Fit for summer 2009.

Träningen idag kändes hur bra som helst. Det pirrade skönt i musklerna för varje övning man gjorde och jag har kunnat höja vikterna på varenda maskin. Framgång, vänner, framgång!

Efter träningen gick jag och Pauline för att köpa varsin färdigrätt på ICA. Väl där inne var det en som bjöd på smakportioner där inne. Omelett med nån röra på bestående av creme fraiche, rödlök, färsk dill och kaviar. Det var supergott och vi bestämde oss för att göra den maten istället för att äta varsin färdigrätt. Det blev hur gott som helst.

Mätta och glada begav vi oss med cykel (Pauline fick sitta bak) till Ekhagens gästhem där farmors bror Bertil bor. Han är gammal och mycket sjuk så vi kände att vi ville hälsa på honom en "sista gång". Usch. Känns hemskt att säga så men tyvärr är det nog så. Han var riktigt dålig och virrig. Vi var där i en halvtimme ungefär sen gick vi.

Nu sitter vi här i soffan, småkikar på "Sveriges värsta bilförare", med varsin bärbar dator i knäet. Snart kommer Linda Heiming också. Hon ska också sova här i natt så vi blir fullt hus! Mycket trevligt.

Återkommer senare.

/Emelie

Kommentarer

Kommentera mera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Söta kommentarer:

Trackback