Vi kunde dödat för varsin pizza.

Dagen har varit urkul!
Eller ja, den började ju inte så bra när posten kom och jag fick en betalningspåminnelse som jag inte ens fått räkning på. Skumt! Men det är löööst!

Sen cyklade jag bort till Jennie. Hon lämnade in filmen vi tittade på igår (kass) sedan cyklade vi runt munksjön. hoj hoj hoj vilka hurtbullar. Jag blev rädd när vi kom på att vi snart skulle passera kontoret där chefen sitter. Jag på med luvan och visslade mig förbi. Efter 2 minuter ringer det i min mobil. Vi båda tittade på varandra, stannade cyklarna och jag vågade inte kolla vem det var. TÄNK om chefen ringde och frågade vad jag gjorde ute när jag är sjuk. Visserligen är jag inte sjuk på det sättet. Jag är sjuk, men jag måste röra mig för att må bättre. I vilket fall som helst var det bara Dennis som ringde :) Bara och bara. Han är ju alltid Dennis. världens bästaste! Han var redan hemma från jobbet! klockan var ca 14. Är det fredag så är det. Jag skulle låna hans bil för att åka o storhandla. Jag älskar att handla! Det är så roligt!
Jag och Jennie trampade på och vi hann knappt blinka så var vi hemma. bara "bbbbbbbbbzzzhhhschhh" så flög vi runt munksjön. Eh, önsketänkande. Men vi var faktiskt inte utmaddade nån av oss! Häftigt, ballt osv. Att vi inte var det alltså. Med våra konditioner (kan man säga så?).

Efter rundan tog vi bilen till a6. Vi skulle hitta stövlar till mig! Jag behövde såna...
Fast först behövde vi äta. Vi båda sa nog femtioelva gånger i bilen på väg till A6 (bör nämnas att det är fem minuters bilväg dit från oss) att vi skulle kunna döda för att få äta en pizza just precis nununu. Vi var hungriga efter att ha rört på oss lite.
Pizza blev det. Och jag lyxade till det! A6-special: Färska tomater, champinjoner (färska), lök, fläskfilé, bearnaiesås och vilök. Vi fullkomligt njöt till tusen när vi äntligen hade våra kära pizzor framför oss. Jennie ville till och med utbringa en skål TILL sin pizza. ehm. Inte till han som gjort den utan just till pizzan (hon råkade komma åt med gaffeln på glaset och skojade om det).
Efter det dök vi in på Kicks och sniffade på parfymer. Det fanns allt från tantbajsparfymer till "lukta-tvätt-parfymer" och helt helt underbara sådana. Halvt yra gick vi vidare. Jag köpte en jättefin ring. När jag tagit på mig den insåg jag att jag såg manlig ut eftersom jag har väldans nedbitna naglar. IIIIN på H&M för att köpa lösnaglar. Och nu äntligen känner jag mig som en kvinna. Jag känner mig porrig, sexig, snygg. För ett par naglar. Sjukt egentligen!
Vi köpte likadana stövlar. Dom såg ungefär ut som ridstövlar med ett spänne nertill. Lät fruktansvärt fult. Men jaglovar, det VAR snyggt! Eftersom man fick 3 par till priset av 2 och för att Jennie inte hittade ett tredje par hon ville ha så fick jag ett par extra. maaw. Jättesnygga låga klackisar...
Sen blev det IKEA. Köpte gröna runda mattor till hallen. Fast nu ligger dom i vardagsrummet. Hur i halva livet hamnade dom där? :) Eh, just det. Vi skulle bara testa om det passade att ha dom där också. "Skulle bara" var det ja. he he he. Då vet vi ju alla att dom kommer ligga där..

Sedan blev det handla mat. Ca 800 kr. jaja, bara osten kostade en åttondel av det där. 100 kronor för den som inte är så smart.

Förresten fick man köpa 10 GB-glassar för 20 kronor. Billigt! Jag gillar REA. Haha. Antingen "Banama" eller "Ahlgrens bilar". Blev nog 7 av de förstnämnda och 3 av de andra.
Banama var SJUKT god! Banan och choklad smakade den. mumsfilibubblan!

