Sjukt slapp dag

Morgonen började sjukt mysigt!
Vaknade brevid Dennis, två minuter innan klockan skulle ringa (07:28). Typiskt!
Myste lite tills jag gick upp 20 minuter senare. Skulle åka till Isolda och jobba idag. Dennis och Johan tillbringar hela dagen på Liseberg! Vilken lyx!!

Åkte till jobbet i Dennis mammas gamla mazda. Kom ut på E4an, låg i tillåten hastighet som var 110 km/h. Helt plötsligt börjar bilen hoppa, kändes som den skulle stanna! Så jag växlade ner, ingenting hände, den bara fortsatte att sänka farten. SHIT! Tänk om den stannar nu, mitt på E4an! Vem skulle hjälpa mig då? Dennis låg hemma hos mig, utan bil, för den hade ju jag! Anna hade åkt till Skövde, Linda också. Ooops.
Så jag testade att köra ut på väggrenen för att sen lägga i ettan igen. Vips så gick den igång och var precis som vanligt igen. Dumma bil! Får ju inte skrämma upp mig så :D

Kom till jobbet fem minuter för sent. Men det var ingen fara. Dom hade inte skrivit upp att nån hade kommit än :) Tur!

Fick en order på 17 minuter. Den strulade så den tog väl 1 timme, lite mer! Sen fick jag väl nån/några orders till. Packborden var redan fulla av folk :( Från klockan 11 fanns ingenting att göra. Inga orders och inga lediga packbord. Letade tomkartonger på lagret. Gick tillbaka efter en kvart igen. Inga ordrar *suck* Vad gör man?
Letade tomkartonger IGEN! Sen var det lunch kl 12. Efter lunch trodde jag att det hade kommit mer att göra. Men icke! Inga orders och inga packbord heller.....ÅÅÅÅ vad tråkigt!

När katten är borta dansar råttorna på bordet. Ohja! Henning fick tag på en sparkcykel med flak där framme. Den körde han mig på som hejsan! jisses vad duktig han var på det. Och vad jag skrattade! Kände mig som ett barn igen :)

När klockan var kvar i två orkade vi inte gå runt mer och känna oss obehövda. Så Henning frågade personen som hade ansvar för oss idag, om det möjligtvis var så att vi kunde få gå hem. Och det fick vi!
Shit vad skönt, en fredag. Sluta kvart i två istället för halv sex!


Puss älskling........

Så nu sitter jag här, med en katt gluttandes på mig och känner mig ensam! Anna som jag bor med åkte till Skövde igår, Linda, min allra bästaste vän har också åkt till Skövde och Dennis är som sagt i Göteborg...
Borde man åka upp till Skövde kanske?
Ska ju ändå dit i morgon och fira kusinen Susanne som fyller 20!

Äsch, får väl tänka på saken :)

Puss i ljumsken  ?Kommentarer
Postat av: sara

Emelie!!! du skulle ha kommit hit!!! TYPISKT! som tur var fick jag tag på två kompisar som var hemma:D tjoho!! men du.. vi får höras innan du kommer hem om två veckor.. för då är det ett måste att ses! Hade bra och hälsa susanne från mig imorgon=) kram kram ssysslingpyssling

2007-05-19 @ 02:17:02

Kommentera mera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Söta kommentarer:

Trackback