från H&M. Nedsänkt endast idag till 98:- (ord.pris 199:-)
Vit top med u-ringning både fram och bak 59:-

Färgelifärgfärg.

Hejsan svejsan.

Nu har vi precis färgat håret jag och Dennis. Eller, vi har färgen i fortfarande. En förpackning färg räckte precis till båda oss! Vi har inte så mycket hår. Haha.
Färgelifärgfärg.

Återkommer senare :)

Godmorgon!

Godmorgon!
Sitter här hemma hos Linda med täcket runt mig. Är supertrött. Vaknade tidigt i morse av att Tindra kom in och la sig mellan mig och Dennis. Vi sov i Lindas säng så hon trodde väl att Linda sov där. Vi trodde att hon skulle bli rädd och undra vart hennes mamma var men hon la sig mellan oss ändå. Linda sov i soffan.

Vi sov ända till 8. Det är sent med tanke på att ungarna studsade upp redan halv 7 igår. Skönt!

Ska cykla till jobbet sen. Min cykel står ju här och det är fint väder ute.
Idag går jag 10:45 (öppning) till 16. Sen ska jag hem och bara slappa och ha det skönt.
Hörs i eftermiddag allesammans.

Puss

Jag längtar...

Godkväll!

Gäspar hela tiden gör jag. Är supertrött och ska snart gå och lägga mig tänkte jag.
Idag har jag jobbat 11-18:15 med Johanna. Det var roligt som alltid att jobba lördag. Jag älskar det! Det händer så mycket mer då.
Direkt efter att jag slutat gick jag till Liljeholmen hem till Linda och hennes barn. Var vrålhungrig och jag hade turen som fick mat när jag kom. Makaroner och korvstroganoff hade hon lagat. Det var fruktansvärt gott! Eller som Dennis brukar säga: "Det smakar ju rätt bra i mun". Och så breder han på med riktig jönköpingsdialekt. Då är det inte lätt att hålla sig från skratt kan jag lova.

Barnen har skött sig superbra och jag har inte behövt anstränga mig alls. Skönt. Det hade jag inte orkat. Tindra somnade efter att alla hade sjungit sina bidrag i melodifestivalen och då var det bara att bära in henne i sängen. Vad längesen det var jag gjorde nåt sånt. Bar ju in Nellie jätteofta när hon var yngre. Kände mig som en mamma och Dennis till och med kommenterade det: "mamma Emelie".

Jag längtar tills den dagen man känner sig riktigt redo för att skaffa sig barn. Jag älskar barn och det är det bästa jag vet. De som känner mig vet. Det finns inget bättre!
Brukar prata graviditet och förlossning med  både Ellinor och Johanna på jobbet. Båda är ju gravida och jag är mest intresserad av lyssna. Pratade förlossning med Dennis syster förut också. Ämnet intresserar mig verkligen! Är jag konstig? Nej, jag är mig själv och jag har alltid älskat allt som har med barn att göra.
Har också kommit fram till att jag ska föda vanligt (vaginalt) den dagen det är dax. Förstår ni vilken känsla? Vilken otrolig lycka? Och inte minst, vilken smärta!
Jag längtar...

Näe. Om man skulle försöka få Michelle att gå och lägga sig i sin säng. Hon ligger och snarkar i soffan ikapp med Dennis. Och precis när jag skrev "Dennis" så tittade han upp.

Dax att sova!

Natti och Puss