Äsch. Nu har jag bloggat långt igen.

En sista grej. Tack för idag Jennie. Sjukt kul! Äntligen hittat nån som har lika smak som jag och som älskar att gå i affärer. Den enda jag har som gör det annars är Linda. INGEN annan av mina kompisar är lika shoppinggalen som jag..

Natti!

//Emelie

ELLEN ELLEN ELLEN!

Du får ett eget inlägg. Min alldeles goa Ellen! Jag kom precis på efter att jag hade publicerat inlägget att jag inte tagit med dig. Min gulliga lilla prinsessa. Nu kommer du tänka "fan va taskigt". Men jag hade tänkt skriva om dig bland de första. Och sen glömde jag det :(
Jag längtar tills du kommer till mig på söndag. Du och jag så lika. Du är som min lillasyster. Jag älskar dig!!

Oj :)

Jag trodde då minsann inte att bloggen skulle bli efterfrågad. "Jag har ju faktiskt börjat läsa din blogg nu, så nu får du faktiskt uppdatera den oftare!" Yes sir, ska försöka i af!
Det där med att få tummen ur röven är krångligt ibland. Skjuta upp saker o ting är jag bäst på, tror jag.. Fast bara jobbiga saker. Saker jag ser fram emot ska ju helst hända med en gång. Och jag är konstig. För just nu ser jag fram emot att jag ska åka och storhandla när Dennis kommer hem med bilen. jag ÄR nog konstig!
Jennie är verkligen bra att umgås med. Hon får en att skratta. Hon ÄLSKAR inredning, jag känner ingen annan som gör det :) Cykla runt munksjön ska bli vår nya vardag. Hum, bland annat dådå. Det är inte det enda jag tänker sysselsätta mina dagar med. Vad enformigt! Men vilken kondis man skulle få.
Jennie tyckte om mina bullar!
Tack för igår, det var jättetrevligt. Kul att våra "karlar" verkar kunna umgås bra med varandra också.
IKEA senare. jiiiihooo!

Måste bara skriva med ett roligt citat ur en bok jag precis läst ut:

"Det var ett stående skämt bland mina närmaste vänner att om man verkligen ville få sig ett gott skratt så skulle man be mig rocka loss på dansgolvet. Jag flög omkring som en rabiessmittad, amoklöpande popcornmaskin."
/Magdalena Graaf

Kan ni se det framför er? Hahahahaha!

Ni MÅSTE läsa den boken. Den var gripande. Jag läste ut den på två dagar och man blev så arg emellanåt. Som tur var blev man lättad i slutet av boken. Bra, mycket bra bok!


Nu är jag kanske töntig, men jag kände att jag var tvungen att nämna mina underbara vänner. Ni anar inte hur mycket ni betyder för mig nu när det är lite svårt med mycket. Eller egentligen inte mycket, bara min förbannade sjukdom.

Linda - TACK gode gud för att du finns. Du är min bästa vän, du lyssnar alltid, du ställer ALLTID upp för mig. Om jag så ringer mitt i natten så sätter du dig i närmaste bil bara för att åka och ta hand om just mig. Jag blir rörd när jag tänker på allt du gjort för mig. Du är galet bra och jag älskar dig av hela mitt hjärta. Nu och föralltid.

Sara - Vi har inte haft kontakt så länge, men den korta perioden är ett gjädjefyllt sådant. Du visar alltid att du bryr dig. Dig kan man skratta med, o herregud! Min goa pyssling. Fortsätt att ringa mig på dagarna innan du åker iväg till ditt jobb. Det uppskattas, ohja! Blir fortfarande glad när jag tänker på din studentdag, när vi sjöng "du vet väl om att du är värdefull". För det är du. Värdefull.

Johanna- Du är och kommer alltid förbli min bästis. Vi har känt varandra sedan vi var 4 år gamla. Vi har kunnat titta på varandra från våra verandor. Vi var dom som började sminka oss tillsammans och ragga på killar. Vi har stöttat varandra genom ALLT ALLT ALLT! Det enda jag vill och hoppas är att du ska vara lycklig. Och jag tror du är det nu..

