Finns det någon här som kan bota min bussfobi?

Hallå i stugan!
Snö ute idag också...Vad säger vi om det? Bajs.

Vaknade till av att Dennis satte sig upp med ett ryck. Klockan stod på 07:30 och han hade alltså försovit sig. Jag kläcker den smarta kommentaren: "Oj, har du försovit dig?". Och Dennis svarar ironiskt: "Ja, du väcker mig ju inte!".
Hahaha. Precis som att jag skulle ställa klockan för att  väcka honom så han kommer upp i tid. No way. Det där får de allt klara av själva, männen. Även fast han nu var ironisk så tror jag dessvärre att det finns mansgrisar där ute som kan få för sig nåt sådant. Att det är kvinnans uppgift att t.ex. väcka dom på morgonen, fixa deras smörgåsar och lunchlåda, tvätta deras kläder och laga deras mat. SPOTT. Jag skulle aldrig få för mig att göra sådant bara för att jag "måste". Däremot gör jag lite av det ibland bara för att ställa upp och vara snäll. Men oftast är det faktiskt vi båda som hjälps åt med t.ex. tvätt, städ och matlagning. Ibland gör till och med Dennis mer än vad jag gör. Men det är ju (som jag sagt innan) för att han är lite av en pedant och jag lite av en stökmänniska. Även om jag blivit bättre.

Jag förstår inte varför jag ska ha sådan ångest varje morgon när jag ska till jobbet. Jag vill bara ha en manick som gör att jag kan förflytta mig direkt dit utan att jag märker av det. Att åka buss är för mig pest och pina. Jag längtar till jobbet men är alltid nervös och orolig för att sätta mig på de där livsfarliga bussarna. Bussarna i sig är väl kanske inte så farliga men chaufförerna tror ju att de äger staden och att de är helt ensamma i trafiken. Hugamig. Jag sitter som en spänd fjäder varje gång och väntar på att något ska hända...
Stackars busschauförrerna har nog ett tajt körschema. Kan nog vara därför de kör som idioter. Bara för att inte bli sena. Men jag tycker att de borde tänka mer på deras passagerare också.

Finns det någon här som kan bota min bussfobi? Eller möjligtvis ringa mig just vid den tiden jag sätter mig på bussen för att lugna ner mig lite? Ring mig 14:34. Tar oftast den bussen om jag börjar kl 15. Igår och idag var undantag med tanke på kampanjbytet och därför börjar jag kl 13 och tar 12:34-bussen istället. RING MIG! (haha).

Dax att göra sig någorlunda schnögg. Det var det positiva med att jobba inom industri som jag gjorde innan. Man kunde gå upp 20 minuter innan man skulle åka till jobbet, slänga på sig mjukiskläderna, borsta bissingarna och kanske möjligtvis kamma håret. Nu måste man gå upp i rimlig tid för att välja ut fina kläder. Helst ska det vara olika outfits varje dag enligt mig. Hur kul är det att ha på sig samma kläder flera dagar i rad när man står i en butik? Sedan måste man sminka sig, göra sig iordning i håret, äta frukost och borsta bissingarna. SEN när man tror att man är klar så måste man välja skor och jacka som passar till också. I-landsproblem? Ja.

Dennis smsade mig för en stund sen. Haha. "Släng inte soporna, har nog ett kvitto där i som jag behöver. Puss". Fräääääscht. Soppåsen är typ full. Hoppas han slängde det igårkväll så han slipper rota igenom alla matrester. Mums.

Ha en bra dag, folks! Det ska jag ha...

Kommentarer

Kommentera mera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Söta kommentarer:

Trackback