Anna - Min galna föredetta sambo/kombo. Att bo ihop funkade inte, men nu har kontakten blivit den man längtat efter. Du är en hel-galen vän. En sån spontan vän som kan ringa o säga "Hej, är du hemma. Jag är utanför dig nu. Får jag komma in?" Sånt älskar jag...DU visar att du bryr dig. Och även om vi haft våra diskussioner och jag stundtals känt mig så grym och egoistisk mot dig fast det inte är av min avsikt. Jag vill be om ursäkt för det. Hoppas vi fortsätter ha det så här bra som vi haft det det senaste! PUSS

Niklas Svärd - Jag vill beskriva dig med tre ord. Helgalen, omtänksam och den som alltid hittar på nya tokigheter. Du är så godhjärtad så det finns inte. Jag saknar tiden när jag bodde nära dig och du kom till mig på morgonen och gjorde frukost. När vi gick bort till maxi och bara skrattade ihjäl oss åt ingenting där inne. Våra pajbak i former som visade sig vara ett lock. Våra pajer är inte att leka med. Dom är det bästaste!!!

Pauline- Älskade älskade syster. Äntligen börjar vi kunna umgås som kompisar. Äntligen blir vi lika gamla i sättet och förstår varandra bättre än ingen annan. Vi är ju av samma blod :) SYSTRAR! Jag behöver egentligen inte skriva så mycket mer än att jag älskar dig.

Annie- älskade syster!!! Du är så underbar. Smset jag fick av dig för några veckor sen tar jag fortfarande fram och läser ibland för att jag blir så rörd och glad av det. Du är så klok. Så smart! Jag har alltid avundats ditt sätt att vara mogen fast än att du inte är så gammal. Ditt sätt att prata och förklara saker o ting. Du kommer bli nåt stort och det ska jag stötta dig i! Jag älskar dig också.

mamma, pappa, Nellie, DENNIS (såklart), Jennie, Rebecca, Emelie, Dennis föräldrar, syster och systerdöttrar.
Ni är guld värda för mig och jag älskar er allihop!

PUSS

Nu slog det mig...Tänk om jag just glömde nån som är jätteviktig för mig?

Förlåt mig i så fall :)

//Emelie


Mmm. Anettes köttfärsbiffar är inte att leka med.

Igår, mina kära vänner, var jag i kyrkan! Det ni :) Det var faktiskt inte igår jag var det. Brummade iväg i Dennis 240 till Mullsjö där min älskade syster Annie skulle ha konsert tillsammans med ett antal andra ungdomar. Behöver jag säga att jag var tidsoptimist, som alltid? Kom sist in av alla och satte mig pinsamt ner brevid resten av familjen som var där minus Pauline. Konserten var GALET bra och vad glad man blev! Ni anar inte. Det är en kick!

Förresten så är det kusligt att åka på mullsjövägen när det är mörkt och när det varnas för älgar överallt. uuugh.

Väl tillbaka till storstaden bestämde jag och Linda oss för att ta en öl eller två efter att hon slutade sitt pass på John Bauer-hotell. Klockan hann o bli relativt mycket innan vi kom in till stan. Sisådär kvart i 12? Vi var tvungna att ta ut pengar. Hade ALLA andra också tänkt på detta just vid den tidpunkten kan man undra... Samhället har moderniserats och ingen har kontanter på sig till vardags längre.
Klockan blev 00 och vi bestämde oss för att gå till Centrum. Hade alla andra också tänkt det?
Fick köa i minst 20 minuter. Det var trångt i kön och folk buffade på varandra utan att det var med flit. När vi var nästan framme (tog ju visserligen lång tid fr.o.m då också men) kläcker en utländsk tjej snett bakom mig, och bakom Linda, "uuugh, jag måste spyy". AAAAH blev min reaktion och jag drog mig åt sidan. SHIT, en kedja. Jag kommer inte ut....Jaja, bara att hoppas att hennes illamående går tillbaka. Hjärtklappning. Lalalala. Vaktjävel SKYNDA! Hon börjar se lugnare ut och jag blir därmed lugn jag också. Tills vi står allra längst fram vid kedjan, hos vakten, och bara väntar på att han ska släppa in oss. Då tar sig tjejen för munnen och börjar ulka och böjer sig framåt. "FAN" tänker jag. Jag ville ju inte efter 20 minuters kö gå ur kön för att en jävla tjej ska må illa o spy i kön. Det är ju faktiskt hennes ansvar och respekt för oss andra att gå ur kön för att uträtta sitt behov. Hon fortsätter att ulka och hålla sig för munnen men inget kommer. Linda står precis framför henne. Det är trångt och skulle hon spy, skulle det komma rätt på Linda, OCH mig. Jag skulle inte palla det. Inte jag med min spyfobi. I ren panik säger jag åt vakten högt och bestämt: "Kan du släppa in oss, hon där bak SPYR och vi vill inte stå här. Snälla..." Då reagerar han och släpper in oss fort som bare den. Ohh. Jag kan äntligen pusta ut och gå in o köpa min efterlängtade öl...
Vi sätter oss ner, jag och Linda. Efter bara någon minut kommer en kille i 23-årsåldern (trodde jag ja) och satte sig brevid mig. Efter lite prat kläcker han ur sig att han är 31. Vet inte hur vi kom in på ålder och så men jag blev totalt chockad och märkte att Linda inte hade hört vårt samtal. Jag tänkte fråga henne hur gammal hon trodde att killen var. Och nu kommer kvällens bästa..."19?" Hon trodde killen var 19 år! Jag trodde jag skulle sätta ölen i halsen. HAHAHAHAHAHAHAHA!
Det blev lite öldrickandes, lite samtal, träffade Emelie, dansade, gick hem, sov. Natti och tack för en jätterolig kväll!


Idag då...Klockan ringde 10:00. Jag låg jätteskönt nedborrad mellan bäddmadrasserna under Dennis täcke, som vanligt. Haha. Vad gör jag när jag sover egentligen? Tänk om man kunde styra det?
Dennis skulle köra cross tillsammans med sin far och hans arbetskamrat så vi slängde i oss lite frukost och sedan begav han sig. Jag var en aning slö och fastnade framför datorn i några timmar, märkte jag när jag började bli snurrig och hade glömt ta på mig mina glasögon som jag SKA ha när jag läser och sitter framför datorn.
Jag gjorde EN viktig grej. Städade ur kattlådan. Haha. Duktig gris, Emelie.
Sötnöt ringde och sa att vi var bjudna till hans föräldrar på middag. mumsfillibaba!
Hon hade gjort kålpudding. Jag gillar inte kålpudding. Det luktar illa och smakar konstigt. Tur att hon hade gjort världens godaste underbaraste köttfärsbiffar till mig och Dennis! Dom är inte att leka med, de biffarna. MMMmmm!

Nu ikväll har vi färgat håret på varandra, jag och Dennis. I samma färg! Mörkbrunt. Dennis var helt nojig och trodde han skulle bli svarthårig. Han frågade redan efter 2 minuter: "Ska vi inte skölja ur det nu?". Sen kom den frågan ett antal gånger under den halvtimmen som färgen skulle sitta i...Resultatet blev kanonbra! Syns inte så mycket på honom eftersom han är brunhårig i vanliga fall. Men lite mörkare blev det allt!

Kan sammanfatta det kort. Mysig helg!

/Emelie

Ensam stark?

Jag tvivlar. Jag blir som en barnunge när jag är ensam. Jag tänker för mycket. När jag har folk omkring mig får jag annat att tänka på, roliga tankar.
Dennis åkte iväg kl 11 för att träna. Lugnt tänke jag! Då hinner vi ju laga mat tillsammans senare och bara ta det lugnt innan jag åker till Mullsjö för att titta på lillasyster när hon sjunger. Klockan är nu strax 17:30 och ingen Dennis. Han är för snäll! Kompisen Johan behövde hjälp med bilen och klart att han ställer upp och hjälper till. Och blir dessutom bjuden på mat, fick jag reda på när jag redan hade börjat på potatisgratängen. Suck. Jag är så känslig! Ringer honom och frågar vad han vill ha till gratängen. "Laga vad du vill, du vet att jag äter allt." Okej. "Men Johan bjuder mig på mat senare för att jag hjälpt honom med bilen..." Jaha. Och Emelie som redan varit ensam i flera timmar bryter fullständigt samman och snyftar fram: "Men jag som redan har skalat potatisen!" Böööööl. Varför klarar jag inte ensamheten? Jag blir som förbytt. Jag vill kunna älska att umgås med mig själv, tolka det rätt. Jag vill ha ett intresse, en hobby, någonting som jag kan göra när jag är ensam utan att gå runt som en zombie och tycka synd om mig själv för att jag är ensam. Emelie, du ÄR inte ensam! Det FINNS folk du kan ringa till. Men jag orkar inte. Jag vill vara själv, fast ändå inte liksom.

Får väl ställa in maten i kylen så han får smaka på det ikväll. Gott var det i af. Jag har ju ätit det. Själv.

Stackars stackars ensamma själ...

/Emelie


Godmorgon Lördag.

Vilken härlig morgon.
Vaknade tidigt under sötnöts täcke (som vanligt?) och får kommentaren "godmorgon, måste du alltid ligga på min sida hela natten och knuffa ut mig". Om man ändå visste vad man gjorde när man sover.

För att uppdatera er lite, med tanke på att jag skrev två inlägg och sedan tröttnade för stunden för ca 5 månader sedan, så ska jag berätta lite vad som hänt sen sist:

 • Fått lägenhet på torpa. Min kusin och hans flickvän Annies förra lägenhet.
 • Därmed blivit sambo, som det så vuxet heter.
 • Slutat på VSM och är nu på Isolda istället.
 • Gjort gastroskopi-undersökning för att få reda på vad det är för strul med magen
 • Fått diagnosen IBS (colon irritable)
 • Skaffat glasögon :) (när jag läser o så)
 • Fått hjälp med "särskilt högriskskydd" från försäkringskassan så jag slipper karensdagar och får sjuklön ändå
 • färgat ögonfransar och ögonbryn för första gången. Blev KANON!
 • Alice fick 5 kattungar som nu är 11 veckor på måndag :)
 • Dennis och jag krockade med hans volvo, som nu är lagad.
 • Lärt känna Johans flickvän Emelie, som är HUR trevlig som helst!!
 • Shoppat en massa. fast det var ju inget ovanligt sen innan.
 • Lärt mig att hålla iordning! Iaf bättre än innan.
 • Diskar frivilligt. Har jag blivit sjuk?
 • Köpt en cykel som jag cyklar runt jämt på!
 • Blivit inlåst på ett gym i stan så larmet gick. Pinsamt.


Nåja, lite har allt hänt. Fast det är nog långt ifrån allt. Svårt att komma på när man sitter såhär o skriver!

Förresten så har jag kommit på att Te är underbart gott. Det är avslappnande, rogivande och bara så gott...
Värmeljus är min stora passion nu också. Det finns inget mer underbart än att släcka ner lamporna och tända en massa lyktor i hela lägenheten. Fast jag får leta efter lite högre lyktor så inte katterna brinner upp! Det vore ju förargligt.

Igår träffade jag Jennie från VSM. Det var himla roligt, och längesen vi sågs! Vi drack te, jag beundrade hennes lägenhet (och Tommies), vi pratade och tittade i möbelkataloger.
Jag tyckte det var kul att ses igen, känns som att vi har en del gemensamt, både positiva och negativa grejer...
Jag saknar VSM...suck.

Dennis åkte nyss iväg och tränade. Han har nu fått för sig att han fått "sambomagen" så han ska bygga upp sig till hulken igen. Kanske inte riktigt så biffig, men lite skadar ju aldrig eller? Solade gjorde han härrom dagen också. Så nu är han brun och fräsch. Min fräsching!!

Om sisådär lite mer än en vecka firar vi 1 år! ETT ÅR! Fattar ni? Det är något speciellt...

Nu är klockan 11:33, och jag tror att jag ska kamma mig lite. öh...ja. Kan ju vara bra att göra på morgonen?

Återkommer hörredudu.

/Emelie